Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου
Департамент культуры города Москвы Государственное бюджетное учреждение культуры города Москвы Εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου 26/03/2012 – 01/04/2012

2 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «HUDOZHESTVENNYI» (26 Μαρτίου – 01 Απριλίου 2012)
Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (ΚΕΠ), από κοινού με τον οργανισμό «Moscow Cino» του Δήμου της Μόσχας, προγραμματίζουν την περίοδο από 26 Μαρτίου έως 01 Απριλίου τ.ε. εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου, που θα διεξαχθεί σε αλυσίδα κινηματογράφων της ρωσικής πρωτεύουσας, με κεντρικό τον ιστορικό κινηματογράφο «HUDOZHESTVENNYI». Πρόκειται για πρωτοφανή εκδήλωση στην καλλιτεχνική και πολιτιστική ζωή της Μόσχας των τελευταίων χρόνων, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια του ευρύτερου κινηματογραφικού φεστιβάλ «Ο κινηματογράφος των φίλων» (προβολή ταινιών από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, της Τσεχίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας), με έμφαση, ωστόσο, για φέτος στον ελληνικό κινηματογράφο, ο οποίος θα αποτελέσει και τον κεντρικό άξονα του όλου Φεστιβάλ. Παρά την κοινή ιστορική πορεία των δύο λαών, ο ελληνικός κινηματογράφος παραμένει, ουσιαστικά, άγνωστος στο ρωσικό κοινό και ακριβώς αυτό το κενό επιχειρεί να καλύψει το συγκεκριμένο εγχείρημα. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «HUDOZHESTVENNYI» (26 Μαρτίου – 01 Απριλίου 2012) 14, Arbatskaya ploschad, (metro station “Arbatskaya”) ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ZVEZDA» (27 Μαρτίου 2012, ώρα 19.00) 18/22, Zemlyanoi Val str., (metro station “Kurskaya”)

3 Το πρόγραμμα της εβδομάδας ελληνικού κινηματογράφου
26/03/2012 – 01/04/2012 Τα δελφινάκια του Αμβρακικού Παραγωγή - Άγγελος Σιδεράτος Σενάριο - Ντίνος Δημόπουλος Πρωταγωνιστές - Χρήστος Ζορμπάς, Γιωργος Κροντηρης, Φωτεινη Παπαδαμακη,Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου, Αλέξανδρος Ρήγας, Σταύρος Ντογιάκος (Πέτρος), Κωνσταντίνα Αλευρά (Ανθούλα), Σπύρος Πανταζής (Πάνος), Νικήτας Χρόνης, Χαρης Παναγιωτου, Διάρκεια – 98 λεπτά 1993 Τα δελφινάκια του Αμβρακικού είναι μια δραματική, ηθογραφική, αλλά και ρομαντική ελληνική ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό μυθιστόρημα του Ντίνου Δημόπουλου. Περίοδος του Μεσοπολέμου. Σε κάποιο παραθαλάσσιο χωριουδάκι, στον κόλπο του Αμβρακικού, δύο παιδιά, ο Πέτρος (οκτώ χρόνων) και η Ανθούλα (επτά) περνάνε τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Με τον αυθορμητισμό και την αθωότητα της τρυφερής ηλικίας τους, ανακαλύπτουν σιγά σιγά το θαύμα του κόσμου που τα περιβάλλει. Ώσπου, στο πρόσωπο ενός άλλου παιδιού, απόβλητου από την κοινωνία (και τη ζωή) επειδή έχει φυματίωση, γνωρίζουν τη σκληρότητα των "μεγάλων" που δεν συγχωρούν εύκολα τη διαφορά ή την εξαίρεση, και αποφασίζουν να αντισταθούν. Βραβεία Βραβείο ηχοληψίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1993

