Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

A ΥΣΤΡΙΑ Μέλη Βασιλούδη Παγιάτα Ε΄2. Σ ΗΜΑΙΑ Η σημαία της Αυστρίας αποτελείται από δύο χρώματα. Το κόκκινο και το άσπρο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "A ΥΣΤΡΙΑ Μέλη Βασιλούδη Παγιάτα Ε΄2. Σ ΗΜΑΙΑ Η σημαία της Αυστρίας αποτελείται από δύο χρώματα. Το κόκκινο και το άσπρο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 A ΥΣΤΡΙΑ Μέλη Βασιλούδη Παγιάτα Ε΄2

2 Σ ΗΜΑΙΑ Η σημαία της Αυστρίας αποτελείται από δύο χρώματα. Το κόκκινο και το άσπρο.

3 Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

4 Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ

5 Γ ΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Αυστρία συνορεύει με το Λιχνενστάιν, την Σλοβακία, την Σλοβενία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Γερμάνια και την Τσεχία. Η πρωτεύουσα της είναι η Βιέννη. Η συνολική της έκταση της είναι 83870 χιλιόμετρα και ο πληθυσμός της 8,3 εκατομμύρια. H επίσημη γλώσσα της είναι τα Γερμανικά. Το νόμισμα της είναι το Ευρώ.

6 Α ΞΙΟΘΕΑΤΑ Καθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου Zoo Salzburg Το λούνα παρκ Πάρκερ

7 Φ ΑΓΗΤΑ πατατόσουπα Κοτόσουπα με ζυμαρικά Σούπα με μοσχάρι και συκώτι Λαχανόσουπα Σούπα με άνηθο και ξινόγαλο Το κυρίως πιάτο περιέχει συνήθως κρέας και κάποιο συνοδευτικό. Το κέικ μελιού τα, ζαχαρωμένα φρούτα και το στρούντελ μήλου είναι μερικά από τα πιο νόστιμα αλλά και ελαφριά επιδόρπια.

8 ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Τα παιδιά ντυμένα σαν τους τρεις Μάγουςγυρίζουν τα σπίτια και τραγουδούν τα κάλαντα.Κατασκευάζονται παραδοσιακά στεφάνια σταοποία τοποθετούνται κεριά.

9 Τ ΕΛΟΣ Ευχαριστώ που παρακολουθήσατε!!!


Κατέβασμα ppt "A ΥΣΤΡΙΑ Μέλη Βασιλούδη Παγιάτα Ε΄2. Σ ΗΜΑΙΑ Η σημαία της Αυστρίας αποτελείται από δύο χρώματα. Το κόκκινο και το άσπρο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google