Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού Όροι & Προϋποθέσεις Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ 18.10.2013 Σαντορίνη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού Όροι & Προϋποθέσεις Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ 18.10.2013 Σαντορίνη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού Όροι & Προϋποθέσεις Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ Σαντορίνη

2 τα επόμενα τρία με πέντε χρόνια να αποτελέσει η γαστρονομία έναν από τους τρεις κύριους λόγους για τους οποίους οι τουρίστες επιλέγουν τη χώρα μας ως τόπο διακοπών Σχέδιο Μάρκετινγκ για τη γαστρονομία Σκοπός

3 Ήλιος & Θάλασσα Τουρισμός Υγείας Περιήγηση City Break Συνέδρια Θαλάσσιος Τουρισμός Τουρισμός Υπαίθρου Πολιτισμός Γαστρονομία Νέο Το χαρτοφυλάκιο του Ελληνικού Τουρισμού

4 Φαγητό & Ποτό Ξενοδοχειακή κουζίνα Ταβέρνες Μεζεδοπωλεία Εστιατόρια τοπικής κουζίνας Δημιουργική κουζίνα Επισκέψιμοι χώροι παραγωγής Σημεία πώλησης τροφίμων & ποτών Διαδρομές & Περιηγήσεις Περιποιήσεις σε spa Μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσίας κοκ Επαγγελματίες (σεφ κ.τ.λ.) Μουσεία & Εκθέσεις Εκδηλώσεις & Φεστιβάλ Ιστορία & Παράδοση Τι περιλαμβάνεται στο γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο;

5 Ενδεικτικό μίγμα προϊόντος ανά περιφέρεια Τουριστικό χαρτοφυλάκιο και γαστρονομία Γαστρονομία....

6 Τι περιλαμβάνεται στο γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο; Φαγητό & ποτό τοπικά προϊόντα τοπικά πιάτα τοπικές ποικιλίες Εστιατόρια τοπική κουζίνα, δημιουργική κουζίνα, μεζεδοπωλεία, διεθνής κουζίνα... Ξενοδοχεία ελληνικό πρωινό, βραβευμένα εστιατόρια… Old Mill

7 Τι περιλαμβάνεται στο γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο; Επισκέψιμοι χώροι παραγωγής οινοποιεία, αμπελώνες, τυροκομεία,... Σημεία πώλησης τρόφιμα, ποτά, παραδοσιακά προϊόντα... Διαδρομές & περιηγήσεις Δρόμοι του Κρασιού, Food tours

8 Τι περιλαμβάνεται στο γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο; Πακέτα διακοπών Εκδηλώσεις Μαθήματα μαγειρικής Μουσεία Life Gallery Μουσείο Λούλη “Απο Το Σιτάρι ΣτοΨωμί” Kea Artisanal

9 Ποιοι θα πρέπει να αναπτύξουν συνέργειες; ΕστιατόριαΕστιάτορες ΞενοδοχείαΞενοδόχοι Επισκέψιμοι χώροι παραγωγής Παραγωγοί Σημεία πώλησηςΚαταστηματάρχες Διαδρομές & ΠεριηγήσειςΠαραγωγοί Προγράμματα ΤΟΤΟ Εκδηλώσεις ΟΤΑ Παραγωγοί Μουσεία & Εκθέσεις Δημόσιοι Φορείς Ιδιώτες Μαθήματα ΜαγειρικήςΣεφ

10 Ποιοι θα πρέπει να αναπτύξουν συνέργειες; Leadership

11 ΔιοργάνωσηSETE & EOTΧατζημαρκάκης & Λέσχη Αρχιμαγείρων «Ελληνική Παραδοσιακή Γαστρονομία σε σύγχρονη παρουσίαση στο Ευρωκοινοβούλιο» Χώρος Σε επιλεγμένα εστιατόρια (ελληνικά και μη) Στο Ευρωκοινοβούλιο Διάρκεια29/3-2/5/201310/4/2013 Κοινό Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης Ευρωβουλευτές Μενού Τοπικά πιάτα από τις περιοχές που συνδέονται απευθείας & με υλικά που πωλούνται στις Βρυξέλλες Τοπικά πιάτα από όλες τις περιοχές της χώρας μας Προώθηση ελληνικής γαστρονομίας στις Βρυξέλλες

12 ΔιοργάνωσηSETE & EOTΧατζημαρκάκης & Λέσχη Αρχιμαγείρων Σεφ10 σεφ πολυτελών ξενοδοχείων που βρίσκονται σε περιοχές με απευθείας σύνδεση 60 σεφ από όλη την Ελλάδα Προβολή • στο μεγαλύτερο site για πληροφορίες εστιατορίων στο Βέλγιο (www.resto.be)www.resto.be • σχετικό newsletter σε περίπου αποδέκτες • Visit Brussels 400 παρευρισκόμενοι Follow-upΛίστες με υποψήφιους επισκέπτες της Ελλάδας ? FeedbackΜόνιμο ελληνικό μενού? Προώθηση ελληνικής γαστρονομίας στις Βρυξέλλες

13 Η γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού Όροι & Προϋποθέσεις Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ Σαντορίνη


Κατέβασμα ppt "Η γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού Όροι & Προϋποθέσεις Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ 18.10.2013 Σαντορίνη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google