Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

TP4-ENERSOL-TD/PV Διπλής λειτουργίας Ατέρμονα μηχανισμός περιστροφής Οδηγίες εγκατάστασης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "TP4-ENERSOL-TD/PV Διπλής λειτουργίας Ατέρμονα μηχανισμός περιστροφής Οδηγίες εγκατάστασης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 TP4-ENERSOL-TD/PV Διπλής λειτουργίας Ατέρμονα μηχανισμός περιστροφής Οδηγίες εγκατάστασης

2 Προ-μονταρισμένα μέρη 1. Κολλεκτέρ εξόδου νερού προ-μονωμένο σε στηρίγματα και ράγα. 2. ηλιακό πάνελ TD/PV 3. Ίσιο σύνδεσμος για το κολλεκτέρ εξόδου νερού. 4. Γωνιακός σύνδεσμος για το κολλεκτέρ εισόδου. 5. Ατέρμονα μηχανισμό 6. Κολλεκτέρ εισόδου νερού προ-μονωμένο σε στηρίγματα και ράγα 7. 12V μοτέρ με βάση και στηρίγματα 1 2 3 4 5 6 7

3 Βασικές οδηγίες Το κολλεκτέρ (1) εισόδου είναι προ-μονταρισμένο στα στηρίγματα σωληνώσεων και με ντίζες στην ράγα 28x19 και φέρει ειδική αναμονή με ρύθμιση για το αλφάδιασμα του σε σχέση με την ράγα. Το κολλεκτέρ (2) εξόδου και τα διπλά στηρίγματα (Γ) είναι προ-μονταρισμένα και φέρει ειδική αναμονή με ρύθμιση για το αλφάδιασμα του σε σχέση με την ράγα. Οι ράγες (U) είναι γαλβανιζέ βαραίου τύπου και μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας σε ξύλινο δοκάρι, μπετόν, μεταλλικά δοκάρια η ακόμα και σε βάσεις αντίβαρα. 16

4 Σύνδεση πάνελ Προτού συνδέσετε τα πάνελ στα κολλεκτέρ, εισόδου και εξόδου του νερού, με τους ανοξείδωτους συνδέσμους Tectite πρέπει να σημειώσετε το απαιτούμενο μήκους του επάνω στο ορειχάλκινο άκρο χρησιμοποιώντας την ειδική πλαστική καλίμπρα Tectite, πετυχαίνοντας έτσι μία γερή και στεγανή ένωση.

5 Χρήση καλίμπρας Περάσετε και πιέσετε την καλίμπρα επάνω στο άκρον του ορειχάλκινο σωλήνα

6 Μαρκάρετε το μήκους Χρησιμοποιήσετε ένα αδιάβροχο μαρκαδόρο και τραβήξετε την γραμμή του μήκους.

7 Μήκους συνδέσμου Αφαιρέσετε την καλίμπρα και ελέγχετε ότι το αποτύπωμα έχει γίνει περιμετρικά.

8 Τοποθέτηση ίσιο σύνδεσμο Ο ίσιος σύνδεσμος πρέπει να μπει στο κολλεκτέρ εξόδου των ηλιακών πάνελ.

9 Τοποθέτηση ίσιο σύνδεσμο Ο σύνδεσμος μπαίνει πιέζοντας το επάνω στον ορειχάλκινο σωλήνα μέχρι να κάνει έναν ήχο ‘κλικ’.

10 Τοποθέτηση ίσιο σύνδεσμο Εξασφαλίσετε ότι ο σύνδεσμος έχει πατήσει τέρμα και έχει φτάσει μέχρι το σημάδι που κάνατε.

11 Μαρκάρετε το μήκους Επαναλάβετε την ιδία διαδικασία στην απέναντι πλευρά εισόδου του πάνελ.

12 Μήκους συνδέσμου Ελέγξετε πάλι το αποτύπωμα του μήκους γύρω από την σωλήνα.

