Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λουκία Σάββα. Ο Σερ Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν γεννήθηκε στην Αγγλία στις 16 Απριλίου του 1889.Ήταν ηθοποιός, αλλά ασχολήθηκε επίσης με την σεναριογραφία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λουκία Σάββα. Ο Σερ Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν γεννήθηκε στην Αγγλία στις 16 Απριλίου του 1889.Ήταν ηθοποιός, αλλά ασχολήθηκε επίσης με την σεναριογραφία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λουκία Σάββα

2 Ο Σερ Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν γεννήθηκε στην Αγγλία στις 16 Απριλίου του 1889.Ήταν ηθοποιός, αλλά ασχολήθηκε επίσης με την σεναριογραφία και την σκηνοθεσία. Είναι χρονικά η πρώτη παγκόσμια αναγνωρίσιμη φιγούρα της κινηματογραφικής τέχνης, κυρίως μέσω του χαρακτήρα «Σαρλό» που ενσάρκωνε στις πρώτες ταινίες του.

3 Αξιοποίησε το ταλέντο του σε πολλές μικρές κωμωδίες του βωβού κινηματογράφου, όπου εκτός από πρωταγωνιστής ήταν επίσης σεναριογράφος, σκηνοθέτης και συνθέτης της μουσικής των ταινιών του. Στις ταινίες του αντιπροσώπευε τους πολίτες “ δεύτερης κατηγορίας ”, συνήθως τους φτωχούς.

4 Ο Σαρλό ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Αμερική προκειμένου να παραλάβει το ειδικό τιμητικό Όσκαρ, για την συνεισφορά του στην έβδομη τέχνη, τον κινηματογράφο.

5 Κάποιες από τις ταινίες του ήταν : Οι Μοντέρνοι Καιροί Ο Μεγάλος Δικτάτωρ Τα Φώτα της Πόλης Ο Κύριος Βερντού

6


Κατέβασμα ppt "Λουκία Σάββα. Ο Σερ Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν γεννήθηκε στην Αγγλία στις 16 Απριλίου του 1889.Ήταν ηθοποιός, αλλά ασχολήθηκε επίσης με την σεναριογραφία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google