Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Πρόγραμμα Είναι μία ακολουθία από εντολές, σε λογική σειρά, με σκοπό να κατευθύνουν τον Η.Υ. στην εκτέλεση των.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Πρόγραμμα Είναι μία ακολουθία από εντολές, σε λογική σειρά, με σκοπό να κατευθύνουν τον Η.Υ. στην εκτέλεση των."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Πρόγραμμα Είναι μία ακολουθία από εντολές, σε λογική σειρά, με σκοπό να κατευθύνουν τον Η.Υ. στην εκτέλεση των επιθυμητών εργασιών.

2 2 Το λογισμικό του συστήματος συντονίζει την λειτουργία της μηχανής και την ρυθμίζει ώστε να λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι μία σειρά από προγράμματα που ελέγχουν και συντονίζουν την λειτουργία του Η.Υ. και είναι υπεύθυνα για την λειτουργία μεταξύ του χρήστη και της μηχανής. Λειτουργικό σύστημα MS-DOS, Παραδείγματα λειτουργικών συστημάτων UNIX,NOVEL,OS/2,WINDOWS Λογισμικό συστήματος

3 3 Λογισμικό εφαρμογών Είναι έτοιμα λογισμικά πακέτα που έχουν γραφτεί από εταιρείες (οίκοι λογισμικού) τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες μίας εταιρείας. Παραδείγματα λογισμικών εφαρμογών Αρχιτεκτονικά, γραφείου (όπως επεξεργαστές κειμένου), παιχνίδια. Γλώσσες προγραμματισμού Είναι ένα σύνολο κανόνων που επιτρέπει να γραφτούν οδηγίες για ένα Η.Υ.

4 4 Οι εντολές σε πολλές από αυτές τις γλώσσες μοιάζουν με εκφράσεις της αγγλικής γλώσσας ή των μαθηματικών εξισώσεων, έτσι η επικοινωνία του προγραμματιστή με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή γίνεται πιο εύκολη. Γενικού σκοπού Κατάλληλη για εκπαιδευτικούς σκοπούς Παραδείγματα BASIC PASCAL C FORTRAN Κατάλληλη για επιστημονικές εφαρμογές COBOL R.P.G. Κατάλληλες για εμπορικές εφαρμογές LOGO Γλώσσες ψηλού επιπέδου


Κατέβασμα ppt "1 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Πρόγραμμα Είναι μία ακολουθία από εντολές, σε λογική σειρά, με σκοπό να κατευθύνουν τον Η.Υ. στην εκτέλεση των."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google