Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. www.uom.gr/career 1 Το Γραφείο Διασύνδεσης λειτουργεί από το 1994, προσανατολισμένο στην άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. www.uom.gr/career 1 Το Γραφείο Διασύνδεσης λειτουργεί από το 1994, προσανατολισμένο στην άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. 1 Το Γραφείο Διασύνδεσης λειτουργεί από το 1994, προσανατολισμένο στην άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και σχεδιασμού σταδιοδρομίας. Εδραιώνεται, σταδιακά αλλά σταθερά, ως: σύνδεσμος μεταξύ πανεπιστημίου και επιχειρηματικού κόσμου, σημείο ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών των δυο πλευρών, με στόχους: την αποτελεσματική προετοιμασία της μετάβασης των νέων επιστημόνων στην αγορά εργασίας και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους προς όφελος των ίδιων των νέων αλλά και του γενικότερου κοινωνικού συνόλου. Ε-mail:

2 Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. Υπηρεσίες  Ενημέρωσης: για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια για υποτροφίες που παρέχονται από διάφορους φορείς και αφορούν στη χρηματοδότηση μεταπτυχιακών σπουδών ή στην εκπόνηση διδακτορικών διατριβών για προγράμματα και δράσεις απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας, εθελοντικής εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τις τάσεις της αγοράς εργασίας και για προσφερόμενες θέσεις εργασίας από επιχειρήσεις και φορείς ιδιωτικού και δημόσιου τομέα

3 Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. Υπηρεσίες  Συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα σχεδιασμού σταδιοδρομίας:  πλάνο καριέρας  σύνταξη βιογραφικού,  προετοιμασία για συνέντευξη  τεχνικές αναζήτησης εργασίας κ.ά στη σύνταξη αίτησης για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε θέματα επιχειρηματικότητας (προγράμματα, δίκτυα, δράσεις)

4 Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. Smart Career e-Services Το νέο ευέλικτο, καινοτόμο, αυτόνομο πληροφοριακό σύστημα του Γραφείου Διασύνδεσης του Γραφείου Διασύνδεσης Οι υπηρεσίες του γραφείου παρέχονται διαδικτυακά στα Οι υπηρεσίες του γραφείου παρέχονται διαδικτυακά στα μέλη μας

5 Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. Αναζητώντας Εργασία Το Γραφείο Διασύνδεσης «εκπαιδεύει» στην αναζήτηση εργασίας στο πλαίσιο σχεδιασμού της προσωπικής σας σταδιοδρομίας Δεν παρέχει λύσεις «κονσέρβα» για όλους αλλά ενεργεί με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων επαγγελματικής διαχείρισης των γνώσεων και ικανοτήτων.

6 Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. Ώρα για Μεταπτυχιακό;

7 Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. Υποτροφίες

8 Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας  Ατομικές συναντήσεις (ραντεβού)  Ομαδικά εργαστήρια  Εργαλεία συνέντευξης επιλογής (ψυχομετρικά τεστ)

9 Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας τα έντυπά μας Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας τα έντυπά μας

10 Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. Που θα μας βρείτε: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Ημιόροφος, γρ.7 Τηλ για θέματα σπουδών για θέματα συμβουλευτικής και εργασίας Ε-mail:


Κατέβασμα ppt "Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. www.uom.gr/career 1 Το Γραφείο Διασύνδεσης λειτουργεί από το 1994, προσανατολισμένο στην άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google