Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΛΕΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤ΄3. Η κόκκινη αλεπού είναι ανώτερο θηλαστικό. Είναι το πιο γνωστό και αναγνωρίσιμο είδος αλεπούς. Η αλεπού τρώει : φρούτα, καρπούς,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΛΕΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤ΄3. Η κόκκινη αλεπού είναι ανώτερο θηλαστικό. Είναι το πιο γνωστό και αναγνωρίσιμο είδος αλεπούς. Η αλεπού τρώει : φρούτα, καρπούς,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΛΕΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤ΄3

2 Η κόκκινη αλεπού είναι ανώτερο θηλαστικό. Είναι το πιο γνωστό και αναγνωρίσιμο είδος αλεπούς. Η αλεπού τρώει : φρούτα, καρπούς, κουκούτσια, μικρά τρωκτικά, λαγούς, κουνέλια, μικρά πουλιά και έντομα.

3 Στα ενδημικά είδη του νησιού ανήκει το αγρινό, το μεγαλύτερο θηλαστικό που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο νησί. Μοιάζει με αγριοπρόβατο, είναι φυτοφάγο και ζει στο Δάσος της Πάφου. Είναι το στολίδι και το καμάρι των κυπριακών δασών.

4 Το Θουπί είναι η Κουκουβάγια,επίσης ονομάζεται και Γκιώνης. Ανήκει στην οικογένεια των Γλαυκιδών και αναγνωρίζονται έξι υποείδη, τα οποία ωστόσο διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους.

5


Κατέβασμα ppt "ΕΛΕΝΑ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤ΄3. Η κόκκινη αλεπού είναι ανώτερο θηλαστικό. Είναι το πιο γνωστό και αναγνωρίσιμο είδος αλεπούς. Η αλεπού τρώει : φρούτα, καρπούς,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google