4 Το πρόγραμμα της εβδομάδας ελληνικού κινηματογράφου
26/03/2012 – 01/04/2012 Ο Δράκος Σκηνοθεσία - Νίκος Κούνδουρος Σενάριο - άκωβος Καμπανέλλης Πρωταγωνιστές - Ντίνος Ηλιόπουλος(Θωμάς), Μαργαρίτα Παπαγεωργίου, Γιάννης Αργύρης (Χοντρός), Θανάσης Βέγγος, Μαρίκα Λεκάκη, Ανέστης Βλάχος, Θεόδωρος Ανδρικόπουλος, Φρίξος Νάσου, Ανδρέας Ντούζος, Ζαννίνο, Κώστας Σταυρινουδάκης, Ζιζή Βιοπούλου, Διάρκεια – 85 λεπτά 1956 Ένας ασήμαντος τραπεζικός υπάλληλος ετοιμάζεται να περάσει μόνος τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς όταν τρομοκρατημένος συνειδητοποιεί ότι μοιάζει μ’ έναν κακοποιό που οι εφημερίδες αποκαλούν «Ο Δράκος». Λόγω της παρεξήγησης, η αστυνομία τον καταδιώκει και αυτός βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα καμπαρέ. Μες στη διφορούμενη γοητεία της νύχτας, μία συμμορία του υποκόσμου τον αντιμετωπίζει ως τον γνήσιο Δράκο και μία χορεύτρια του καμπαρέ τον συμπαθεί. Σταδιακά ταυτίζεται με τον καινούργιο του ρόλο, και η επιθυμία του να δραπετεύσει απ’ την γκρίζα του ζωή και να γίνει «κάποιος» τον ωθεί στο να ηγηθεί μιας ληστείας αρχαιοτήτων. Όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, ο Δράκος βρίσκει τραγικό τέλος. Βραβεία Βραβεύτηκε, στο 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ως μία από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες της περιόδου Ειδική μνεία στο Φεστιβάλ Βενετίας. Γυρίστηκε στην Ελλάδα και πρωτοεμφανίστηκε στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. Όταν προβλήθηκε στις ελληνικές αίθουσες το1956 αντιμετώπισε εμπορική αποτυχία αλλά και επιθετικότητα μεγάλης μερίδας του τύπου. Είναι χαρακτηριστικό πως οι εφημερίδες της εποχής «Εστία» και «Αυγή», κατηγόρησαν την ταινία ως ανθελληνική ζητώντας την επέμβαση του εισαγγελέα. Ο Δράκος αναγνωρίζεται σήμερα ως μία από τις σημαντικές ταινίες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου που συνδυάζει στοιχεία από τον ιταλικό νεορεαλισμό, τον γερμανικό εξπρεσιονισμό αλλά και το Φιλμ νουάρ. Ανάμεσα στα προτερήματα της ταινίας είναι και η μουσική επένδυση, έργο του Μάνου Χατζιδάκι.

5 Το πρόγραμμα της εβδομάδας ελληνικού κινηματογράφου
26/03/2012 – 01/04/2012 Πεθαίνοντας για την αλήθεια Σκηνοθεσία - Ειρήνη Βαχλιώτη Σενάριο: Νίκος Μεγγρέλης, Νίκος Πολίτης Διάρκεια – 75 λεπτά Είδος: ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 2010 Πολύ λίγος κόσμος γνωρίζει ότι κάθε χρόνο, περισσότεροι από εκατό δημοσιογράφοι χάνουν τη ζωή τους στις καυτές περιοχές του πλανήτη. Ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν ότι στο Ιράκ περισσότεροι απο 350 δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σκοτώθηκαν από την αρχή του πολέμου το Μάρτιο του 2003 μέχρι σήμερα. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων σε εμπόλεμη περιοχή από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. “Ο σκοπός του ντοκιμαντέρ “Πεθαίνοντας για την Αλήθεια””, λέει ο δημιουργός του, Νίκος Μεγγρέλης, "είναι να πάει πέρα από τους αριθμούς και τις ψυχρές στατιστικές και να αφηγηθεί την ιστορία δημοσιογράφων που πέθαναν την ώρα που προσπαθούσαν να μεταφέρουν το ρεπορτάζ και την εικόνα στις εφημερίδες και στις τηλεοράσεις μας.”