13 Τοποθέτηση γωνιακό σύνδεσμο Ο γωνιακός σύνδεσμος πρέπει να μπει στην πλευρά της εισόδου του πάνελ.

14 Τοποθέτηση γωνιακό σύνδεσμο Εξασφαλίσετε ότι ο σύνδεσμος έχει πατήσει τέρμα και έχει φτάσει μέχρι το σημάδι που κάνατε..

15 Προετοιμασία κολλεκτέρ Χρησιμοποιήσετε την καλίμπρα και μαρκάρετε το αντίστοιχο μήκους και στα άκρα των σωλήνων σύνδεσης των κολλεκτέρ.

16 Σύνδεση με κολλεκτέρ Η πλευρά του πάνελ με το ίσιο εξάρτημα συνδέεται με το κολλεκτέρ εξόδου του νερού.

17 Σύνδεση με κολλεκτέρ Η πλευρά του πάνελ με το γωνιακό εξάρτημα συνδέεται με το κολλεκτέρ εισόδου του νερού

18 Τοποθέτηση πάνελ Τα ηλιακά πάνελ τοποθετούνται ξεκινώντας από την μια άκρη.

19 Τοποθέτηση πάνελ Στην συνέχεια τοποθετείται το επόμενο πάνελ στην άλλη άκρη.

20 Τοποθέτηση πάνελ Μετά τοποθετούνται τα υπόλοιπα πάνελ στις ενδιάμεσες θέσεις.

21 Τοποθέτηση πάνελ Όλα τα πάνελ τοποθετημένα επιτυχώς.

22 Λεπτομέρεια τερματικών Οι τερματικοί είναι προ-μονταρισμένα στο εργοστάσιο μας. Προσοχή μόνο στο ότι απαιτείται να είναι κεντραρισμένα σε σχέση με μια κάθετη σωλήνα.

23 Λεπτομέρεια ατέρμονα Ο ατέρμονα άξονας είναι μονταρισμένος στο εργοστάσιο μας. Προσοχή στο ότι πρέπει οι βίδες του να είναι καλά σφιγμένες.

24 Λεπτομέρεια μοτέρ Η βάση του μοτέρ είναι μονταρισμένο στο εργοστάσιό μας. Είναι διπλής κοπής και μπορεί να γυρίσει επιτόπου αριστερά η δεξιά.

25 Λεπτομέρεια ατέρμονα Ο ατέρμονα άξονας είναι μονταρισμένος στο εργοστάσιό μας. Προσοχή στο ότι πρέπει η βίδες του να είναι απόλυτα κεντραρισμένες με τις κάθετες σωλήνες.

26 Λεπτομέρεια μοτέρ Τα στηρίγματα είναι προ-μονταρισμένα στο εργοστάσιό μας. Επάνω στην βάση του μοτέρ τοποθε- τούνται πρώτα τα στηρίγματα.

27 Λεπτομέρεια μοτέρ Το μοτέρ είναι προ- μονταρισμένο από το εργοστάσιό μας. Προσοχή στο ότι το καλώδιο πρέπει να μπει από κάτω.

28 Λεπτομέρεια μοτέρ Το μοτέρ είναι προ- μονταρισμένο από το εργοστάσιό μας. Προσοχή στο ότι πρέπει να σφίξετε πολύ δυνατά τα τέσσερα στηρίγματα.

29 Λεπτομέρεια μοτέρ Το μοτέρ είναι προ- μονταρισμένο από το εργοστάσιό μας. Τελειώνοντας την στήριξη του μοτέρ πρέπει να σφίξουν πολύ δυνατά όλες οι βίδες της βάσης.

30 Σύνδεσης των πάνελ Το κολλεκτέρ εισόδου του νερού παραδίδεται πλήρες μονταρισμένο. Στήσετε τα πάνελ έτοιμα για σύνδεση.

31 Τοποθετημένο πάνελ Τα ηλιακά πάνελ τοποθετημένα στο κολλεκτέρ εισόδου και στον ατέρμονα άξονα.

