Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

R oc k & Τέχνη Rock 4 four. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Συνθέσαμε μια εργασία η οποία έχει σχέση με διάφορες ταινίες, λογοτεχνικά βιβλία, και αφιερώματα σε συγκροτήματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "R oc k & Τέχνη Rock 4 four. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Συνθέσαμε μια εργασία η οποία έχει σχέση με διάφορες ταινίες, λογοτεχνικά βιβλία, και αφιερώματα σε συγκροτήματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 R oc k & Τέχνη Rock 4 four

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Συνθέσαμε μια εργασία η οποία έχει σχέση με διάφορες ταινίες, λογοτεχνικά βιβλία, και αφιερώματα σε συγκροτήματα και μεγάλους καλλιτέχνες της Ρόκ μουσικής. Επίσης έχουμε φτιάξει κάποια βίντεο και καλλιτέχνες της Ρόκ μουσικής. Επίσης έχουμε φτιάξει κάποια βίντεο και κάποιες παρουσιάσεις τα οποία συσχετίζονται με τα παραπάνω.

3 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Μέσα από την ομάδα μας αποφασίσαμε πως θα ασχοληθούμε με την Ροκ σε σχέση με την τέχνη. Ο λόγος που επιλέξαμε να ασχοληθούμε με τον κινηματογράφο και την λογοτεχνία Είναι επειδή είμαστε μια παρέα με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.

4 ΣΤΟΧΟΙ Μέσα από την εργασία μας θέλουμε να δείξουμε πως η Ροκ δεν είναι μόνο μουσική αλλά εμφανίζεται και σε άλλες μορφές τέχνης αλλά εμφανίζεται και σε άλλες μορφές τέχνης Παρουσίαση ταινιών που σχετίζονται με την Ροκ Παρουσίαση ταινιών που σχετίζονται με την Ροκ Παρουσίαση λογοτεχνικών βιβλίων που σχετίζονται με την Ροκ Παρουσίαση λογοτεχνικών βιβλίων που σχετίζονται με την Ροκ Παραγωγή video δικής μας δημιουργίας. Παραγωγή video δικής μας δημιουργίας.

5 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ Η κύρια πηγή μας ήταν το διαδίκτυο και η αναζήτηση Φωτογραφικού υλικού μέσα από διάφορα άλμπουμ. Τα προγράμματα που χρησιμοποιήσαμε ήταν Το Power point για διάφορες παρουσιάσεις και Το moviemaker για την παραγωγή βίντεο.

6 ΕΠΙΛΟΓΟΣ Μετά από την πολύωρη αναζήτηση ανακαλύψαμε πως η Ροκ μουσική κρύβεται σε διάφορες πτυχές της καθημερινότητας μας. Όπως τα βιντεοπαιχνίδια στα οποία αρέσκονται τα παιδιά της ηλικίας μας, και βασίζονται σε μία αλληλεπίδραση που αναπτύσσεται στη μυθολογία Tolkien και στην Ρόκ μουσική. Η Ρόκ μουσική και η νοοτροπία της ¨ντύνει¨ πολλές κινηματογραφικές ταινίες δίνοντας τις δυναμισμό και ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Ακόμα η λογοτεχνία συνεχίζει να δέχεται επίδραση από τη Ροκ αλλά ταυτόχρονα είναι και κύρια πηγή έμπνευσης για τους μουσικούς που δίνουν ζωή στους στίχους.

7 Σαν ομάδα πιστεύουμε πως καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας οι οποίοι ήταν να σας δείξουμε πως η Ρόκ επηρεάζει και άλλες τέχνες.


Κατέβασμα ppt "R oc k & Τέχνη Rock 4 four. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Συνθέσαμε μια εργασία η οποία έχει σχέση με διάφορες ταινίες, λογοτεχνικά βιβλία, και αφιερώματα σε συγκροτήματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google