Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επίλυση Διαφορών Φοβάσαι τους ‘’Νταήδες’’, τους ‘’Μάγκες’’ και τους ‘’Δυνατούς’’; Σε χτυπούν, σε κοροϊδεύουν, σε εκβιάζουν; Πες ΌΧΙ! Είμαστε μαζί σου!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επίλυση Διαφορών Φοβάσαι τους ‘’Νταήδες’’, τους ‘’Μάγκες’’ και τους ‘’Δυνατούς’’; Σε χτυπούν, σε κοροϊδεύουν, σε εκβιάζουν; Πες ΌΧΙ! Είμαστε μαζί σου!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Επίλυση Διαφορών

3 Φοβάσαι τους ‘’Νταήδες’’, τους ‘’Μάγκες’’ και τους ‘’Δυνατούς’’; Σε χτυπούν, σε κοροϊδεύουν, σε εκβιάζουν; Πες ΌΧΙ! Είμαστε μαζί σου!

4 Αν κάποιος σε χτυπήσει στον χώρο του σχολείου: Μην φοβηθείς να πεις την αλήθεια Απευθύνσου στον καθηγητή σου Ζήτησε βοήθεια Ενημέρωσε τους γονείς σου.

5 Ηλεκτρονικός Εκφοβισμός

6 Όταν σε εκβιάζουν έχοντας κάποια φωτογραφία που δε θέλεις να δημοσιευτεί: Λάβε τα μέτρα σου Ενημέρωσε τους γονείς σου και πάρτε μαζί αποφάσεις Απευθύνσου στην αστυνομία.

7 Μην φοβάστε να απευθυνθείτε στην αστυνομία. Η αστυνομία θα διαχειριστεί σωστά και έγκαιρα την κατάσταση. Το αστυνομικό απόρρητο απαγορεύει την δημοσίευση ονομάτων. Έτσι το όνομα σας δεν θα είναι γραμμένο σε όλα τα κανάλια της τηλεόρασης.

8 Γιατί να αναφέρω την κατάσταση στους γονείς μου; Γιατί θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα, Γιατί η υπόθεση δεν θα δημιουργηθεί ξανά.

9 Ένα είναι σίγουρο! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ! ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

10 To power point δημιουργήθηκε από τους μαθητές της α’ γυμνασίου της Ελληνογαλλικής Σχολής Καλαμαρί, Θεσσαλονίκη: Κορίζης Θoδωρής Παναγιωτάκος Δημήτρης Χατζηδημητρίου Χάρης


Κατέβασμα ppt "Επίλυση Διαφορών Φοβάσαι τους ‘’Νταήδες’’, τους ‘’Μάγκες’’ και τους ‘’Δυνατούς’’; Σε χτυπούν, σε κοροϊδεύουν, σε εκβιάζουν; Πες ΌΧΙ! Είμαστε μαζί σου!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google