Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!. Το ρετιρέ του κτιρίου La Βelle Εpoque στο Μονακό που πουλήθηκε στην αστρονομική τιμή των 240 εκατ. ευρώ έχει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!. Το ρετιρέ του κτιρίου La Βelle Εpoque στο Μονακό που πουλήθηκε στην αστρονομική τιμή των 240 εκατ. ευρώ έχει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

2 Το ρετιρέ του κτιρίου La Βelle Εpoque στο Μονακό που πουλήθηκε στην αστρονομική τιμή των 240 εκατ. ευρώ έχει δύο πατώματα και συνολικό εμβαδό περίπου 1.600 τετραγωνικά μέτρα. Εχει 30 διαφορετικά δωμάτια, από τα οποία όμως μόνο τα τρία είναι κρεβατοκάμαρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ανώνυμος αγοραστής πλήρωσε 150.000 ευρώ για κάθε τετραγωνικό του μέτρο! «Υπάρχουν ακίνητα που γνωρίζω ότι είχαν πουληθεί πάνω από 100 εκατ. στερλίνες (120 εκατ. ευρώ) στο Λονδίνο, αλλά δεν γνωρίζω να έχει πουληθεί (άλλη φορά) κάτι σε τέτοιο ποσό», λέει στους «Τάιμς» του Λονδίνου ο Jonathan Ηewlett, επικεφαλής των συμβούλων ακινήτων Saville που εδρεύει στη βρετανική πρωτεύουσα.

3 Ιδιοκτήτες και πωλητές του διαμερίσματος- το οποίο σημειωτέον έχει τραγική ιστορία- ήταν οι αδελφοί Νick και Christian Candy που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη ακινήτων. Σύμφωνα με τους «Τάιμς» του Λονδίνου, πριν να εξαγοραστεί το 2008 από τους αδελφούς Candy, ανήκε στον δισεκατομμυριούχο τραπεζίτη και φιλάνθρωπο Εdmond Safra, ο οποίος έχασε τη ζωή του μέσα σε αυτό πριν από 11 χρόνια κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς. Για τη φωτιά είχε καταδικαστεί ένας από τους νοσοκόμους του Safra, ο Τed Μaher, με το σκεπτικό να σώσει στη συνέχεια το αφεντικό του και να φανεί στα μάτια του σαν ήρωας. Ο Safra όμως και άλλος ένας άνθρωπος από το προσωπικό του πέθαναν από ασφυξία και το διαμέρισμα πέρασε στα χέρια της χήρας του Lily. Οταν το αγόρασαν οι αδελφοί Candy προχώρησαν σε πλήρη ανακαίνιση κατασκευάζοντας σπα, κινηματογραφική αίθουσα και κέντρο Τύπου, όπου οι πολυθρόνες μετατρέπονται σε κρεβάτια με το πάτημα ενός κουμπιού. Σύμφωνα με τη «Sunday Τelegraph», οι αδελφοί Candy αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για την πώληση του διαμερίσματος που είναι ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα στο Πριγκιπάτο.

4

5

6

7

8

9

10

11 Το αγόρασε... Έλληνας εφοπλιστής !


Κατέβασμα ppt "ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!. Το ρετιρέ του κτιρίου La Βelle Εpoque στο Μονακό που πουλήθηκε στην αστρονομική τιμή των 240 εκατ. ευρώ έχει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google