Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΠΕΡΚΟΣ. 1. Το Μουσείο - Βιβλιοθήκη Στρατή Ελευθεριάδη - Teriade, άνοιξε τις αίθουσες του στο κοινό τον Αύγουστο του 1979. Στεγάζει,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΠΕΡΚΟΣ. 1. Το Μουσείο - Βιβλιοθήκη Στρατή Ελευθεριάδη - Teriade, άνοιξε τις αίθουσες του στο κοινό τον Αύγουστο του 1979. Στεγάζει,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΠΕΡΚΟΣ

2 1. Το Μουσείο - Βιβλιοθήκη Στρατή Ελευθεριάδη - Teriade, άνοιξε τις αίθουσες του στο κοινό τον Αύγουστο του 1979. Στεγάζει, και παρουσιάζει το σύνολο του εκδοτικού έργου του μοναδικού αυτού ανθρώπου και καλλιτέχνη. Στις αίθουσες του μουσείου παρουσιάζονται έργα γνωστών καλλιτεχνών. 2. Εκτός από τη μόνιμη έκθεση του συνόλου του Εκδοτικού Έργου του Στρατή Ελευθεριάδη-TERIADE, το Μουσείο πραγματοποιεί αναδρομικές εκθέσεις Εικαστικών Τεχνών, εκδόσεις και άλλες συναφείς προς το χαρακτήρα του πολιτιστικές εκδηλώσεις.

3 O Στρατής Ελευθεριάδης είναι ένας ζωγράφος, γνωστός επίσης και με το γαλλικό καλλιτεχνικό όνομα Tériade (Τεριάντ), ήταν τεχνοκριτικός, εκδότης καλλιτεχνικών εντύπων και συλλέκτης έργων τέχνης. Το 1915 πήγε στο Παρίσι για να σπουδάσει νομικά, αλλά σύντομα εγκατέλειψε τις σπουδές του για να αφοσιωθεί στην παρακολούθηση των καλλιτεχνικών εξελίξεων της εποχής του.

4 ---------- ---------- ---------- ΔΕΥΤΕΡ Α ΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤ Η ΠΕΜΠ ΤΗ ΠΑΡΑΣ ΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚ Η ΠΡΩΙ8:00- 12:00 9:00- 11:30 ΜΕΣΙΜ ΕΡΗ 13:00- 16:00 14:00- 18:00 ΑΠΟΓΕ ΥΜΑ 17:00- 20:00 ---------- ---------- ----------

5 Γιάννης Τσαρούχης ……. >

6 ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ… >

7 ΣΤΡΑΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ…. >

8 ΘΕΟΦΙΛΟΣ Χ”ΜΙΧΑΗΛ…..<<ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΕΤΑΛΟΠΟΙΕΙΟΝ

9 WWW.GOOGLE.GR WWW.WIKIPEDIA.GR WWW.TERIADE.GR


Κατέβασμα ppt "ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΠΕΡΚΟΣ. 1. Το Μουσείο - Βιβλιοθήκη Στρατή Ελευθεριάδη - Teriade, άνοιξε τις αίθουσες του στο κοινό τον Αύγουστο του 1979. Στεγάζει,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google