Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΨΕΥΤΡΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΙΩΑΝΝΑ Λ. ΜΥΡΣΙΝΗ Α.. Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια αγελάδα που συνέχεια κοκορευόταν και έλεγε ψέματα. Εγώ έχω ταξιδεψει σε όλο το.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΨΕΥΤΡΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΙΩΑΝΝΑ Λ. ΜΥΡΣΙΝΗ Α.. Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια αγελάδα που συνέχεια κοκορευόταν και έλεγε ψέματα. Εγώ έχω ταξιδεψει σε όλο το."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΨΕΥΤΡΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΙΩΑΝΝΑ Λ. ΜΥΡΣΙΝΗ Α.

2 Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια αγελάδα που συνέχεια κοκορευόταν και έλεγε ψέματα. Εγώ έχω ταξιδεψει σε όλο το κόσμο !!!!! Ααα ααα

3 Έλεγε και έλεγε … και κοκορευόταν!!! Τι άλλο άραγε να κοκορευτώ και να π ω στα κορόϊδα Μμμμ.. χαχαχα χ

4 Έχω ταξιδέψει πάνω από τα σύννεφα Ουουο!! Είσαι καταπληκτικιά!Αλλά για να πω την αλήθεια πότε πρόλαβες να ταξιδέψεις σε όλο το κόσμο ?Είσαι πολύ νέα!!!!

5

6 Οχου!Σταμάτα πια να μου κάνεις τόσες ερωτήσεις Μα είσαι πολύ νέα! Που τον βρήκες τόσο χρόνο?Μηπω ςμας λες ψέματα Όχι καλέ εγώ ψέματα δεν θα σας έλεγα ποτέ!! Απλώς βρήκα το χρόνο!! Καλά ότι πεις!! Να ξέρεις όμως ότι θα το ψάξω και θα βρω πια είναι η αλήθειαα!!!

7 Έλεγε και έλεγε και δεν είχε τελειωμό να λέει ψέματα … Μέχρι που κάποια στιγμή όλοι κατάλαβαν ότι δεν γίνεται να έχει κάνει τόσα ταξίδια !! Κάποια μέρα λοιπόν δεν της έδινε κανείς σημασία! Αναρωτιόταν γιατί δεν της μιλάνε μέχρι που κατάλαβε ότι κατάλαβαν όλοι τους ότι τους έλεγε ψέματα!! Από τότε σταμάτησε να λέει ψέματα και έτσι άρχισε να κάνει καινούργιες φιλίες ξανά!

8


Κατέβασμα ppt "Η ΨΕΥΤΡΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΙΩΑΝΝΑ Λ. ΜΥΡΣΙΝΗ Α.. Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια αγελάδα που συνέχεια κοκορευόταν και έλεγε ψέματα. Εγώ έχω ταξιδεψει σε όλο το."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google