Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

• Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τα παιδιά της Στ΄3, το Νοέμβρη του 2011. Σε αυτή έλαβαν μέρος τα παιδιά των Στ΄, Ε΄ και Δ΄ τάξεων του Ζ΄ Δημοτικού Λεμεσού.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "• Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τα παιδιά της Στ΄3, το Νοέμβρη του 2011. Σε αυτή έλαβαν μέρος τα παιδιά των Στ΄, Ε΄ και Δ΄ τάξεων του Ζ΄ Δημοτικού Λεμεσού."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 • Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τα παιδιά της Στ΄3, το Νοέμβρη του 2011. Σε αυτή έλαβαν μέρος τα παιδιά των Στ΄, Ε΄ και Δ΄ τάξεων του Ζ΄ Δημοτικού Λεμεσού. (3 τμήματα Στ΄, 3 τμήματα Ε΄ και 3 τμήματα Δ΄ τάξεων). Έλαβαν μέρος το 91% του μαθητικού πληθυσμού του σχολείου μας. Δηλαδή 182 παιδιά.

4 • Η έρευνα έγινε με ερωτηματολόγιο που περιείχε 14 ερωτήσεις. Αρχικά έγιναν πολλά ερωτηματολόγια, ένα σε κάθε ομάδα. Ακολούθως ψάξαμε για τις καλύτερες ερωτήσεις και με αυτές δημιουργήσαμε το τελικό ερωτηματολόγιο. Κάποια παιδιά μοίρασαν τα ερωτηματολόγια στις τάξεις. Μετά άλλα παιδιά τα μέτρησαν και κατέγραψαν τις απαντήσεις και ακολούθως έγινε αυτή η παρουσίαση.

5

6 Τι τρως το διάλειμμα στο σχολείο ;

7 Ποιό φαγητό προτιμάς;

8

9 Πόσες φορές την εβδομάδα τρως φρούτα ή λαχανικά ;

10

11 Συνοδεύεις το φαγητό σου με σαλάτα;

12 Τι ετοιμάζει η μαμά σου συνήθως για δείπνο ;

13 Για ποια διατροφική σου συνήθεια μαλώνεις με τη μαμά σου ;

14 Πόσες φορές την εβδομάδα τρως fast food ;

15

16 Π ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ;

17 Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι ;


Κατέβασμα ppt "• Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τα παιδιά της Στ΄3, το Νοέμβρη του 2011. Σε αυτή έλαβαν μέρος τα παιδιά των Στ΄, Ε΄ και Δ΄ τάξεων του Ζ΄ Δημοτικού Λεμεσού."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google