Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εικόνα 5.38 (Rabaey) Τσιμπούκας Κων/νος 6118.  Η μέση κατανάλωση ισχύος δίνεται από τον:  Όπου Τ το χρονικό διάστημα που μας ενδιαφέρει.  Τα κυκλωματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εικόνα 5.38 (Rabaey) Τσιμπούκας Κων/νος 6118.  Η μέση κατανάλωση ισχύος δίνεται από τον:  Όπου Τ το χρονικό διάστημα που μας ενδιαφέρει.  Τα κυκλωματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εικόνα 5.38 (Rabaey) Τσιμπούκας Κων/νος 6118

2  Η μέση κατανάλωση ισχύος δίνεται από τον:  Όπου Τ το χρονικό διάστημα που μας ενδιαφέρει.  Τα κυκλωματα φαίνονται στην 5-37 εικόνα.  Το ρεύμα από την ελεγχόμενη από ρεύμα πηγή ρεύματος ολοκληρώνεται από τον πυκνωτή ενώ η αντίσταση χρησιμοποιήται για να έχουμε σύγκλιση DC.  Η αντίσταση πρέπει να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη τιμή έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την διαρροή.  Η έξυπνη επιλογή των παραμέτρων των στοιχείων εξασφαλίζει ότι η τάση εξόδου Pav θα είναι ίση με την μέση κατανάλωση ισχύος.

3  Με την υπόθεση ότι η αρχική τάση στον πυκνωτή C είναι μηδενική έχουμε:  Εξισώνοντας την τελευταία με την αρχική έχω:  Δηλαδή προκύπτουν οι απαραίτητες συνθήκες για τις παραμέτρους του ισοδύναμου κυκλώματος.

4

5

6  Το peak ισοδυναμεί με 160μW.  To βύθισμα οφείλεται στην έγχυση ρεύματος στην τροφοδοσία όταν η έξοδος υπερβαίνει για λίγο την Vdd ως αποτέλεσμα της χωρητικής σύζευξης μεταξύ εισόδου και εξόδου.


Κατέβασμα ppt "Εικόνα 5.38 (Rabaey) Τσιμπούκας Κων/νος 6118.  Η μέση κατανάλωση ισχύος δίνεται από τον:  Όπου Τ το χρονικό διάστημα που μας ενδιαφέρει.  Τα κυκλωματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google