Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σενάριο Εργαστηρίου Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ ΤΕΙ Αθήνας Κατερίνα Γεωργούλη Δημοσθένης Νικούδης ΤΕΙ Αθήνας Κύκλος Εκπαίδευσης «Συστήματα Ηλεκτρονικής Μάθησης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σενάριο Εργαστηρίου Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ ΤΕΙ Αθήνας Κατερίνα Γεωργούλη Δημοσθένης Νικούδης ΤΕΙ Αθήνας Κύκλος Εκπαίδευσης «Συστήματα Ηλεκτρονικής Μάθησης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σενάριο Εργαστηρίου Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ ΤΕΙ Αθήνας Κατερίνα Γεωργούλη Δημοσθένης Νικούδης ΤΕΙ Αθήνας Κύκλος Εκπαίδευσης «Συστήματα Ηλεκτρονικής Μάθησης & Ηλεκτρονική Αξιολόγηση»

2 Σκοπός  Στο Github  Ανέβασμα αρχείου κώδικα-εργασίας και εκτέλεση pull / request από κάθε ομάδα εκπαιδευομένων  Στο moodle της πύλης του ΕΛΛΑΚ  Ανέβασμα των αρχείων σε δραστηριότητα «Εργαστηρίου»  Αξιολόγηση των εργασιών 2 ομάδων συνεκπαιδευομένων (homework)

3 Πως θα δουλέψουμε;  Θα χωριστούμε σε ομάδες των τριών  Στα αρχεία που θα δημιουργήσουμε θα δώσουμε τα επίθετα των εκπαιδευομένων που απαρτίζουν κάθε ομάδα  Για τις ομάδες που απαρτίζονται και από απομακρυσμένους συνεκπαιδευόμενους:  Θα ορίσουν έναν αρχηγό ομάδας  Ο αρχηγός της ομάδας θα δημιουργήσει ένα room στο mconf και θα καλέσει στο room τον απομακρυσμένο συνεκπαιδευόμενο

4 Βήματα 1. Κάντε fork το ειδικό repository στο Github ώστε να εμφανιστεί στον λογαριασμό σαςειδικό repository στο Github 2. Κάντε clone το fork σας εντός του documentRoot στον H/Y σας. 3. Γράψτε τον κώδικα με τον αγαπημένο σας editor 4. Μπείτε στον φάκελο με τον κώδικα και στη συνέχεια κάντε commit και push τα αρχεία σας στο Github 5. Δημιουργήστε ένα pull request για να γίνει merge το fork σας σε ένα branch του μητρικού repository 6. Υποβάλετε την εργασία σας στο workshop, βάζοντας σαν περιέχομενο το URL που σημειώσατε στο προηγούμενο βήμα.

5 Εργασία  Εργαστήριο 2ης εβδομάδας - Εισαγωγική Άσκηση στην PHP/Git Εργαστήριο 2ης εβδομάδας - Εισαγωγική Άσκηση στην PHP/Git

6 Κριτήρια Αξιολόγησης Η αξιολόγηση του κώδικα θα πρέπει να γίνει με βάση τα εξής κριτήρια: 1. Αν είναι συντακτικά σωστό (εκτελείται χωρίς σφάλματα;) 25% 2. Αν είναι λογικά σωστό (απαντάει σε όλα τα ζητούμενα; επιστρέφει σωστά αποτελέσματα;) 50% 3. Μορφή/ Κατανοησιμότητα Κώδικα (έχει το σωστό indentation; είναι κατανοητά τα ονόματα μεταβλητών; υπάρχουν σχόλια όταν κάτι δεν είμαι άμεσα κατανοητό;) 25%

7 Χρήσιμες πηγές  Στο μάθημα στο moodle της πύλης του ΕΛΛΑΚ θα βρείτε οδηγίες χρήσης του mconf και τα email των απομακρυσμένων χρηστών στη σημερινή ενότηταοδηγίες χρήσης του mconf  Στο μάθημα στο moodle της πύλης του ΕΛΛΑΚ θα στη σημερινή ενότητα θα βρείτε PHP manualsPHP manuals

8 Σας ευχαριστώ πολύ Ερωτήσεις; Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ ΤΕΙ Αθήνας


Κατέβασμα ppt "Σενάριο Εργαστηρίου Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ ΤΕΙ Αθήνας Κατερίνα Γεωργούλη Δημοσθένης Νικούδης ΤΕΙ Αθήνας Κύκλος Εκπαίδευσης «Συστήματα Ηλεκτρονικής Μάθησης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google