Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1

2 Λουίζα Μέι Άλκοτ

3  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία και προετοιμάζεται να γίνει κυρία. Αξέχαστες ιστορίες που τις διδάσκουν σε όλες τις μικρές κυρίες του κόσμου προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής των μεγάλων!!! Τι πιο όμορφο όμως και συναρπαστικό από τα συμβάντα της παιδικής και εφηβικής ζωής.

4

5  Τα κορίτσια είναι γενικά καλοί χαρακτήρες όμως όταν κάποι τους λένε κάτι που δεν τους αρέσει θα θυμώσουν και θα κάνουν πολλά πράγματα που δεν θέλουν. Μπορούν να θυμώσουν με όλους έκτος από την μαμά τους που την αγαπούν πολύ !!!!!!!!

6  Στην αυλή των κοριτσιών πήγαινε κάθε μέρα και ένα καναρίνι και η Μπέθ πήγαινε για να το συναντήσει και επειδή η Μπέθ έπαιζε πιάνο και είχε πολύ καλή φωνή τραγουδούσαν μαζί πολλά τραγούδια με συνοδεία το πιάνο της Μπέθ. Μια μέρα ενώ οι αδελφές της Μπέθ κοιμόντουσαν άκουσαν τα τραγούδια. Η συνάντηση ήταν κρυφή όμως τα κορίτσια πήγαν να δουν τι ήταν ο θόρυβος και είδαν την αδελφή τους να τραγουδά με το καναρίνι. Η Μπέθ μετα τους σύστησε το καναρίνι και από εκείνη την μέρα τραγουδούσαν ολοι μαζί!!!!!!!!!!!!

7  Στο τέλος η Μεγκ παντρεύτηκε έναν στρατηγό και πήγε να ζήσει μαζί με όλη την οικογένεια.  Τα άλλα κορίτσια παρέμειναν όπως ήταν και γύρισε ο μπαμπάς τους από τον πόλεμο.

8  Η Μεγκ παντρεύτηκε τον στρατηγό και πήγανε να ζήσουν στην Ιταλία, η Τζο πήγε να σπουδάσει στο εξωτερικό, η Μπεθ ξεπέρασε την αρρώστια που είχε και η Αμυ τελείωσε το δημοτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9  Αυτό το βιβλιο για έμενα είναι το καλύτερο βιβλιο που έχει κυκλοφορήσει. Είναι ωραίο και έχει πολλά συναισθήματα όπως χαρά, λύπη, θυμό κ.α.

10  Η Λουίζα Μέι Άλκοτ Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 1832 στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ. Μαζί με τις τρεις αδελφές της, Άννα, Ελίζαμπεθ και Μέι εκπαιδεύτηκαν από τον πατέρα τους, τον φιλόσοφο και δάσκαλο Μπρόνσον Άλκοτ. Μεγάλωσαν με τα χριστιανικά «πιστεύω» της μητέρας τους, Αμπιγκέιλ Μέι. Η συγγραφέας πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Βοστόνη και στο Κόνκορντ, μεγάλωσε σαν την πρωταγωνίστρια της, την Τζόζεφιν Μάρτς, παίζοντας όπως τα αγόρια. Η μικρή Λουΐζα είχε πάθος για τη γραφή, είχε πλούσια φαντασία και έλεγε ιστορίες στις αδελφές. Έκανε θεατρικές παραστάσεις στο αχυρώνα του σπιτιού τους, που συνήθως έπαιζε το κακό ρόλο ή την κακιά βασίλισσα.29 Νοεμβρίου1832ΠενσυλβανίαΗΠΑ  Η καριέρα της ξεκίνησε με την ποίηση και σύντομες ιστορίες σε περιοδικά. Σε ηλικία 22 ετών.

11


Κατέβασμα ppt "Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google