Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 eTwinning Οι συμμετοχές του Ομίλου μας Οι μαθητές σ αυτήν την συνεργασία, βοηθούμενοι από τους καθηγητές τους σχεδιάζουν ένα μάθημα χρησιμοποιώντας την.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " eTwinning Οι συμμετοχές του Ομίλου μας Οι μαθητές σ αυτήν την συνεργασία, βοηθούμενοι από τους καθηγητές τους σχεδιάζουν ένα μάθημα χρησιμοποιώντας την."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1  eTwinning Οι συμμετοχές του Ομίλου μας Οι μαθητές σ αυτήν την συνεργασία, βοηθούμενοι από τους καθηγητές τους σχεδιάζουν ένα μάθημα χρησιμοποιώντας την μέθοδο CLIL (χρήση ξένης γλώσσας για τη διδασκαλία μαθημάτων). Έπειτα παρουσιάζουν το μάθημα στην τάξη τους. Τα μαθήματα (Αγγλικά & Πληροφορική) βιντεοσκοπήθηκαν και όλο το υλικό που παράχθηκε θα αναρτηθεί στην πλατφόρμα etwinning.

2  Δημιουργία Αφίσας Οι συμμετοχές του Ομίλου μας Οι μαθητές του Ομίλου, σχεδίασαν την αφίσα για τη Διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, στις 9 & 10 Μαΐου: «Διδάσκοντας στο Σύγχρονο Σχολείο. Διδακτικές Προτάσεις και Πρακτικές»

3  Δημιουργία Πρόσκλησης Οι συμμετοχές του Ομίλου μας Οι μαθητές του Ομίλου, σχεδίασαν την Πρόσκληση για την παρουσίαση των Ομίλων, στις 20 & 21 Μαΐου.

4  Δημιουργία Ιστοσελίδας Οι συμμετοχές του Ομίλου μας Οι μαθητές σ’αυτήν την συνεργασία, σχεδίασαν την ιστοσελίδα για τη παρουσίαση της Διασχολικής Δράσης: «Γιώργος Σαραντάρης, ο Ποιητής και η εποχή του» www.gsarantaris.wix.com

5 Ενδεικτικά έργα μαθητών του Ομίλου μας

6 Μοντάζ

7 Ενδεικτικά έργα μαθητών του Ομίλου μας Cindy, alien

8 Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε ένα βίντεο με •Παρουσίαση των μαθητών που συμμετείχαν στον όμιλο και •Ενδεικτικά έργα τους

9 Ευχαριστούμε !!!


Κατέβασμα ppt " eTwinning Οι συμμετοχές του Ομίλου μας Οι μαθητές σ αυτήν την συνεργασία, βοηθούμενοι από τους καθηγητές τους σχεδιάζουν ένα μάθημα χρησιμοποιώντας την."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google