Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ BSc ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ BSc ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ BSc ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ www.cntrl-a.eu

2  Για να χρησιμοποιήσουμε το Buffer, το μόνο που χρειάζεται είναι να μπούμε στo: https://bufferapp.com/ https://bufferapp.com/

3  Στη συνέχεια, αφού συνδεθούμε, μπορούμε να προσθέσουμε τους λογαριασμούς μας και στα υπόλοιπα social media, κάνοντας κλικ στο Connect More αριστερά.

4  Το Buffer επιτρέπει τη διαχείριση social media για το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Google Plus, και το app.net, που είναι μια πλατφόρμα για τους δημιουργούς smartphone apps.

5  Επίσης, στα δίκτυα που έχουν διαθέσιμες περισσότερες λειτουργίες, όπως το Facebook και το LinkedIn, μπορούμε να επιλέξουμε να συνδέσουμε μια σελίδα ή ένα Group.  Προσοχή! Η δωρεάν έκδοση του Buffer δεν επιτρέπει να συνδεθούμε σε δύο διαφορετικές λειτουργίες ενός κοινωνικού δικτύου, πχ και στο προφίλ, σε μια σελίδα, και σε ένα group του Facebook ταυτόχρονα.

6  Oπότε, για την δωρεάν έκδοση θα πρέπει να αποσυνδέσουμε πχ από το προφίλ μας για να βάλουμε τη σελίδα της επιχείρησής μας, με το "Remove & Connect Another".

7  Το μόνο δίκτυο που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε είναι το Google+ σε επίπεδο προφίλ (μπορούμε να συνδέσουμε μια επαγγελματική ιστοσελίδα του Google+) επειδή η Google δεν έχει ακόμα διαθέσει το API για τις δημοσιεύσεις τρίτων ιστοσελίδων σε προφίλ Google+.επαγγελματική ιστοσελίδα του Google+

8

9  κλικ στο πεδίο "What do you want to share?“  Θα εμφανιστεί ένα πεδίο για να φτιάξουμε τη δημοσίευση. Πάνω αριστερά είναι προεπιλεγμένα όλα τα κοινωνικά δίκτυα που έχουμε συνδέσει στο buffer. Μπορούμε να τα κρατήσουμε όλα, ή να απενεργοποιήσουμε όποιο δεν θέλουμε.  Γράφουμε κανονικά τη δημοσίευσή μας, που μπορεί να είναι ένα απλό status update με σκέτο κείμενο... ...μπορεί να περιέχει συνδέσμους...  Να έχει κείμενο και φωτογραφία.

10  Επίσης, πάνω δεξιά αναγράφεται πόσοι χαρακτήρες μας απομένουν. Ο αριθμός τους φυσικά εξαρτάται από το twitter, που έχει τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων.  Αφαιρώντας το Twitter από το συγκεκριμένο post, το όριο ανεβαίνει στους 600 χαρακτήρες (εμφανίζεται το υπόλοιπο μετά τους 150 χαρακτήρες)  Εναλλακτικά, αν έχουμε εγκαταστήσει το extension του Buffer στο browser μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δημοσίευση απλά μπαίνοντας στη σελίδα που θέλουμε να μοιραστούμε και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο.

11

12

13  Όταν είμαστε ικανοποιημένοι με το post μας, μπορούμε να κάνουμε κλικ στο Buffer, για να προγραμματιστεί η δημοσίευσή του.  Για τη σωστή διαχείριση social media, κάθε κοινωνικό δίκτυο έχει τις δικές του ρυθμίσεις για το πόσες φορές την ημέρα και ποιες ώρες να δημοσιεύει, τι οποίες βλέπουμε κάνοντας κλικ στο "Schedule".  Η προεπιλογή για τα περισσότερα δίκτυα είναι δύο δημοσιεύσεις την ημέρα, πρωινές ώρες και νωρίς το απόγευμα.  Μπορούμε φυσικά να προσθέσουμε επιπλέον δημοσιεύσεις, να αφαιρέσουμε δημοσιεύσεις ή να αλλάξουμε τις υπάρχουσες ώρες.

14

15  Το Twitter διαφέρει από τα άλλα δίκτυα, καθώς ξεκινάει με προεπιλεγμένες τέσσερις ώρες δημοσιεύσεων.  Κάνοντας κλικ στο κάθε δίκτυο, βλέπουμε τις μελλοντικές δημοσιεύσεις για αυτό, και μπορούμε να τους αλλάξουμε θέση όποτε θέλουμε, τραβώντας και αφήνοντάς τες (drag and drop).

16  Κάνοντας κλικ στο Analytics, έχουμε μια συνοπτική εικόνα για το ποιες δημοσιεύσεις είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση και σε ποιες ώρες. ΠΗΓΗ: http://www.pcsteps.gr/

17 1. Μην ξεκινάτε ένα tweet με username 2. Μην προγραμματίζετε τις δημοσιεύσεις σας με… ακριβή ώρα 3. Ακολουθήστε όσους ασχολούνται με τις δημοσιεύσεις σας 4. Δηλώστε τη διεύθυνση σας στη σελίδα στο Facebook 5. Χρησιμοποιείτε #hastags ΠΗΓΗ:http://www.politikalesvos.gr/

18


Κατέβασμα ppt "ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ BSc ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google