Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης !
*** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής τύχης!!! ***

2 Ήξερες ότι αυτοί που εμφανίζονται να είναι σκληροί στην καρδιά, είναι στην πραγματικότητα αδύναμοι και ευαίσθητοι? Ήξερες ότι αυτοί που περνούν τον χρόνο τους προστατεύοντας τους άλλους είναι που πραγματικά θέλουν κάποιον να τους προστατεύει?

3 Ήξερες ότι τα τρία πράγματα που είναι πιο δύσκολο να ειπωθούν είναι:
Σ’ αγαπώ. Λυπάμαι. Βοήθησε με.

4 Ήξερες ότι αυτοί που ντύνονται στα κόκκινα είναι περισσότερο σίγουροι ,με αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους? Ήξερες ότι εκείνοι που ντύνονται στα κίτρινα ,είναι εκείνοι που απολαμβάνουν την ομορφιά τους?

5 Ήξερες ότι εκείνοι που ντύνονται στα μαύρα, είναι εκείνοι που θέλουν να περνούν απαρατήρητοι και χρειάζονται την βοήθεια και την κατανόηση σου? Ήξερες πως όταν βοηθάς κάποιον, η βοήθεια σου επιστρέφει πάλι σε σένα εις διπλούν?

6 Ήξερες ότι είναι πιο εύκολο να πεις τι νιώθεις γράφοντας το, παρά λέγοντάς το κατά πρόσωπο? Αλλά ήξερες ότι έχει μεγαλύτερη αξία όταν αυτό το λες κατά πρόσωπο? Ήξερες ότι αν ζητήσεις κάτι με πίστη, η ευχή σου θα εισακουστεί ?

7 Ήξερες ότι μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα, όπως να ερωτευτείς, να γίνεις πλούσιος, να παραμείνεις υγιείς, αν το ζητήσεις με πίστη… και αν πραγματικά ήξερες, θα έμενες έκπληκτος από το τι μπορείς να κάνεις.

8 Αλλά μην πιστέψεις τίποτα από αυτά που είπα μέχρι να το δοκιμάσεις μόνος σου. Αν ξέρεις κάποιον που έχει ανάγκη κάτι από αυτά που αναφέρθηκαν , και ξέρεις ότι μπορείς να βοηθήσεις, θα δεις ότι θα σου επιστραφεί (η πράξη) εις διπλούν.

9 Σήμερα, η μπάλα της ΦΙΛΙΑΣ είναι στο γήπεδό σου, στείλ’ την σε κάποιον που είναι πραγματικά φίλος σου (περιλαμβάνοντας κι εμένα αν είμαι ένας από αυτούς). Επίσης, μην απογοητευτείς αν κανένας δεν τη στείλει πίσω σε σένα στο τέλος, θα ανακαλύψεις ότι θα μάθεις να κρατάς την μπάλα για άλλους ανθρώπους, που την θέλουν περισσότερο.

10

11 Εντάξει… να τι χρειάζεται να κάνεις:
Στείλ’ το σε ΟΛΟΥΣ τους ΦΙΛΟΥΣ σου! Αλλά πρέπει να το κάνεις αυτό μέσα σε μια ώρα αφού ανοίξεις το σου!!

12 ΤΩΡΑ… ΚΑΝΕ 1 ΕΥΧΗ!!!!!!!!!!!! Αλλά καν’ τη τώρα Είναι η τελευταία σου ευκαιρία!!

13 Ελπίζω να έκανες μια ευχή. Τώρα στείλε το mail σε:
1 άτομο ~ η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί σε 1 χρόνο 3 άτομα ~ 6 μήνες 5 άτομα ~ 3 μήνες 6 άτομα ~ 1 μήνα 7 άτομα ~ 2 εβδομάδες 8 άτομα ~ 1 εβδομάδα 9 άτομα ~ 5 μέρες 10 άτομα ~ 3 μέρες 12 άτομα ~ 2 μέρες 15 άτομα ~ 1 μέρα 20 άτομα ~ 3 ώρες

14 *** Αν το διαγράψεις μετά το διάβασμα…. Θα περάσεις ένα χρόνο από κακή τύχη!
Αλλά αν το στείλεις σε (τουλάχιστον) 2 φίλους … θα έχεις 3 χρόνια καλής τύχης!!! ***

15


Κατέβασμα ppt "Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google