Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
1Ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου Βασιλική και Αναστασία Παπαθανασίου Έτος 2012

2 Μια φορά και έναν καιρό σε μια μακρινή χώρα ζούσε μια πολύ όμορφη και γλυκιά κοπέλα που την έλεγαν Ρένεσμη. Η Ρένεσμη είχε δύο πολύ κακές αδελφές την Ρεβέκα και την Μέλπω. Η οικογένειά της ήταν αρκετά εύπορη και κάθε βράδυ οι δύο κακές αδελφές της πήγαιναν σε πάρτι που διοργάνωνε το κολέγιο τους και είχαν για φίλους όλο σχεδόν το σχολείο καθώς ήταν πολύ δημοφιλείς. Την Ρένεσμη όμως δεν την έπαιρναν μαζί τους γιατί την θεωρούσαν μικρή. Έτσι όταν εκείνες έφευγαν εκείνη το έσκαγε, διέσχιζε το δάσος όπου αυτό οδηγούσε σε ένα μαγεμένο, ονειρεμένο μέρος όπου το μάτι σου χανόταν καθώς κοιτούσες την απέραντη θάλασσα.

3 Η Ρένεσμη είχε έναν πολύ σημαντικό λόγο που πήγαινε στην θάλασσα καθώς εκεί συναντούσε τον άνθρωπο που την είχε κάνει να ερωτευτεί και να αγαπήσει… εκεί συναντούσε τον έρωτα της ζωής της!!!! Ο όμορφος πρίγκιπας την αγαπούσε πραγματικά… το όνειρο του ήταν να ζήσουν μια ζωή μαζί… εκείνη όμως δεν ήθελε να μάθουν οι αδελφές της τίποτα γιατί θα χαλούσαν αυτό το όνειρο που ζούσε. Ο πρίγκιπας όμως δεν άντεχε να ζει έτσι και της πρότεινε μία λύση που έπρεπε να σκεφτεί πολύ καλά για να πάρει μία απόφαση….

4 Η κοπέλα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πράγματα… ή θα συνέχιζε την ζωή της με την οικογένειά της και τις δύο ανυπόφορες, ανόητες, κακές αδελφές της ή θα έφευγε για πάντα σε ένα όμορφο νησί με τον άνθρωπό της…. Η απόφαση ήταν αρκετά δύσκολη αφού αγαπούσε τους γονείς της και είχε πολλούς φίλους που δεν ήθελε να αποχωριστεί….. Η Ρένεσμη γύρισε σπίτι της πολύ λυπημένη και στεναχωρημένη δεν ήξερε τι έπρεπε να επιλέξει να ζήσει τον έρωτα της με τον πρίγκιπα ή να συνεχίσει την ζωή της με την οικογένειά της και να μην ξαναδεί τον πρίγκιπα. ΈΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ….

5 Η Ρένεσμη είχε πάρει έως την επόμενη ημέρα την απόφασή της… ήταν οριστική και δεν είχε σκοπό να την αλλάξει!!!!! Μόλις έφτασε στο μέρος όπου συναττόντουσαν έτρεξε αγκάλιασε τον πρίγκιπα και του είπε πως η ζωή της πριν τον γνωρίσει δεν είχε κανένα νόημα όλα άλλαξαν όταν τον γνώρισε όποτε η απόφασή της ήταν οριστική. Του είπε πως θα τον ακολουθούσε όπου και αν πήγαινε γιατί τον αγαπούσε πολύ… έτσι οι δύο ήρωες έφυγαν και ταξίδεψαν…. έφτασαν σ’ ένα παραμυθένιο νησί με χρυσαφένια άμμο, καταγάλανα νερά, και το σπίτι όπου έμεναν ήταν δίπλα στην θάλασσα… Εκεί έζησαν τον έρωτά τους μακριά από όλους και ήταν πολύ ευτυχισμένοι….. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!


Κατέβασμα ppt "O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google