Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Άσκηση 6 Τα εμβαδά των τετραγώνων ΓΔΗΘ και ΑΒΛΘ του σχήματος είναι Ε 2 =900mm 2 και Ε 1 =49cm 2 αντίστοιχα. Να υπολογίσετε το μήκος της ΒΓ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Άσκηση 6 Τα εμβαδά των τετραγώνων ΓΔΗΘ και ΑΒΛΘ του σχήματος είναι Ε 2 =900mm 2 και Ε 1 =49cm 2 αντίστοιχα. Να υπολογίσετε το μήκος της ΒΓ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Άσκηση 6 Τα εμβαδά των τετραγώνων ΓΔΗΘ και ΑΒΛΘ του σχήματος είναι Ε 2 =900mm 2 και Ε 1 =49cm 2 αντίστοιχα. Να υπολογίσετε το μήκος της ΒΓ.

2 Άσκηση 6 Τα εμβαδά των τετραγώνων ΓΔΗΘ και ΑΒΛΘ του σχήματος είναι Ε 2 =900mm 2 και Ε 1 =49cm 2 αντίστοιχα. Να υπολογίσετε το μήκος της ΒΓ. Μαθητόπουλος: Λευκό τοπίο στην ομίχλη Μαθητίδης: … συμφωνώ … κι ας έχει χρώμα, μα αν το αναλύσουμε; … αυτό είναι, μου δωσες την ιδέα. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και βλέπουμε.

3 Άσκηση 6 Τα εμβαδά των τετραγώνων ΓΔΗΘ και ΑΒΛΘ του σχήματος είναι Ε 2 =900mm 2 και Ε 1 =49cm 2 αντίστοιχα. Να υπολογίσετε το μήκος της ΒΓ. Μαθητόπουλος: Λευκό τοπίο στην ομίχλη Μαθητίδης: … συμφωνώ … κι ας έχει χρώμα, μα αν το αναλύσουμε; … αυτό είναι, μου δωσες την ιδέα. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και βλέπουμε.

4 Άσκηση 6 Τα εμβαδά των τετραγώνων ΓΔΗΘ και ΑΒΛΘ του σχήματος είναι Ε 2 =900mm 2 και Ε 1 =49cm 2 αντίστοιχα. Να υπολογίσετε το μήκος της ΒΓ. Μαθητόπουλος: Λευκό τοπίο στην ομίχλη Μαθητίδης: … συμφωνώ … κι ας έχει χρώμα, μα αν το αναλύσουμε; … αυτό είναι, μου δωσες την ιδέα. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και βλέπουμε. για όλα τα μήκη τώρα έχουμε την ίδια μονάδα μέτρησης (cm) Μαθητόπουλος: σωθήκαμε Μαθητίδης: μπράβο! Σωθήκαμε, όλες οι πλευρές του μεγάλου είναι 7cm και όλες οι πλευρές του μικρού είναι 3cm, οπότε μπορούμε να πάμε στο τρίγωνο ΑΒΓ. Στο τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε:

5 Άσκηση 6 Τα εμβαδά των τετραγώνων ΓΔΗΘ και ΑΒΛΘ του σχήματος είναι Ε 2 =900mm 2 και Ε 1 =49cm 2 αντίστοιχα. Να υπολογίσετε το μήκος της ΒΓ. Μαθητόπουλος: Λευκό τοπίο στην ομίχλη Μαθητίδης: … συμφωνώ … κι ας έχει χρώμα, μα αν το αναλύσουμε; … αυτό είναι, μου δωσες την ιδέα. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και βλέπουμε. για όλα τα μήκη τώρα έχουμε την ίδια μονάδα μέτρησης (cm) Μαθητόπουλος: σωθήκαμε Μαθητίδης: μπράβο! Σωθήκαμε, όλες οι πλευρές του μεγάλου είναι 7cm και όλες οι πλευρές του μικρού είναι 3cm, οπότε μπορούμε να πάμε στο τρίγωνο ΑΒΓ. Στο τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε:

6 Άσκηση 6 Τα εμβαδά των τετραγώνων ΓΔΗΘ και ΑΒΛΘ του σχήματος είναι Ε 2 =900mm 2 και Ε 1 =49cm 2 αντίστοιχα. Να υπολογίσετε το μήκος της ΒΓ. Μαθητόπουλος: Λευκό τοπίο στην ομίχλη Μαθητίδης: … συμφωνώ … κι ας έχει χρώμα, μα αν το αναλύσουμε; … αυτό είναι, μου δωσες την ιδέα. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και βλέπουμε. για όλα τα μήκη τώρα έχουμε την ίδια μονάδα μέτρησης (cm) Μαθητόπουλος: σωθήκαμε Μαθητίδης: μπράβο! Σωθήκαμε, όλες οι πλευρές του μεγάλου είναι 7cm και όλες οι πλευρές του μικρού είναι 3cm, οπότε μπορούμε να πάμε στο τρίγωνο ΑΒΓ. Στο τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε: Μαθητόπουλος:... από δω και πέρα εντάξει, είναι γνωστό, άστο σε μένα

7 Άσκηση 6 Τα εμβαδά των τετραγώνων ΓΔΗΘ και ΑΒΛΘ του σχήματος είναι Ε 2 =900mm 2 και Ε 1 =49cm 2 αντίστοιχα. Να υπολογίσετε το μήκος της ΒΓ. Μαθητόπουλος: Λευκό τοπίο στην ομίχλη Μαθητίδης: … συμφωνώ … κι ας έχει χρώμα, μα αν το αναλύσουμε; … αυτό είναι, μου δωσες την ιδέα. Θα αναλύσουμε τα δεδομένα και βλέπουμε. για όλα τα μήκη τώρα έχουμε την ίδια μονάδα μέτρησης (cm) Μαθητόπουλος: σωθήκαμε Μαθητίδης: μπράβο! Σωθήκαμε, όλες οι πλευρές του μεγάλου είναι 7cm και όλες οι πλευρές του μικρού είναι 3cm, οπότε μπορούμε να πάμε στο τρίγωνο ΑΒΓ. Στο τρίγωνο ΑΒΓ έχουμε: Μαθητόπουλος:... από δω και πέρα εντάξει, είναι γνωστό, άστο σε μένα


Κατέβασμα ppt "Άσκηση 6 Τα εμβαδά των τετραγώνων ΓΔΗΘ και ΑΒΛΘ του σχήματος είναι Ε 2 =900mm 2 και Ε 1 =49cm 2 αντίστοιχα. Να υπολογίσετε το μήκος της ΒΓ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google