Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Άνοιξη Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξαναγεννιέται. Τα φυτά ανθίζουν, τα ζώα ζευγαρώνουν. Ο καιρός είναι ηλιόλουστος και ζεστός. Άνοιξη έχουμε τον.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Άνοιξη Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξαναγεννιέται. Τα φυτά ανθίζουν, τα ζώα ζευγαρώνουν. Ο καιρός είναι ηλιόλουστος και ζεστός. Άνοιξη έχουμε τον."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Άνοιξη Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξαναγεννιέται. Τα φυτά ανθίζουν, τα ζώα ζευγαρώνουν. Ο καιρός είναι ηλιόλουστος και ζεστός. Άνοιξη έχουμε τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο.

3 Καλοκαίρι Το καλοκαίρι είναι η εποχή στην οποία ο καιρός είναι ηλιόλουστος και πολύ ζεστός και είναι η εποχή που τα σχολεία κλείνουν. Πολλά φυτά βγάζουν καρπούς και φρούτα. Το καλοκαίρι συμπεριλαμβάνει τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

4 Φθινόπωρο Το Φθινόπωρο είναι η εποχή που τα δέντρα χάνουν τα φύλλα τους. Ο καιρός είναι άστατος με πολλές βροχές. Το Φθινόπωρο συμπεριλαμβάνει τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

5 Χειμώνας Το χειμώνα ο καιρός δεν είναι καλός διότι είναι πολύ κρύος. Παρατηρούνται πολλές βροχές ακόμα και χιόνια. Πολλά ζώα πέφτουν σε χειμερία νάρκη για να προστατευτούν από το κρύο. Ο χειμώνας συμπεριλαμβάνει τον Δεκέμβριο , τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.


Κατέβασμα ppt "Άνοιξη Η άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξαναγεννιέται. Τα φυτά ανθίζουν, τα ζώα ζευγαρώνουν. Ο καιρός είναι ηλιόλουστος και ζεστός. Άνοιξη έχουμε τον."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google