Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Σου μιλάει ο Νίβω ! Όλα σου τα λέω ! Τίποτα δεν κρύβω! Όλα τα νέα είναι εδώ, στα τρελά μυαλά, yo yo yo !!!!!!!!! Και τώρα ξεκινώ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Σου μιλάει ο Νίβω ! Όλα σου τα λέω ! Τίποτα δεν κρύβω! Όλα τα νέα είναι εδώ, στα τρελά μυαλά, yo yo yo !!!!!!!!! Και τώρα ξεκινώ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Σου μιλάει ο Νίβω ! Όλα σου τα λέω ! Τίποτα δεν κρύβω! Όλα τα νέα είναι εδώ, στα τρελά μυαλά, yo yo yo !!!!!!!!! Και τώρα ξεκινώ με έναν λόγο δυνατό, για να σας μιλήσω για τον Πο-λι-τι-σμό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4  Δ.-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Είμαι ο Αχιλλεύς από > και θέλω να σας συστήσω τους συναδέλφους μου!!!  Ζ.-Έλλη!!!  Β.-Νέστωρ!!!  Ντ.-Άρης!!!  Ειρ.-Χρυσηίδα!!!

5  Ζ.-Σήμερα θα σας μιλήσουμε για πολλά θέματα! Ένα από αυτά είναι η πολιτική, όπου ο Περικλής χθες στην εκκλησία του δήμου συζήτησε με τους πολίτες της Αθήνας για τους μέτοικους, αν θα μπορούν να πάνε στην Αγορά για να πουλήσουν διάφορα προϊόντα και συμφώνησαν … Για να δούμε το ρεπορτάζ …

6  Κ.-Μάλιστα εκεί ο Περικλής αποφάσισε και κάτι άλλο, ότι οι πύλες της Αθήνας θα είναι ανοιχτές για όλους και για όλες…

7  Δ.-Ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι και η οικονομία ! Ο Περικλής πριν λίγες μέρες πήρε το συμμαχικό ταμείο και το έφερε στην Αθήνα!

8  Ντ.-Ο αθλητισμός εξελίσσεται καθημερινά με τα γυμναστήρια καθώς ο Περικλής μας δίδαξε και την τοξοβολία!!!Καθώς όμως εξελίσσεται ο αθλητισμός εξελίσσονται και οι αγώνες!!!!!!!!!!!!

9  Β.-Ο σπουδαίος και σοφός Περικλής εξέλιξε μέχρι και τα Παναθήναια ! Τα χώρισε σε μικρά και σε μεγάλα ! Και δήλωσε και πως τα μεγάλα Παναθήναια θα γίνονται κάθε 4 χρόνια και τα μικρά Παναθήναια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!

10  Ειρ.-Το προτελευταίο μας θέμα θα είναι η εργασία η οποία έχει ξεφύγει απ’ τα όρια. Οι Αθηναίοι πολίτες διαμαρτύρονται για τον χώρο. Άλλοι λένε ότι δεν έχουνε χώρο για να πουλάνε τα προϊόντα τους, ενώ άλλοι λένε ότι δεν υπάρχει χώρος για να παίζουν τα παιδιά!

11  Δ.-Και το τελευταίο θέμα μας για σήμερα είναι η τέχνη!  Β.-Ο Φειδίας πριν λίγες μέρες δημιούργησε το Ερέχθειο!  Ντ.-Ευχόμαστε να σας κάναμε να διασκεδάσετε και να ενδιαφερθείτε για την πόλη σας!  Ζ.-Και να πληροφορηθήκατε!  Ειρ.-Σας ευχόμαστε ένα άπεχτο βράδυ!!!!  Όλοι-Καλησπέρα Αθήνα ! Όλα κάπου εδώ τελείωσαν!


Κατέβασμα ppt " ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Σου μιλάει ο Νίβω ! Όλα σου τα λέω ! Τίποτα δεν κρύβω! Όλα τα νέα είναι εδώ, στα τρελά μυαλά, yo yo yo !!!!!!!!! Και τώρα ξεκινώ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google