Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εξειδικευμένο συμβόλαιο ασφάλισης Έργων Τέχνης από τους Lloyd’s.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εξειδικευμένο συμβόλαιο ασφάλισης Έργων Τέχνης από τους Lloyd’s."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Εξειδικευμένο συμβόλαιο ασφάλισης Έργων Τέχνης από τους Lloyd’s.
Η Karavias Underwriting Agency είναι εξουσιοδοτημένος ανταποκριτής των Lloyd’s, Coverholder at Lloyd’s για την ασφάλιση Έργων Τέχνης.. Το όνομα Καραβίας είναι συνυφασμένο με τη δημιουργία της ασφαλιστικής αγοράς Έργων Τέχνης στην Ελλάδα. Η λειτουργία μιας εταιρίας ως Coverholder at Lloyd’s είναι η ανώτερη μορφή καταξίωσης παγκοσμίως στο χώρο των ασφαλίσεων και πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο γνώσης των ασφαλιστικών θεμάτων, τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της επιχείρησης.

3 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
Το εξειδικευμένο συμβόλαιο Έργων Τέχνης των Lloyd’s είναι κατά παντός κινδύνου. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο με γνώμονα την ελευθερία του συλλέκτη. Εκτίμηση Έργων Τέχνης

4 Γιατί ορισμένοι άνθρωποι εκφράζουν φόβο να ασφαλίσουν τα έργα τέχνης που έχουν στην κατοχή τους ?
Γιατί πρέπει ο συλλέκτης να ασφαλίσει τη συλλογή του ? Ποιο είναι το κόστος ασφάλισης ? Ποια αντικείμενα τέχνης μπορώ να ασφαλίσω ?

5 Έχω μία συλλογή από κοσμήματα μπορώ να τα ασφαλίσω ?
Πως μπορώ να εκτιμήσω την ασφαλιστική αξία της συλλογής μου ή ενός έργου τέχνης ? Μπορώ να ασφαλίσω τη συλλογή μου από ζημιές που θα προέλθουν εξ’ αιτίας σεισμού ? Θέλω να μεταφέρω τη συλλογή μου από ένα μέρος σε ένα άλλο, μπορώ να ασφαλίσω αυτή τη μεταφορά ?

6 Αγοράζω έργα τέχνης συχνά, μπορώ να έχω συνεχή ασφαλιστική κάλυψη για όσο καιρό εμπλουτίζω τη συλλογή μου ? Η ασφάλιση έργων τέχνης περιορίζεται μόνον για ιδιωτικές συλλογές ? Τι γίνεται στη περίπτωση που θα συμβεί μία ζημία στη συλλογή μου ? Είναι συχνές οι κλοπές έργων τέχνης ?


Κατέβασμα ppt "Εξειδικευμένο συμβόλαιο ασφάλισης Έργων Τέχνης από τους Lloyd’s."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google