Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ομάδα: Καστρινάκης Λευτέρης Πενταράκης Νίκος. ΕΙΔΗ ΜΝΗΜΩΝ Είναι η μνήμη RAM και ROM. Είναι η μνήμη RAM και ROM. Χαρακτηριστικό μέγεθος της μνήμης είναι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ομάδα: Καστρινάκης Λευτέρης Πενταράκης Νίκος. ΕΙΔΗ ΜΝΗΜΩΝ Είναι η μνήμη RAM και ROM. Είναι η μνήμη RAM και ROM. Χαρακτηριστικό μέγεθος της μνήμης είναι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ομάδα: Καστρινάκης Λευτέρης Πενταράκης Νίκος

2 ΕΙΔΗ ΜΝΗΜΩΝ Είναι η μνήμη RAM και ROM. Είναι η μνήμη RAM και ROM. Χαρακτηριστικό μέγεθος της μνήμης είναι η χωρητικότητα, η οποία μετρείται σε bytes και τα πολλαπλάσια της kilobytes (KB ), megabytes (MB), gigabytes (GB), terabytes (TB). Χαρακτηριστικό μέγεθος της μνήμης είναι η χωρητικότητα, η οποία μετρείται σε bytes και τα πολλαπλάσια της kilobytes (KB ), megabytes (MB), gigabytes (GB), terabytes (TB).

3 Η ΜΝΗΜΗ RAM H μνήμη RAM (Random Access Memory). H μνήμη RAM (Random Access Memory). H μνήμη RAM έχει μέγεθος 512ΜΒ και χρησιμοποιείτε για την προσωρινή αποθήκευση δεδομένων τα οποία μετακινούνται μεταξύ του μικροεπεξεργαστή και του σκληρού δίσκου. H μνήμη RAM έχει μέγεθος 512ΜΒ και χρησιμοποιείτε για την προσωρινή αποθήκευση δεδομένων τα οποία μετακινούνται μεταξύ του μικροεπεξεργαστή και του σκληρού δίσκου.

4 ΜΝΗΜΕΣ ROM Η μνήμη ROM (Read Only Memory) Η μνήμη ROM (Read Only Memory) Η μνήμη ROM έχει μέγεθος γύρο στα 256 Kbytes και χρησιμοποιείτε από το μικροεπεξεργαστή κατά την εκκίνηση του Η/Υ. Τα δεδομένα της ROM είναι αμετάβλητα και καταγράφονται σε αυτήν από τον κατασκευαστή του Η/Υ. Η μνήμη ROM έχει μέγεθος γύρο στα 256 Kbytes και χρησιμοποιείτε από το μικροεπεξεργαστή κατά την εκκίνηση του Η/Υ. Τα δεδομένα της ROM είναι αμετάβλητα και καταγράφονται σε αυτήν από τον κατασκευαστή του Η/Υ.

5 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ RAM ΚΑΙ ROM 1)Και οι δύο είναι πιο γρήγορες από τον σκληρό δίσκο. 2)Η RAM έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από την ROM. 3)Η RAM χάνει τις πληροφορίες της όταν σβήσει ο Η/Υ ενώ η ROM όχι. 4)Στη RAM μπορούμε να γράψουμε ενώ στην ROM όχι.

6 ΕΙΚΟΝΕΣΕΙΚΟΝΕΣ MNHMH RAM MNHMH RAM MNHMH ROM MNHMH ROM


Κατέβασμα ppt "Ομάδα: Καστρινάκης Λευτέρης Πενταράκης Νίκος. ΕΙΔΗ ΜΝΗΜΩΝ Είναι η μνήμη RAM και ROM. Είναι η μνήμη RAM και ROM. Χαρακτηριστικό μέγεθος της μνήμης είναι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google