Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του.

2 Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του. Το εμβαδόν αρχικά είναι: Η αύξηση της πλευράς είναι: Η νέα πλευρά είναι: Το εμβαδόν του νέου τετραγώνου είναι: Η αύξηση του εμβαδού είναι: Το ποσοστό αύξησης του εμβαδού είναι: Το εμβαδόν αυξήθηκε κατά 44%.

3 Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του. Το εμβαδόν αρχικά είναι: Η αύξηση της πλευράς είναι: Η νέα πλευρά είναι: Το εμβαδόν του νέου τετραγώνου είναι: Η αύξηση του εμβαδού είναι: Το ποσοστό αύξησης του εμβαδού είναι: Το εμβαδόν αυξήθηκε κατά 44%.

4 Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του. Το εμβαδόν αρχικά είναι: Η αύξηση της πλευράς είναι: Η νέα πλευρά είναι: Το εμβαδόν του νέου τετραγώνου είναι: Η αύξηση του εμβαδού είναι: Το ποσοστό αύξησης του εμβαδού είναι: Το εμβαδόν αυξήθηκε κατά 44%.

5 Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του. Το εμβαδόν αρχικά είναι: Η αύξηση της πλευράς είναι: Η νέα πλευρά είναι: Το εμβαδόν του νέου τετραγώνου είναι: Η αύξηση του εμβαδού είναι: Το ποσοστό αύξησης του εμβαδού είναι: Το εμβαδόν αυξήθηκε κατά 44%.

6 Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του. Το εμβαδόν αρχικά είναι: Η αύξηση της πλευράς είναι: Η νέα πλευρά είναι: Το εμβαδόν του νέου τετραγώνου είναι: Η αύξηση του εμβαδού είναι: Το ποσοστό αύξησης του εμβαδού είναι: Το εμβαδόν αυξήθηκε κατά 44%.

7 Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του. Το εμβαδόν αρχικά είναι: Η αύξηση της πλευράς είναι: Η νέα πλευρά είναι: Το εμβαδόν του νέου τετραγώνου είναι: Η αύξηση του εμβαδού είναι: Το ποσοστό αύξησης του εμβαδού είναι: Το εμβαδόν αυξήθηκε κατά 44%.

8 Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του. Το εμβαδόν αρχικά είναι: Η αύξηση της πλευράς είναι: Η νέα πλευρά είναι: Το εμβαδόν του νέου τετραγώνου είναι: Η αύξηση του εμβαδού είναι: Το ποσοστό αύξησης του εμβαδού είναι: Το εμβαδόν αυξήθηκε κατά 44%.


Κατέβασμα ppt "Άσκηση 4 Αν η πλευρά α ενός τετραγώνου αυξηθεί κατά 20%, τότε να υπολογίσετε το ποσοστό που θα αυξηθεί το εμβαδόν του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google