Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Κάποια ερωτήματα Γιατί υπάρχει διαδίκτυο; Γιατί υπάρχει διαδίκτυο; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιώ με ασφάλεια; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιώ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Κάποια ερωτήματα Γιατί υπάρχει διαδίκτυο; Γιατί υπάρχει διαδίκτυο; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιώ με ασφάλεια; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιώ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

2 Κάποια ερωτήματα Γιατί υπάρχει διαδίκτυο; Γιατί υπάρχει διαδίκτυο; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιώ με ασφάλεια; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιώ με ασφάλεια; Ποιος είναι στην απέναντι οθόνη; Ποιος είναι στην απέναντι οθόνη;

3 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

4 Ή μήπως είναι επικίνδυνα;

5 Γι’ αυτό καλύτερα Πριν γίνει κάτι κακό και καταστραφείς

6

7 Καλύτερα να ….. Μην δίνεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Για παράδειγμα: που μένεις, τι κάνεις κ.τ.λ. Μην δίνεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Για παράδειγμα: που μένεις, τι κάνεις κ.τ.λ. Μην μιλάς με αγνώστους και μην τους δίνεις σημασία. Μην μιλάς με αγνώστους και μην τους δίνεις σημασία. Αν τύχει να σας απειλήσουν ή να σας ζητήσουν να κάνετε κάτι που δεν θέλετε μπορείτε να το πείτε στους γονείς σας ή να το καταγγείλετε κάπου. Αν τύχει να σας απειλήσουν ή να σας ζητήσουν να κάνετε κάτι που δεν θέλετε μπορείτε να το πείτε στους γονείς σας ή να το καταγγείλετε κάπου.

8 Πιστέψετε θα είναι καλύτερα έτσι…

9


Κατέβασμα ppt "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Κάποια ερωτήματα Γιατί υπάρχει διαδίκτυο; Γιατί υπάρχει διαδίκτυο; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιώ με ασφάλεια; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιώ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google