Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Click to edit Master subtitle style 2/7/2010 Δημιουργία Λογαριασμού Email Σε 5 απλά βήματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Click to edit Master subtitle style 2/7/2010 Δημιουργία Λογαριασμού Email Σε 5 απλά βήματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Click to edit Master subtitle style 2/7/2010 Δημιουργία Λογαριασμού Email Σε 5 απλά βήματα

2 Click to edit Master subtitle style 2/7/2010 Τι είναι το gmail ? To Gmail ειναι μια παροχή της google, που προσφέρει δωρέαν δημιουργία διευθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαθέτει στον χρήστη περίπου 7 Gb χώρο για την αποθηκευση των προσωπικών του μηνυμάτων. Είναι ενας απο τους πιο γνωστούς παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομίου. (Αλλοι εξισου γνωστοι ειναι το hotmail, το yahoomail,)Εμεις επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε το gmail, διότι είναι αρκετά ευχρηστο και κατανοητο, καθως και αξιόπιστο

3 2/7/2010 Ας δούμε τα απλά βήματα για την δημιουργία ενος λογαριασμου στο gmail

4 2/7/2010 Άνοιξε ενα πρόγραμα περιήγησης στο διαδίκτυο (internet explorer ή mozilla firefox ) Πληκτρολόγισε την διεύθυνση www.google.gr www.google.gr Άνοιξε ενα πρόγραμα περιήγησης στο διαδίκτυο (internet explorer ή mozilla firefox ) Πληκτρολόγισε την διεύθυνση www.google.grwww.google.gr

5 2/7/2010

6 Click to edit Master subtitle style 2/7/2010 Βήμα 2ο Κάνε κλικ στην μπάρα με τις επιλογές πάνω αριστερά, εκεί που γράφει Gmail

7 2/7/2010

8 Βημα 3ο Τώρα θα έχει ανοίξει η σελίδα του Gmail Πάτησε κάτω αριστερά το πλαίσιο που γράφει «Δημιουργία Λογαριασμού»

9 2/7/2010

10 Βήμα 4ο Τώρα θα εμφανιστεί μια φόρμα στην οποία καλείσαι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου. Ακολούθησε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη σου. Στο πεδίο «Επιθυμητό Όνομα Σύνδεσης» θα βάλεις το όνομα που επιθυμείς να χαρακτηρίζει την διεύθυνση σου. Για παραδειγμα Nikos11 ΠΡΟΣΟΧΗ! O κωδικός που θα επιλέξεις στο πεδίο «Επιλογή κωδικού πρόσβασης» να είναι προσωπικός και να μην είναι εύκολο απο κάποιον τρίτο να τον μαντεψει. Με αυτόν τον κωδικό θα έχεις εσύ την αποκλειστική πρόσβαση στον λογαριασμό σου. Στο πεδίο «Ερώτηση Ασφαλείας» καλείσαι να επιλέξεις μια ερώτηση στην οποια θα γνωρίζεις μόνο εσυ την απαντηση. Έτσι σε περίπτωση που ξεχάσεις τον κωδικό σου, το σύστημα θα σου κάνει αυτή την ερώτηση κι εσυ θα βαλεις την απάντηση που γνωρίζεις και θα ανακτήσεις τον κωδικό σου. Φρόντισε να μην γνωρίζουν άλλοι την απάντηση στην ερωτηση σου. Στο πεδίο «ανάκτηση email» καλείσαι να βάλεις καποιο δεύτερο email εαν διαθετεις. Στην περίπτωση που δεν διαθέτεις μπορεις να αφήσεις το πεδίο κενό. Πάτησε «Συμφωνώ Δημιουργήστε τον Λογαριασμό μου» και ο λογαριασμός σου ειναι ΕΤΟΙΜΟΣ!

11 2/7/2010 Βήμα 5ο Τώρα μπορείς να πατήσεις στο «Εμφάνιση του Λογαριασμού μου» και να μεταβείς στην δική σου σελίδα με τα μηνύματα !

12 2/7/2010

13 Εαν ακολούθησες σωστά τα βήματα τώρα έχει την δική σου προσωπική διεύθυνση email απο την οποια μπορεις να στέλνεις και να σου στέλνουν μηνύματα. ΘΥΜΗΣΟΥ: Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν το μυστικό κωδικό προσβασης!

14 2/7/2010 Τώρα καλείσαι να χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου. Μπορείς να διαβάσεις τις οδηγίες για το πως να κάνεις βασικές λειτουργίες στην παρουσίαση: «UseYourEmail»


Κατέβασμα ppt "Click to edit Master subtitle style 2/7/2010 Δημιουργία Λογαριασμού Email Σε 5 απλά βήματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google