Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα μέλη της ομάδας ΜηχΕπ:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα μέλη της ομάδας ΜηχΕπ:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα μέλη της ομάδας ΜηχΕπ:
Ε.Π.Α.Λ. Νέων Μουδανιών ΒΜ Τα μέλη της ομάδας ΜηχΕπ: Στέλιος Κλήμης Βίσνια Γιώργος Γιάνο Θεόδωρος Ελίδης Σάλβα

2 Επαγγέλματα Μηχανολόγων
Ψυκτικός Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνολόγος Οχημάτων Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων Τεχνικός Εργαλειομηχανών Αριθμητικού Ελέγχου(C.N.C.) Τεχνικός Ανελκυστήρων Ναυπηγός Μηχανικός Θερμοϋδραυλικός Μηχανοτεχνίτης Συγκολλητής Γραφήματα

3 Ψυκτικός Περιγραφή Επαγγέλματος: Ασχολείται με την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή οικιακών ή επαγγελματικών ψυγείων, συστημάτων ψύξης και κλιματισμού. Όταν τα τοποθετεί, πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας, συναρμολογώντας τους κινητήρες, τους συμπιεστές και τα άλλα στοιχεία του συστήματος. Στη συνέχεια, κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις, γεμίζει τη μονάδα με ψυκτικό υγρό και ελέγχει τα συστήματα αυτά για τυχόν διαρροές.

4 Μηχανολόγος Μηχανικός
Περιγραφή Επαγγέλματος: Ο μηχανολόγος μηχανικός ασχολείται με τη μελέτη, παραγωγή, επίβλεψη και εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού σε κτίρια και βιομηχανίες. Έχει το δικαίωμα να απογράφει χωρίς περιορισμούς μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές μελέτες, μελέτες βιομηχανικών και ενεργειακών έργων, καθώς και υδραυλικών έργων υπό πίεση. Είναι υπεύθυνος για το έργο το οποίο μελετά και απογράφει, για αυτό το λόγο οφείλει να το επιβλέπει ως την τελική του παράδοση. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας για μελέτες σε κτίρια ή άλλα μεγάλα τεχνικά έργα ως μελετητής σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες και ως δημόσιος υπάλληλος υπεύθυνος για έργα και μελέτες του δημόσιου.

5 Τεχνολόγος Οχημάτων Περιγραφή Επαγγέλματος:
Ο Τεχνολόγος Οχημάτων Ασχολείται με την κατασκευή και επισκευή του μηχανολογικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού αυτοκινήτων οχημάτων κάθε τύπου. Συντάσσει την μελέτη και επιστατεί στις εργασίες ως την τελική παράδοση του οχήματος . Συνεργάζεται με τους τεχνίτες της επιχείρησης και δίνει οδηγίες για τη σωστή εφαρμογή της μελέτης.

6 Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επαγγέλματος: Είναι ο τεχνίτης που ελέγχει, ρυθμίζει, συντηρεί και επισκευάζει τον κινητήρα του αυτοκινήτου. Ασχολείται, επίσης, με το σύστημα οδήγησης, τα φρένα, το σύστημα μετάδοσης της κίνησης από τον κινητήρα στους τροχούς, τη γενική κατάσταση της μηχανής. Εντοπίζει την βλάβη και την επιδιορθώνει, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία. Εργάζεται σε δικό του συνεργείο ή ως υπάλληλος-τεχνίτης σε ξένο.

7 Τεχνικός Εργαλειομηχανών Αριθμητικού Ελέγχου(C.N.C.)
Περιγραφή Επαγγέλματος: Ο τεχνικός εργαλειομηχανών αριθμητικού ελέγχου είναι ένας ειδικευμένος τεχνικός ικανός να εκτελεί αυτόνομα, υπεύθυνα εμπρόθεσμα τις εργασίες που προκύπτουν κατά την επεξεργασία διάφορων αντικειμένων σε C.N.C. εργαλειομηχανές και κυρίως σε τόρνο και φρέζα. Είναι υπεύθυνος για την εκπόνηση, εκτέλεση προετοιμασία και οργάνωση προγράμματος ψηφιακής καθοδήγησης για τη κατεργασία κομματιού.

8

9

10 Πληροφορίες Πηγή: http://epagelmata.oaed.gr/show.php
Πηγή: Πηγή:


Κατέβασμα ppt "Τα μέλη της ομάδας ΜηχΕπ:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google