6 Το πρόγραμμα της εβδομάδας ελληνικού κινηματογράφου
26/03/2012 – 01/04/2012 Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο Σκηνοθεσία –Σενάριο - Νίκος Τζήμας Σενάριο: Τάσος Λέρτας, Πότης Παρασκευόπουλος Πρωταγωνιστές - Φοίβος Γκιγκόπουλος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Αντωνίου, Μάνος Κατράκης, Κώστας Καζάκος, Πέτρος Φυσσούν, Αλέκος Αλεξανδράκης, Κώστας Αρζόγλου Διάρκεια – 125 λεπτά 1980 Είδος Ταινίας – Κοινωνική Ο Εμφύλιος Πόλεμος που ρήμαξε τη χώρα τελείωσε και ένας απ’ τους πολλούς φυγάδες αγωνιστές της Αριστεράς, ο Νίκος Μπελογιάννης, επιστρέφει στην Ελλάδα… Κρύβεται στο σπίτι ενός συντρόφου κι έρχεται σ’ επαφή  με άλλα μέλη του παράνομου Κομμουνιστικού Κόμματος. Η κυβέρνηση Πλαστήρα, θέλοντας να εδραιώσει τη γαλήνη και να βοηθήσει την ανασυγκρότηση του τόπου, αντιμετωπίζει τους κομμουνιστές με σχετική επιείκεια. Οι στρατιωτικοί και οι μυστικές υπηρεσίες, όμως,  δεν βλέπουν με καλό μάτι τις εξελίξεις, ιδιαίτερα όταν το κόμμα του Πλαστήρα ξανακερδίζει τις εκλογές. Βραβεία «Βραβείο καλύτερης ταινίας ΕΚΚΑ, 1980» «3ο Βραβείο καλύτερης ταινίας Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1980» «Ειδικό Βραβείο στο Φεστιβάλ της Μόσχας, 1981»

7 Το πρόγραμμα της εβδομάδας ελληνικού κινηματογράφου
26/03/2012 – 01/04/2012 Βραβεία ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 1992 (ΕΤΕΚΤ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 1992 (ΠΕΚΚ) ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ 33ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1992: ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, Α΄ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ, Β΄ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΟΝΤΑΖ, ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ, ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΠΟ - (ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1992) ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΟΝΤΑΖ, ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ, ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ Μπάυρον: Η Μπαλάντα ενός Δαιμονισμένου Σκηνοθεσία - Νίκος Κούνδουρος Σενάριο - VAGENSHTAIN ANGEL, ΒΕΛΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΓΚΟΥΦΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ Πρωταγωνιστές - Μάνος Βακούσης, Βασίλης Λάγγος, Μανώλης Σαρμαίνης, Άκης Σακελλαρίου, Vera Sotnikova, Igor Yasulovich, Διάρκεια – 138 λεπτά 1992 Ιανουάριος Ο Λόρδος Μπάιρον φτάνει στο Μεσολόγγι, όπου οι επαναστατημένοι εναντίον της Οθωμανικής αυτοκρατορίας Έλληνες τον υποδέχονται σαν Μεσσία. Εξόριστος από την πατρίδα του, εξοστρακισμένος από την κοινωνία λόγω των ερωτικών του περιπετειών, κουρασμένος από τα ανούσια πάρτι της Λονδρέζικης αριστοκρατίας, ο Μπάιρον είναι πρόθυμος να πολεμήσει για τον αγώνα και να πεθάνει σαν ένας ομηρικός ήρωας. Αλλά σε αυτή την πικραμένη γη, βρίσκει μόνο λάσπη, κουνούπια και την προσμονή ενός πολέμου. Οι Έλληνες τον κάνουν στρατηγό ενός λόχου χωρικών, περιπλανώμενων, μισθοφόρων και τυχοδιωκτών. Ο Μπάιρον ετοιμάζει τους άντρες του για μια μάχη που δεν θα γίνει ποτέ, όμως είναι αποφασισμένος να δώσει την τελευταία του παράσταση, οδηγημένος από την ομορφιά και τη μαγεία των αρχαίων ελληνικών μύθων. Μέσα στο χάος της επανάστασης, εξαντλημένος από τον πυρετό, τα φαντάσματα του παρελθόντος και τον έρωτα του για τον νεαρό Έλληνα Λουκά, ο ποιητής ακολουθεί τη μοίρα του αψηφώντας το θάνατο, που πλησιάζει. Κάποτε στο Αμπερντίν ένας μάντης του είχε πει πως θα πεθάνει στα 37.

