Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασία της Δήμητρας Βασιλειάδου Για το μάθημα της Πληροφορικής 1 Απριλίου 2002.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασία της Δήμητρας Βασιλειάδου Για το μάθημα της Πληροφορικής 1 Απριλίου 2002."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασία της Δήμητρας Βασιλειάδου Για το μάθημα της Πληροφορικής 1 Απριλίου 2002

2 Πλεονεκτήματα του e- Shopping  Ευκολία στη χρήση  Ταχύτητα  Απλοποίηση της διαδικασίας των πωλήσεων  Μείωση του κόστους

3 Ο Δεκάλογος ενός καλού online αγοραστή

4  Μέσω του on-line shopping μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που χρειάζεστε σε χαμηλότερη τιμή από αυτήν της "φυσικής" αγοράς.

5  Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που χρειάζεστε και να τα παραλάβετε στο σπίτι σας, γεγονός που οδηγεί σε μεγάλη εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου.

6  Μη βιάζεστε στις αγορές σας. Αν προηγηθεί ένα καλό ψάξιμο για το προϊόν που επιθυμείτε, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πετύχετε μειωμένη τιμή, εξαιτίας μιας προσφοράς με χρονικό περιορισμό κ.λ.π. Μάθετε το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που βρίσκονται διαθέσιμα προς πώληση στο Internet και μετά αγοράστε.

7  Ενημερωθείτε πλήρως για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμείτε να αγοράσετε on-line. Βεβαιωθείτε πως η περιγραφή που σας παρουσιάζεται είναι αρκετή.

8  Προτιμήστε τα ηλεκτρονικά καταστήματα, στα οποία κάποιος εύκολα και γρήγορα μπορεί να παραγγείλει on-line το προϊόν που επιθυμεί.

9  Πρέπει να μπορείτε εύκολα να πληρώσετε on-line για το προϊόν που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

10  Μην αγνοείτε τον τρόπο παράδοσης. Πρέπει να αποστέλλονται γρήγορα τα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί και πληρωθεί on-line.

11  Μην ξεχνάτε πως έχετε πάντα τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων που δώσατε, σε ένα περιορισμένο χρονικό πλαίσιο βέβαια, αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι. Αν δηλαδή δεν σας αρέσει ένα προϊόν που μόλις αγοράσατε από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

12  Μην αμελείτε να λαμβάνετε κάθε πληροφορία που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

13 Sites με E-Shopping

14  Selections (www.internet.gr/selections/)www.internet.gr/selections/  Agora (www.agora.gr)www.agora.gr  InShop (www.inshop.gr)www.inshop.gr  Greek Books (www.greekbooks.gr)www.greekbooks.gr  Cdstore (www.cdstore.gr)www.cdstore.gr  eMotion (www.emotion.gr)www.emotion.gr  Multirama (www.multirama.gr)www.multirama.gr  ΟΤΕ (www.ote-shop.gr)www.ote-shop.gr

15  Πλαίσιο (www.plaisio.gr)www.plaisio.gr  Παρατηρητής (www.paratiritis.gr)www.paratiritis.gr  Βασιλόπουλος (www.ab.gr)www.ab.gr  Βερόπουλος (www.veropoulos.gr)www.veropoulos.gr  Compact Disk Club (www.compactdiskclub.gr)www.compactdiskclub.gr  Music Store (www.musicstore.gr)www.musicstore.gr  Laser Corner (www.lasercorner.gr)www.lasercorner.gr  Digital Shop (www.digitalshop.gr)www.digitalshop.gr


Κατέβασμα ppt "Εργασία της Δήμητρας Βασιλειάδου Για το μάθημα της Πληροφορικής 1 Απριλίου 2002."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google