Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΕΛ. 56-57 Χάσαμε την γάτα. *Επιλογή Άσκηση 1Άσκηση 2 Άσκηση 3Άσκηση 4.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΕΛ. 56-57 Χάσαμε την γάτα. *Επιλογή Άσκηση 1Άσκηση 2 Άσκηση 3Άσκηση 4."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΕΛ. 56-57 Χάσαμε την γάτα

2 *Επιλογή Άσκηση 1Άσκηση 2 Άσκηση 3Άσκηση 4

3 ΑΣΚΗΣΗ 1 Φόντο δρόμος μιας γειτονιάς και παιδιά που βρίσκονται εκεί. Μιλά η κυρία χελιδόνα. Από το πρωί είναι όλοι στο δρόμο γιατί χάθηκε η γάτα! Εγώ όμως ξέρω που πήγε, το μόνο που θα χρειαστώ είναι να μάθω την φωνούλα Χ κεφαλαίο και χ μικρό!

4 Βλέπουμε ένα μακρύ δρόμο με γράμματα. Το χελιδόνι πετά ψηλά πάνω από το δρόμο και λέέι τα εξής: Ακολούθησε με πατώντας πάνω στην φωνούλα Χ, χ.

5 Χ σ χ Ν η Χ χ Γα ζχ Χ η Χ

6 ΑΣΚΗΣΗ 2 Ο δρόμος βγάζει σε ένα κήπο γεμάτο χελιδόνια. Το κάθε χελιδόνι έχει γραμμένη στην κοιλιά του μια λέξη. Η κυρία χελιδόνα μιλά: Θα πρέπει να μαζέψουμε τα χελιδόνια που η λέξη τους αρχίζει από Χ, χ για να μας οδηγήσουν στην χαμένη γάτα.

7 χαρτοσακούλα τετράδιο χαρτόνι υπολογιστής χελιδόνι πύργος χαρταετός χαρτί μπανάνα χόρτα

8 ΑΣΚΗΣΗ 3 Τα χελιδόνια μας οδηγούν σε ένα σπίτι. Για να ανοίξει η πόρτα θα πρέπει να φτιαχτεί το παζλ με τις λέξεις. Η κυρία χελιδόνα μιλά: Η γάτα που χάθηκε ίσως βρίσκεται σε αυτό εδώ το σπίτι. Για να ανοίξει η πόρτα όμως θα πρέπει να φτιάξεις τις σπασμένες λέξεις.

9 χαλάνο ταχόρ ναχελώ πόδιχτα _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

10 ΑΣΚΗΣΗ 4 Ανοίγει η πόρτα του σπιτιού. Βλέπουμε μια γάτα να πίνει τσάι. Μιλά η γάτα: Γεια σας! Εγώ είμαι η γάτα που χάθηκε. Όμως δεν μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι αν δεν βρώ την φωνούλα Χ, χ και να την ξαναγράψω στις λέξεις!

11 _αρτοπετσέτα _αίρομαι λα_ανικά λά_ανα _υμός _τίζω

12 Μόλις τα παιδιά κάνουν την άσκηση η γάτα επιστρέφει πίσω στην γειτονιά της. Μιλά η κυρία χελιδόνα: Ευχαριστώ που με βοήθησες να βρω την γάτα και να την επιστρέψω πίσω στα παιδιά.


Κατέβασμα ppt "ΣΕΛ. 56-57 Χάσαμε την γάτα. *Επιλογή Άσκηση 1Άσκηση 2 Άσκηση 3Άσκηση 4."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google