Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Lab 6. Άσκηση: Πράξεις σε πίνακες Κατεβάστε από το eclass την άσκηση Lab_example_maxmin από τον κατάλογο Lecture_Keramidas Γεμίζει 12 θέσεις μνήμης (ξεκινώντας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Lab 6. Άσκηση: Πράξεις σε πίνακες Κατεβάστε από το eclass την άσκηση Lab_example_maxmin από τον κατάλογο Lecture_Keramidas Γεμίζει 12 θέσεις μνήμης (ξεκινώντας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Lab 6

2 Άσκηση: Πράξεις σε πίνακες Κατεβάστε από το eclass την άσκηση Lab_example_maxmin από τον κατάλογο Lecture_Keramidas Γεμίζει 12 θέσεις μνήμης (ξεκινώντας από την __heap_base) με τις μέσες θερμοκρασίες 12 μηνών Βρίσκει την μέγιστη θερμοκρασία Αποθηκεύει την μέγιστη θερμοκρασία στην θέση μνήμης (__heap_base + 0x20)

3 Ζητούμενα  Επεκτείνατε την άσκηση ώστε:  Να αποθηκεύει στην θέση μνήμης (__heap_base + 0x21) τον μήνα (θέση του πίνακα) που κατεγράφη η μέγιστη θερμοκρασία  Να αποθηκεύει στην θέση μνήμης (__heap_base + 0x22) την δεύτερη μεγαλύτερη θερμοκρασία  Να αποθηκεύει στην θέση μνήμης (__heap_base + 0x23) τον μήνα (θέση του πίνακα) που κατεγράφη η δεύτερη μεγαλύτερη θερμοκρασία  Να αποθηκεύει στην θέση μνήμης (__heap_base + 0x24) τον μέσο όρο των θερμοκρασιών των 12 μηνών (θυμηθείτε ότι δεν έχουμε πράξη διαίρεσης, θα πρέπει να την υλοποιήσετε)


Κατέβασμα ppt "Lab 6. Άσκηση: Πράξεις σε πίνακες Κατεβάστε από το eclass την άσκηση Lab_example_maxmin από τον κατάλογο Lecture_Keramidas Γεμίζει 12 θέσεις μνήμης (ξεκινώντας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google