Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΓΕΝΙΚΟ ΘΕΜΑ:ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΑΣ:ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΓΕΝΙΚΟ ΘΕΜΑ:ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΑΣ:ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΓΕΝΙΚΟ ΘΕΜΑ:ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΑΣ:ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ

2 PRIMUS INTER PARES

3 ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΘΗΤΕΣ:ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΝΤΟΝΤΑΪ ΑΝΤΩΝΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:ΓΑΒΡΙΛΙΑΔΗ ΓΚΟΛΦΩ,ΚΙΟΥΡΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Επέκταση της Κίνας με το εμπόριο στην Ελλάδα Αγορά από τους Κινέζους μέρους του Πειραιά Έρευνες αποδεικνύουν επικινδυνότητα των κινέζικων προϊόντων που φτάνουν στην Ελλάδα Οι Έλληνες καταναλωτές συνεχίζουν να αγοράζουν κινέζικα λόγω της χαμηλής τιμής τους

5 ΚΟΝΤΡΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…. Μία κόντρα παρατηρείται ανάμεσα σε Αμερική και Κίνα με στόχο να αποδείξουν την «κυριαρχία» τους. Την τελευταία κυρίως δεκαετία γίνεται έντονη η ανάπτυξη των δύο συγκεκριμένων χωρών. Η Κίνα έχει γίνει πλέον μια υπερδύναμη χάρη στην εξαγωγή των προϊόντων τους σε άλλες χώρες.

6 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … Μία από τις χώρες στις οποίες η Κίνα εξάγει τα προϊόντα της είναι και η Ελλάδα. Από το έτος 2009 οι Κινέζοι επιχειρηματίες εισάγουν κινέζικα στη χώρα μας. Αγορά μέρους του λιμανιού του Πειραιά έγινε από τους Κινέζους το ίδιο κιόλας έτος. Παράλληλα αυτό αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί έσοδα για το ελληνικό κράτος.

7 ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ… Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα κινέζικα προϊόντα που φτάνουν στη χώρα μας με κοντέινερ περιέχουν καρκινογόνους ουσίες οι οποίες είναι επικίνδυνες τόσο για την υγεία των καταναλωτών όσο και των υπαλλήλων που εργάζονται στα τελωνεία.

8 Απόψεις των νέων για τα κινέζικα… Οι Έλληνες καταναλωτές κινέζικων προϊόντων είναι η πλειοψηφία τους άνδρες ηλικίας κάτω των 24. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που επικρατεί στη χώρα οι Έλληνες αγοράζουν κινέζικα καθώς είναι φτηνότερα από τα ελληνικά. Όσον αφορά την ποιότητα των κινέζικων οι Έλληνες θεωρούν ότι είναι φτηνά κυρίως επειδή είναι κακής ποιότητος.

9 Ερευνητικοί στόχοι Διευκρίνιση των απόψεων των νέων για τα Κινέζικα προϊόντα Απόψεις των νέων για την επίδραση των κινέζικων προϊόντων στην Ελληνική οικονομία. Έρευνα προτίμησης ή όχι των κινέζικων προϊόντων από τους νέους.

10 Μεθοδολογία Ερωτηματολόγιο με σκόπιμη δειγματοληπτική έρευνα Χρήση ερωτήσεων κλειστού τύπου. Χρήση 5βάθμιας κλίμακας απαντήσεων.

11 Βιβλιογραφία Για την εργασία μας συμβουλευτήκαμε: Μhtml. File.//C\ documents and settings \All Users\Documents\saves\kathimerini_gr Mhtml. File. //C\documents and settings\All Users\ Documents\saves\ kathimerini_gr Επίσης συμβουλευτήκαμε το βιβλίο της Κυριαζή K. για την Μεθοδολογία: Σελίδες:87,89,91,109,111,115,117,119,121, 123,125,127,129,131,133,135,145,147

12 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!

13 THIS IS THE END…YOU KNOW….


Κατέβασμα ppt "ΓΕΝΙΚΟ ΘΕΜΑ:ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΑΣ:ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google