Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας Mobi-Chair Το Mobi-Chair είναι ένα πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας υψηλής ποιότητας. Παρέχει ανεμπόδιστη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας Mobi-Chair Το Mobi-Chair είναι ένα πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας υψηλής ποιότητας. Παρέχει ανεμπόδιστη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας Mobi-Chair Το Mobi-Chair είναι ένα πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας υψηλής ποιότητας. Παρέχει ανεμπόδιστη πρόσβαση στην παραλία, αλλά και δυνατότητα κίνησης μέσα στο νερό, διότι επιπλέει και κινείται στην επιφάνεια του νερού. Το Mobi-Chair σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε ατόμου. Προσφέρει άνεση και ευκολία μεταφοράς για άτομα με κινητικές δυσκολίες, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, ηλικιωμένους και παιδιά. Έχει εργονομική κατασκευή. Διαθέτει πλαίσιο από αλουμίνιο και εξαρτήματα από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να μην αλλοιώνεται από το θαλασσινό νερό. Οι βραχίονες και οι φουσκωτοί τροχοί του, αποτελούνται από υλικά που επιπλέουν και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν σταθερότητα μέσα στο νερό. Οι τροχοί του είναι κατασκευασμένοι από ελαστικό υλικό, ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς και να εξομαλύνουν τις δυσχέρειες από τυχόν ανωμαλίες του εδάφους (άμμος, χαλίκι, βότσαλο). Οι ενσωματωμένες χειρολαβές στους βραχίονες παρέχουν επιπλέον ισορροπία κατά την κίνηση πάνω στην άμμο ή μέσα στο νερό. Το Mobi-Chair επιτρέπει με τεράστια ευκολία τη μεταφορά και μετακίνηση μέσα στο νερό για τα άτομα με μικρή ή μεγάλη δυσκολία κίνησης. Είναι ο αχώριστος σύντροφος στην παραλία και προσφέρει άπειρες δυνατότητες ψυχαγωγίας. Είναι βολικό στη μεταφορά και την αποθήκευση. Το σύστημα συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης είναι γρήγορο και εύκολο. Δεν απαιτούνται εργαλεία. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το Mobi-Chair αποθηκεύεται εύκολα σε κάθε αυτοκίνητο. Το Mobi-Chair έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και υψηλή αισθητική, χάρη στην ελκυστική σχεδίαση, τα χρώματα και την ποιότητα των υλικών του. Οι χρήστες μπορούν να κάθονται αναπαυτικά για ώρες ατελείωτες με κεκλιμένη τη ράχη του οχήματος, είτε πάνω στην άμμο είτε μέσα στο νερό. Το ύφασμα του οχήματος είναι υποαλλεργικό, αδιάβροχο, ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία και διάτρητο, για να στεγνώνει γρήγορα.

2 Διαστάσεις : Συσκευασία:38 Χ 105 Χ 37 (μαζί με τη λαβή) Πλάτος: 0,43 m (καθίσματος), 1,07 m (συνολικό) Μήκος: 1,70 m (καθίσματος), 2,63 m (συνολικό, μαζί με τη λαβή) Ύψος: 0,48 m (καθίσματος), 1,07 m (συνολικό) Βάρος: 30 kg Ωφέλιμο βάρος: 130 kg Χαρακτηριστικά- Πλεονεκτήματα:  Το Mobi-Chair μπορεί να κινηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ανεξάρτητα από το είδος του εδάφους (άμμος, χαλίκι, βότσαλο,χιόνι κλπ.).  Είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και ανθεκτικό. Το πλαίσιό του κατασκευάζεται από ανοξείδωτο αλουμίνιο ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό.  Έχει εργονομική και άνετη κατασκευή και δίνει στον χρήση την αίσθηση ότι κάθεται σε αναπαυτική ξαπλώστρα.  Το κάθισμά του είναι χωρίς ραφές, σταθερό με ρυθμιζόμενη πλάτη. Το υλικό του από fiberglass είναι αδιάβροχο, υποαλλεργικό και διάτρητο (αφήνει τον αέρα, την άμμο και το νερό να το διαπερνάει).  Οι χαμηλοί τροχοί του από ελαστικό υλικό PVC (ανθεκτικό στις ηλιακές ακτίνες UV) απορροφούν τους κραδασμούς, όταν το έδαφος είναι ανώμαλο (βότσαλα, χαλίκια, κλπ.).  Έχει στρογγυλεμένες άκρες για αποφυγή ατυχημάτων.  Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση με έντονα και φωτεινά χρώματα, που δημιουργεί ευχάριστη διάθεση.  Συναρμολογείτε και αποσυναρμολογείται εύκολα, χωρίς εργαλεία.  Όταν δεν χρησιμοποιείται, διπλώνεται και αποθηκεύεται σε οριζόντια ή όρθια θέση, για εξοικονόμηση χώρου.  Διαθέτει μοχλό έλκυσης, για εύκολη πλοήγηση με το ένα χέρι.

3 Οδηγίες Ασφάλειας: •Για μεγαλύτερη διευκόλυνση και ασφάλεια, συνιστάται η παρουσία συνοδού μέσα στο νερό. •Το Mobi-Chair δεν είναι σκάφος θαλάσσης. Να μη χρησιμοποιείται όταν η θάλασσα δεν είναι ήρεμη ή έχει δυνατά ρεύματα. •Συνιστάται η χρήση του σε παραλίες με υποδομές για Α.Μ.Ε.Α. •Απαιτείται η χρήση σωσίβιου γιλέκου. Είναι κατάλληλο για χρήση σε παραλίες, λίμνες και πισίνες. Χρησιμοποιείται ήδη από δημόσιους φορείς, δημοτικούς οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρίες σε παραθαλάσσιες και παραλίμνιες ακτές στην Ευρώπη (Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) και σε ολόκληρο τον κόσμο.


Κατέβασμα ppt "Πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας Mobi-Chair Το Mobi-Chair είναι ένα πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας υψηλής ποιότητας. Παρέχει ανεμπόδιστη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google