Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το Πορτρέτο του Εαυτού μου

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το Πορτρέτο του Εαυτού μου"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το Πορτρέτο του Εαυτού μου

2 Ας γνωριστούμε… Ονομάζομαι Σταυρούλα Πουλοπούλου
Έχω γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου 1992 και μένω στην Αθήνα Είμαι προπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά απ το 2010 Φοιτώ στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων με κατεύθυνση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

3 Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα…
Χαρακτηριστικά του εαυτού μου: Θετικά: -Οργανωτική -Συνεργάσιμη -Δίνω λύσεις -Δημιουργική -Πολλή φαντασία -Είμαι πάντα πρόθυμη να βοηθήσω Αρνητικά: -Ανυπόμονη -Κακό time management -Ντροπαλή -Βαριέμαι εύκολα -Αναβλητική -Δεν ζητάω εύκολα βοήθεια από άλλους, γιατί το θεωρώ αδυναμία -Έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση Γενικά, μπορώ να πω ότι είμαι ένα κοινωνικό άτομο, με αίσθηση του χιούμορ και πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκρίνομαι σωστά σε ομαδικές δραστηριότητες. Μου αρέσει να συνεργάζομαι, να ανταλλάσω ιδέες και απόψεις, ενώ παράλληλα πιστεύω σε αξίες, όπως ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και δικαιοσύνη.

4 Εξωσχολικές Δραστηριότητες
Πέρα από τη σπουδές μου ασχολούμαι με: χορό. Κάνω Latin τα τελευταία 2 περίπου χρόνια ξένες γλώσσες. Αυτή την περίοδο μαθαίνω Ισπανικά, ενώ γνωρίζω ήδη άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά μπάσκετ. Έπαιζα ερασιτεχνικά σε τοπική ομάδα και συνεχίζω να παρακολουθώ αγώνες μουσική. Για κάποια χρόνια μάθαινα μπουζούκι και σολφέζ,ενώ ακούω καθημερινά τα αγαπημένα μου συγκροτήματα ζωγραφική. Σχεδιάζω κυρίως cartoons και anime Άλλα ενδιαφέροντα: Ταξίδια. Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω, να γνωρίζω καινούργια πράγματα, καινούργιους τόπους και ανθρώπους και να διευρύνω τους ορίζοντές μου. Κινηματογράφος. Με συναρπάζει η 7η τέχνη και η εξέλιξή της σε τεχνολογία και γι αυτό θέλω να ακολουθήσω ένα κομμάτι της, το animation. Θέατρο. Για μένα είναι ο πατέρας του κινηματογράφου.

5 Φοιτητική Εκπαίδευση-Ασχολίες
Το ενδιαφέρον μου για την πληροφορική άρχισε να αναπτύσσεται στο γυμνάσιο, με το πρώτο μάθημα πληροφορικής. Πριν από αυτό, ήθελα να ασχοληθώ με επαγγέλματα τα οποία πάντα γοητεύουν τα παιδιά, μεταξύ άλλων αρχιτέκτονας, γιατρός , δασκάλα… Σαν παιδί μου άρεσε πάρα πολύ να βλέπω cartoons, anime και ταινίες animation. Έτσι, αποφάσισα να συνδυάσω τα δύο αυτά ενδιαφέροντα μου σε ένα, το 3D animation ! Κύριος λόγος που επέλεξα τη σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά είναι η απόκτηση των βασικών γνώσεων προγραμματισμού και design, ώστε αργότερα να μπορέσω νασπουδάσω σε μεταπτυχιακό επίπεδο αυτό που θέλω, το 3D animation. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου, λοιπόν, αποφάσισα να επιλέξω την κατεύθυνση των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, γιατί τα μαθήματα αφορούσαν περισσότερο το αντικείμενο του design αλλά και του e-learning, τα οποία με ενδιαφέρουν εξ ίσου. Αγαπημένα μου μαθήματα στη σχολή είναι: Web design Σχεδιασμός application Εφαρμογές και σχεδιασμός παιχνιδιών Εφαρμογές e-learning Μαθήματα βασισμένα στον τομέα της εκπαίδευσης

6 Μελλοντικά Σχέδια Στο μέλλον, η βασικός μου στόχος είναι να γίνω ένας σωστός και παραγωγικός άνθρωπος μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Θέλω να γίνω ένας επιτυχημένος 3D animator είτε στον κινηματογράφο είτε σε εφαρμογές ψηφιακής εκπαίδευσης. Θέλω να δημιουργήσω μια ισορροπημένη οικογένεια και να γίνω ένας σωστός γονιός Θέλω να εξελιχθώ σαν κομμάτι της κοινωνίας αλλά και σαν επαγγελματίας, ώστε να επιτύχω τους στόχους μου και να φτάσω στην αυτοπραγμάτωση.


Κατέβασμα ppt "Το Πορτρέτο του Εαυτού μου"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google