Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
1
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ
2
ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ. 3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4. ΠΩΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ
3
ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ:
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
4
ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ:
ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
5
ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ:
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ κ.α) ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,κ.α) ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ
6
ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
(Μάγειρας για σάλτσες, ζαχαροπλάστες κ.α) ΤΜΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (Μάγειρας προσωπικού, προγεύματα κ.α) ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ (Γραφέας, αποθηκάριος) ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (Υπεύθυνος για τα πιάτα, γυαλικά κ.α)
7
Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ 4 ΤΜΗΜΑΤΑ
ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
8
ΠΩΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ
9
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ - CHEF
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
10
ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ – SOUS CHEF
ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ - CHEF DE PARTIE ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ (ΖΕΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΚΡΥΑ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ)
11
ΜΑΓΕΙΡΑΣ Α – COOK A ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ Β – COOK B ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ 1-5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ Γ – COOK C ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - COMMIS ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
12
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ. 3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4. ΠΩΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.