8 Το πρόγραμμα της εβδομάδας ελληνικού κινηματογράφου
26/03/2012 – 01/04/2012 Θανάση, πάρε το΄ όπλο σου Σκηνοθεσία - Ντίνος Κατσουρίδης Σενάριο - Ντίνος Κατσουρίδης, Μοντανάρης Λάζαρος Πρωταγωνιστές - Θανάσης Βέγγος, Βάσος Ανδρονίδης, Αντώνης Παπαδόπουλος, Χρήστος Καλαβρούζος, Δήμητρα Ζέζα, Γρηγόρης Ευαγγελάτος, Γιάννης Σιδηρόπουλος, Εφη Ροδίτη, Διάρκεια – 90 λεπτά 1972 Είδος Ταινίας – Κωμωδία Ένας αεικίνητος και καλοσυνάτος ιδιοκτήτης φορτηγού το οποίο ακόμα χρωστάει, ο Θανάσης (Θανάσης Βέγγος), έχει στο κεφάλι του μια ανύπαντρη αδελφή, και τρέχει νυχθημερόν να προλάβει τις υποχρεώσεις που τον κυνηγούν αδυσώπητα. Υποχρεώσεις που όλο και μεγαλώνουν, καθώς αναγκάζεται να δανειστεί από το αφεντικό του, τον κυρ-Αποστόλη, για να προικίσει την αδελφή του με ένα σπιτάκι, ώστε να μπορέσει επιτέλους να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Μια μέρα, ο Θανάσης καλείται να μεταφέρει τα έπιπλα μιας κοπέλας που την πέταξαν στο δρόμο, και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πτυχή της καθημερινής απανθρωπιάς. Στη συνέχεια τρέχει και δεν φτάνει, καθώς θα βρεθεί μπροστά σε απίστευτες καταστάσεις που υπερβαίνουν κάθε λογική, όπως σ' ένα σουρεαλιστικό πεδίο μάχης όπου όλοι βάλλουν με μανία εναντίον όλων, για ακατανόητους λόγους. Βραβεία Η ταινία απέσπασε 2 βραβεία στο 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (α`ανδρικού ρόλου στον Θανάση Βέγγο και τιμητική διάκριση για τα σκηνικά στον Τάσο Ζωγράφο).

9 Το πρόγραμμα της εβδομάδας ελληνικού κινηματογράφου
26/03/2012 – 01/04/2012 Το Ρεμπέτικο Σκηνοθεσία - Κώστας Φέρρης Σενάριο - Σωτηρία Λεονάρδου, Κώστας Φέρρης Πρωταγωνιστές - Σωτηρία Λεονάρδου (Μαρίκα), Νίκος Καλογερόπουλος (Μπάμπης), Μιχάλης Μανιάτης (Γιωργάκης), Θέμις Μπαζάκα (Αντριάννα), Νίκος Δημητράτος (Παναγής), Κωνσταντίνος Τζούμας (Γιάννης), Βίκυ Βανίτα (Ρόζα), Σπύρος Μαβίδης (Φώντας) Διάρκεια – 150 λεπτά Είδος Ταινίας – βιογραφική 1983 Το Ρεμπέτικο είναι μια κινηματογραφική ταινία με σενάριο βασισμένο στη ζωή της Μαρίκας Νίνου. Σμύρνη, 1919: Η Αντριάννα, η γυναίκα του ρεμπέτη τραγουδιστή Παναγή, θα φέρει στον κόσμο την μικρή Μαρίκα. Η σχέση τους δεν είναι καλή και σε έναν από τους καυγάδες τους ο Παναγής θα σκοτώσει κατά λάθος την Αντριάννα. Μετά από χρόνια η Μαρίκα γνωρίζει τον Γιάννη, που κάνει τον ταχυδακτυλουργό Χουάν, και κάνουν ένα παιδί. Μετά την γέννηση του παιδιού, ο ταχυδαχτυλουργός Χουάν, βλέποντας ότι η δουλειά του δεν έχει πέραση, αποφασίζει να φύγει από την Ελλάδα. Η Μαρίκα μαζί, με τον φίλο της, τον βιολιστή Γιωργάκη, θα βρεθούν στην ταβέρνα όπου εμφανίζεται ο Μπάμπης με το συγκρότημά του. Βραβεία 4 βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (καλύτερης ταινίας, α’ γυναικείου ρόλου, β’ γυναικείου ρόλου και ειδικό βραβείο μουσικής). 5 Κρατικά Βραβεία Ποιότητας (καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, ερμηνείας, μακιγιάζ και τεχνικής επίδοσης). 7 Κορφιάτικα βραβεία. Αργυρή Άρκτος στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου. Ειδικό βραβείο επιτροπής στο Φεστιβάλ Valencia. Μεγάλο βραβείο στο Φεστιβάλ Αλεξανδρείας. Ψηφίστηκε το 2000 ως η δημοφιλέστερη ελληνική ταινία στο Internet Movie Database.

