Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

YOUTUBE Σερασίδης Γιώργος, συντάκτης κειμένου Θέμης Σαχαρίδης, αφηγητής κειμένου Τζήκας Γιώργος, ευρετής π ληροφοριών Σκού π ρας Βασίλης, βοηθός συντάκτη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "YOUTUBE Σερασίδης Γιώργος, συντάκτης κειμένου Θέμης Σαχαρίδης, αφηγητής κειμένου Τζήκας Γιώργος, ευρετής π ληροφοριών Σκού π ρας Βασίλης, βοηθός συντάκτη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 YOUTUBE Σερασίδης Γιώργος, συντάκτης κειμένου Θέμης Σαχαρίδης, αφηγητής κειμένου Τζήκας Γιώργος, ευρετής π ληροφοριών Σκού π ρας Βασίλης, βοηθός συντάκτη

3

4 Ανάπτυξη & περιγραφή Chad Hurley, Steve Chen και Jawed Karim Chad Hurley, Steve Chen και Jawed Karim γνωριμίες γνωριμίες Internet Internet Video-sharing website Video-sharing website Clips Clips Google Inc. Google Inc. Adobe Flash Player plug-in Adobe Flash Player plug-in

5 Εισαγωγή Σκοπός της εργασίας μας είναι να παρουσιάσουμε την ιστοσελίδα,YouTube και την χρησιμότητα του στο ευρύ κοινό. Σκοπός της εργασίας μας είναι να παρουσιάσουμε την ιστοσελίδα,YouTube και την χρησιμότητα του στο ευρύ κοινό. Θεωρούμε σημαντικό το θέμα μας,γιατί είναι μια σελίδα στην οποία μπορείς να βρεις σημαντικά βίντεο της επικαιρότητας και να ψυχαγωγηθείς με μουσικά videoclip. Θεωρούμε σημαντικό το θέμα μας,γιατί είναι μια σελίδα στην οποία μπορείς να βρεις σημαντικά βίντεο της επικαιρότητας και να ψυχαγωγηθείς με μουσικά videoclip. To Youtube είναι ένας διαδικτυακός τόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στην εκπαίδευση.Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν πώς να χειρίζεσαι διάφορα προγράμματα, μπορείς να ασκηθείς στην πληροφορική μαθαίνοντας πώς να μεταμορφώνεις βίντεο και πώς να τα ανεβάζεις στο διαδίκτυο. To Youtube είναι ένας διαδικτυακός τόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στην εκπαίδευση.Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν πώς να χειρίζεσαι διάφορα προγράμματα, μπορείς να ασκηθείς στην πληροφορική μαθαίνοντας πώς να μεταμορφώνεις βίντεο και πώς να τα ανεβάζεις στο διαδίκτυο.

6

7 Το δημιούργημά μας Το βίντεο που έφτιαξε η ομάδα μας,αφορά τον αθλητισμό και συγκεκριμένα την καλαθοσφαίριση.Παρουσιάζουμε την ιστορία του αθλήματος σε συνδυασμό με την εικόνα ενός αθλητή που εξασκείται εκείνη την στιγμή. Το βίντεο που έφτιαξε η ομάδα μας,αφορά τον αθλητισμό και συγκεκριμένα την καλαθοσφαίριση.Παρουσιάζουμε την ιστορία του αθλήματος σε συνδυασμό με την εικόνα ενός αθλητή που εξασκείται εκείνη την στιγμή.

8 VIDEO HOW TO UPLOAD A VIDEO ON YOUTOUBE http://www.youtube.com/watch?v=Oj2hb cwOaZM http://www.youtube.com/watch?v=Oj2hb cwOaZM http://www.youtube.com/watch?v=Oj2hb cwOaZM http://www.youtube.com/watch?v=Oj2hb cwOaZM

9 Πηγές- Βιβλιογραφία Internet στην ιστοσελίδα www.youtube.com Internet στην ιστοσελίδα www.youtube.com www.youtube.com

10 Η γνώμη σας Εκείνο που μας άρεσε ήταν το ότι μάθαμε να χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα office power point,το οποίο θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε στο μέλλον εργασίες σχετικά με θέματα που μας αρέσουν.Το πρόβλημα πού αντιμετωπίσαμε ήταν το ότι δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί η ομάδα λόγω διαφορετικών προγραμμάτων του καθενός,πράγμα που κατέστησε δύσκολη την συνεργασία μας.

11 Η γνώμη σας Η εργασία μέσω facebook είχε σαφείς οδηγίες και χρήσιμα παραδείγματα αλλά ήταν απρόσωπη γιατί έτσι χάνεται η επαφή με τον καθηγητή.

12 Τέλος Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν να βγάλουμε εις πέρας αυτή την εργασία, που πιστεύουμε να σας αρέσει.


Κατέβασμα ppt "YOUTUBE Σερασίδης Γιώργος, συντάκτης κειμένου Θέμης Σαχαρίδης, αφηγητής κειμένου Τζήκας Γιώργος, ευρετής π ληροφοριών Σκού π ρας Βασίλης, βοηθός συντάκτη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google