Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:Κ.ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ  ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ  ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:Κ.ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ  ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ  ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:Κ.ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

3  ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ  ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

4 Για μια βαθμιαία ανάπτυξη στις νησιωτικές περιοχές πρέπει να αλλάξουν κάποιες παλιές συνήθειες. Τα πολυάριθμα κτίσματα καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον και τις ομορφιές των νησιών, για αυτό πρέπει να σταματήσει η ανοικοδόμηση. Αειφόρος ανάπτυξη νησιωτικών περιοχών

5  Η πολιτεία πρέπει να δράσει με στρατηγική για να προωθήσει τα νησιά στους τουρίστες. Στον επισκέπτη πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσει τα τοπικά προϊόντα, να γευτεί την παραδοσιακή κουζίνα και να βιώσει τον ξεχωριστό πολιτισμό των περιοχών αυτών!

6  ΣΤΟΧΟΣ 1΄  ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

7  ΣΤΟΧΟΣ 2  ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

8 ΣΤΟΧΟΣ 3 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ( ΛΙΜΑΝΙΑ,ΠΛΩΤΕΣ,ΠΑΡΑΛΙΕΣ )

9 Ο γεωργός κάποτε χρησιμοποιούσε απλούς μεθόδους για τις εργασίες του,χωρίς την βοήθεια ειδικών μηχανημάτων….. Ο σημερινός Έλληνας γεωργός, για να σταθεί στους αναπτυγμένους καιρούς πρέπει να ενημερωθεί για τα σύγχρονα μηχανήματα

10 Απαιτείται πολλοίς χρόνος και κόπος για την φροντίδα τον χωραφιών με τα λιγοστά έργα που διαθέτει η χώρα μας.  Η πολιτεία όφειλε να μεριμνήσει και να δημιουργείσει σύγχρονα εργα άρδευσης και αποστράγγισης.

11  Οι αγρότες έχουν μάθει μόνο πώς να καλλιεργούν τις συνήθεις καλλιεργείς.  Για να αναβαθμιστεί η γεωργία πρέπει οι γεωργοί να ενημερωθούν για εναλλακτικές καλλιεργείς.

12  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ !!!


Κατέβασμα ppt "ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:Κ.ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ  ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ  ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google