Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Χριστούγεννα Στράτος Μουστακίδης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Χριστούγεννα Στράτος Μουστακίδης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Χριστούγεννα Στράτος Μουστακίδης

2 ΑΪ Βασίλης Ο Άγιος Βασίλης αποτελεί σήμερα μια μορφή η οποία διανέμει δώρα σε παιδιά και ενηλίκους που υπήρξαν "καλοί" κατά τη διάρκεια του χρόνου. Ξεκινά κάθε χρόνο από χώρα του Βορρά, παραμονές πρωτοχρονιάς, για να χαρίσει δώρα σε όλα τα παιδιά της γης.

3 Πρωτοχρονιά Με τη λέξη Πρωτοχρονιά χαρακτηρίζεται η πρώτη ημέρα του οποιουδήποτε ακολουθούμενου ημερολογιακού έτους. Κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο που ακολουθεί ο Δυτικός κόσμος στη σύγχρονη εποχή, πρωτοχρονιά είναι η 1η Ιανουαρίου. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όλες τις χώρες

4 Κάλαντα Ομάδες παιδιών ή και ώριμων ανδρών γυρνούν στα σπίτια κρατώντας ένα τρίγωνο συρμάτινο και το χτυπούν με ένα ευθύ σιδερένιο αντικείμενο, για να παράγει τον απαιτούμενο ήχο. Άλλοτε έχουν μαζί τους φυσαρμόνικες ή ακορντεόν, και στα νησιά βιολιά και κιθάρες.

5 Στόλισμα Σπιτιών Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος αγάπης, χαράς και μία ευκαιρία να αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας.. Η διακόσμηση για τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να περιοριστεί στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μπορούμε να βάλουμε φωτάκια, του ιδίου χρώματος με τα φωτάκια του δέντρου, στα παράθυρα ή εναλλακτικά κόκκινες κορδέλες στις κουρτίνες μας.

6 Τέλος


Κατέβασμα ppt "Χριστούγεννα Στράτος Μουστακίδης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google