Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πληροφορίες  Πρόκειται για ένα φιλολογικό περιοδικό, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών τα τελευταία περίπου είκοσι χρόνια και πήρε το όνομά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πληροφορίες  Πρόκειται για ένα φιλολογικό περιοδικό, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών τα τελευταία περίπου είκοσι χρόνια και πήρε το όνομά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πληροφορίες  Πρόκειται για ένα φιλολογικό περιοδικό, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών τα τελευταία περίπου είκοσι χρόνια και πήρε το όνομά του από το αρχαίο όνομα της πόλης των Σερρών. Οι συνεργάτες του περιοδικού (κυρίως φιλόλογοι) παράλληλα με τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα, συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την ανάδειξη και διάδοση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, προσφέροντας το έναυσμα για τη διδασκαλία της τοπικής ιστορίας στις πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης, αφού αρκετές από τις μελέτες φωτίζουν το ιστορικό παρελθόν της ευαίσθητης περιοχής μας. Οι δημοσιευμένες εργασίες είναι φιλολογικού περιεχομένου και προωθούν τον προβληματισμό για τα πολιτιστικά δρώμενα του νομού μας.

2 Κατάλογος Ονομασία: Περιεχόμενο: Συγκρότηση: Ενημέρωση: Ηλεκτρονική βάση περιοδικού «Σίρις» Βιβλιογραφικές εγγραφές καθώς και το πλήρες κείμενο των άρθρων του περιοδικού «Σίρις» Οι βιβλιογραφικές εγγραφές αναφέρονται σε όλα τα άρθρα του περιοδικού που περιλαμβάνονται στη συλλογή της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Σερρών. Συγκεκριμένα σε κάθε εγγραφή καταγράφονται τα παρακάτω βιβλιογραφικά στοιχεία: • Συγγραφέας • Τίτλος άρθρου • Εκδότης • Τόμος στον οποίο περιέχεται, ακριβείς σελίδες, έτος έκδοσης • Θεματική κατηγορία στην οποία έχει ενταχθεί το άρθρο • Ηλεκτρονική τοποθεσία πλήρους κειμένου (full text) Συνεχής

3 Ιστότοπος: Στοιχεία επικοινωνίας: Επιπρόσθετες Πληροφορίες http://mainlib.teiser.gr/ Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Σερρών Τέρμα Μαγνησίας – 62124 Σέρρες Τήλ.: 23210 49182 -49265 Fax: 23210 49174 E-mail: lib@teiser.gr

4 Διάθεση υλικού: Παραγωγός: Έντυπη μορφή από τη Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σερρών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Σερρών Τα πνευματικά δικαιώματα ψηφιοποίησης, διάθεσης και χρήσης έχουν παραχωρηθεί στο Τ.Ε.Ι. Σερρών στα πλαίσια συμφωνίας που έχει υπογραφεί με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Νομού Σερρών.


Κατέβασμα ppt "Πληροφορίες  Πρόκειται για ένα φιλολογικό περιοδικό, που εκδίδει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών τα τελευταία περίπου είκοσι χρόνια και πήρε το όνομά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google