Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η περίπτωση του τυριού στη διατροφή των Ευρωπαίων Ε 3, 10 ου ΔΣ Ιωαννίνων.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η περίπτωση του τυριού στη διατροφή των Ευρωπαίων Ε 3, 10 ου ΔΣ Ιωαννίνων."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η περίπτωση του τυριού στη διατροφή των Ευρωπαίων Ε 3, 10 ου ΔΣ Ιωαννίνων

2  Συμμετέχοντες : οι μαθητές του τμήματος Ε 3 του 10 ου Δημοτικού Σχολείο Ιωαννίνων  Στόχοι  Κατανόηση της θρεπτικής αξίας του τυριού στη διατροφή  Κατανόηση της παραγωγικής διαδικασίας σημαντικών τυριών ( φέτας, κεφαλοτύρι, μετσοβόνε )  Καταγραφή των σημαντικότερων τυριών της Ελλάδας και των περιοχών από τις οποίες προέρχονται  Καταγραφή των σημαντικότερων τυριών της Ευρώπης και των περιοχών από τις οποίες προέρχονται  Καταγραφή των διατροφικών συνηθειών των Ευρωπαίων σχετικά με το τυρί  Καταγραφή φαγητών που περιέχουν τυρί

3  Τέσσερις ομάδες :  Ομάδα Α΄ : Η τυροπαρέα  Ομάδα Β΄ : Ο αγώνας του τυριού  Ομάδα Γ΄ : Τυροκροκέτες  Ομάδα Δ΄ : Τα 40 τυριά και τα 4 παιδιά

4

5

6

7

8

9

10

11

12  Τελική φάση  Δοκιμές διαφορετικών τυριών  Παρουσίαση της ερευνητικής εργασίας των ομάδων, ανταλλαγή απόψεων, διευκρινίσεις, συζήτηση  Ερωτηματολόγιο - Αξιολόγηση του προγράμματος με θετικά αποτελέσματα και θετικές στάσεις απέναντι στη διατροφή


Κατέβασμα ppt "Η περίπτωση του τυριού στη διατροφή των Ευρωπαίων Ε 3, 10 ου ΔΣ Ιωαννίνων."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google