10 Το πρόγραμμα της εβδομάδας ελληνικού κινηματογράφου
26/03/2012 – 01/04/2012 Ημερομηνία Ταινία Κινηματογράφος 26 Μαρτίου 2012 ώρα έναρξης 20.00 «Τα δελφινάκια του Αμβρακικού», των Ν. Δημόπουλου, Α. Σιδεράτου (1994) «HUDOZHESTVENNYI» (μεγάλη αίθουσα) 27 Μαρτίου 2012 ώρα έναρξης 19.00 «Πεθαίνοντας για την αλήθεια», ντοκιμαντέρ του Νίκου Μεγγρέλη (με τη συμμετοχή του ίδιου του δημιουργού της ταινίας), (2010) «ZVEZDA» 28 Μαρτίου 2012 ώρα έναρξης 17.00 «BYRON», του Ν. Κούνδουρου (1992) (μπλε αίθουσα) 29 Μαρτίου 2012 «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο», του Νίκου Τζίμα (1980) 31 Μαρτίου 2012 «Θανάση, πάρε τ΄ όπλο σου», του Ντίνου Κατσουρίδη (1972) ώρα έναρξης 21.00 «Ο Δράκος», του Ν. Κούνδουρου(1956) 01 Απριλίου 2012 ώρα έναρξης 19.30 «Το Ρεμπέτικο», του Κώστα Φέρρη (1983)

11 Το πρόγραμμα της εβδομάδας ελληνικού κινηματογράφου
26/03/2012 – 01/04/2012 Η εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου θα συνοδευθεί από σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, όπως: έκθεση ζωγραφικής Ρώσων ζωγράφων «Η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα Ρώσων ζωγράφων» (που επισκέφθηκαν και απαθανάτισαν τη Χώρα μας το 2006 στα πλαίσια προγράμματος της UNESCO) στους χώρους του κινηματογράφου «HUDOZHESTVENNYI», γευσιγνωσία ελληνικής κουζίνας (κατά την τελετή των εγκαινίων), master class ελληνικών παραδοσιακών χορών από το χορευτικό συγκρότημα του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού και συναυλία, αναλυτικότερα: 1/ Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012: εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής «Η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα Ρώσων ζωγράφων, γευσιγνωσία ελληνικής κουζίνας 19.00 – επίσημη τελετή εγκαινίων Εβδομάδας Κινηματογράφου, καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το χορευτικό συγκρότημα και τη χορωδία του Κ.Ε.Π. 20.00 – έναρξη του φεστιβάλ με την προβολή της ταινίας «Τα δελφινάκια του Αμβρακικού» (κινηματογράφος кинотеатр «HUDOZHESTVENNYI»). 2/ Συναυλία «Μουσικό σεργιάνι ανά τον Ελληνισμό», από μουσικό συγκρότημα με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας και γνωστό τραγουδιστή Κώστα Καραπαναγιωτίδη, το οποίο θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες περιοχές της Χώρας μας, αλλά και αντιπροσωπευτικές επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τραγουδοποιίας. - Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, κινηματογράφος «HUDOZHESTVENNYI», ώρα 18.30 3/ Παρουσίαση - Master class ελληνικών χορών από το Χορευτικό Συγκρότημα του Κ.Ε.Π. με επικεφαλής της Τατιάνα Τσόρναγια Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, κινηματογράφος «ZVEZDA», ώρα 17.00 Στα πλαίσια του Φεστιβάλ αναμένεται έλευση από την Ελλάδα δύο κινηματογραφικών παραγωγών και του σκηνοθέτη Άγγελου Σιδεράτου, ο οποίος με το πέρας κάθε ταινίας θα προβαίνει σε συζήτηση και σχολιασμό της με το κοινό. Επισημαίνεται ότι η είσοδος σε όλες τις προβολές, αλλά και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις (συναυλίες, έκθεση ζωγραφικής, γευσιγνωσία κ.α.) είναι σε ανιδιοτελή για το κοινό βάση, είναι ελεύθερη για το κοινό. Η είσοδος για το κοινό την ημέρα των εγκαινίων του φεστιβάλ είναι με προσκλήσεις, θερμή παράκληση όπως απευθύνεσθε στη γραμματεία του Κ.Ε.Π. στα τηλέφωνα

12 Ευχαριστούμε για την προσοχή!
Департамент культуры города Москвы Государственное бюджетное учреждение культуры города Москвы Ευχαριστούμε για την προσοχή!


Κατέβασμα ppt "Εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google