32 Τελική εικόνα Πάνελ πλήρες μονταρισμένα

33 TP4-ENERSOL TD/PV Πρόσοψη PV

34 TP4-ENERSOL TD/PV Πίσω πλευρά TD

35 TP4-ENERSOL TD/PV Έξοδος ζεστού νερού

36 TP4-ENERSOL TD/PV Είσοδος κρύου νερού

37 Τοποθέτηση ηλιακών αισθητηρίων Τα ηλιακά αισθητήρια τοποθετούνται στην πλευρά του κολλεκτέρ της εξόδου νερού για απεμπλοκή από τα γρανάζια του ατέρμονα μηχανισμού. Τα αισθητήρια τοποθετη- μένα σε βάσεις αλουμίνιου στερεώνονται με τις υπάρχουσες βίδες. Τα αισθητήρια είναι προ- καλωδιωμένα 0,3 m προς το κουτί σύνδεσης. Το κουτί σύνδεσης στηρίζεται στο κολλεκτέρ εξόδου.

38 Καλωδίωση αισθητηρίων Το κουτί ηλεκτρολογικής σύνδεσης των αισθητηρίων είναι προ-καλωδιώνεται με δυο τέτρα-πολικά καλώδια και συνδετήρες. Τα θωρακισμένο καλώδιο πίρος τον ηλιακό ελεγκτή, (δεν συμπεριλαμβάνεται) πρέπει να είναι όκτα-πολικό με χρωματισμούς η με αρίθμηση και να είναι αντοχής στη ηλιοφάνεια.

39 Καλωδίωση αισθητηρίων Οι προ-καλωδιωμένες τετραπλοί συνδετήρες έχουν χρωματικό καθορισμό σύνδεσης. Άσπρο Καφέ Κίτρινο Πράσινο

40 Καλωδίωση αισθητηρίων Όλες οι συνδέσεις των καλωδιώσεων είναι ευαίσθητα για λάθη και πρέπει να τηρηθεί η αντιστοιχία των χρωμάτων ή των αριθμών βάση των ηλεκτρολογικών σχεδίων.

41 Καλωδίωση αισθητηρίων Τελειώνοντας τις συνδέσεις τοποθετήσετε το καπάκι και στρέψετε το κουτί ελαφρώς 5-10’ προς τα κάτω.

42 Καλωδίωση μοτέρ Το 12VDC μοτέρ φέρει 0,5 μ. προ-καλωδίωση σε διατομή 2,5 καρέ προς το κουτί σύνδεσης. Στο μπροστινό μέρος του μοτέρ υπάρχει ένας μαγνητικός αισθητήρας στροφών που είναι προ- καλωδιωμένο με τέτρα- πολικό θωρακισμένο αγωγό 0.5 καρέ προς το κουτί σύνδεσης.

43 Καλωδίωση μοτέρ Η επέκταση του καλωδίου του μοτέρ προς τον ηλιακό ελεγκτή πρέπει αναλόγως του μήκους του να έχει επαρκή διατομή για την αποφυγή πτώση τάσεως. ( 8 amp / 12 VDC ) Η επέκταση του καλωδίου του μαγνητικού αισθητήρα προς τον ηλιακό ελεγκτή είναι ευαίσθητη και πρέπει να τηρηθεί η αντιστοιχία των χρωματισμών του βάση του ηλεκτρολογικού σχεδίου

44 Καλωδίωση μοτέρ Τελειώνοντας την σύνδεση τοποθετήσετε το καπάκι και στρίψετε το κουτί ελαφρώς 5-10’ προς τα κάτω.

45 Καλωδίωση πλήρες.

46 Εγκατάσταση πλήρες


Κατέβασμα ppt "TP4-ENERSOL-TD/PV Διπλής λειτουργίας Ατέρμονα μηχανισμός περιστροφής Οδηγίες εγκατάστασης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google