Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το κτίριο του σχολείου μας είναι μοντέρνο, σύγχρονο και παρέχει όλες τις ανέσεις. Λειτούργησε μόλις το 2000 και οι κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούνται.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το κτίριο του σχολείου μας είναι μοντέρνο, σύγχρονο και παρέχει όλες τις ανέσεις. Λειτούργησε μόλις το 2000 και οι κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούνται."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το κτίριο του σχολείου μας είναι μοντέρνο, σύγχρονο και παρέχει όλες τις ανέσεις. Λειτούργησε μόλις το 2000 και οι κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούνται από τρία συμπλέγματα αιθουσών και άλλων χώρων. Το πρώτο είναι το διοικητικό σύμπλεγμα, με τα γραφεία της διοίκησης και του προσωπικού.

3 Το δεύτερο σύμπλεγμα, που βρίσκεται απέναντι από τα γραφεία αποτελείται από την αίθουσα πολλαπλής χρήσης, με αρκετά μεγάλη σκηνή και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

4 Το τρίτο σύμπλεγμα, είναι το μεγαλύτερο και έχει καμπυλωτό σχήμα με υπέροχη θέα τη θάλασσα και όλη τη Λεμεσό. Αποτελείται από 19 αίθουσες διδασκαλίας, 9 στον πρώτο όροφο και 10 στο ισόγειο, στις οποίες κατανέμονται οι 375 μαθητές του σχολείου μας.

5 Υπάρχουν επίσης ειδικές αίθουσες: για την Τέχνη, την Επιστήμη, τη Βιβλιοθήκη, το Σχεδιασμό και Τεχνολογία, τη Μουσική και την Ειδική Μονάδα που εδρεύει στο σχολείο από το 2002. Επίσης το σχολείο μας διαθέτει αίθουσες για το σχολικό ιατρείο, για την Ειδική Εκπαίδευση και τη Λογοθεραπεία.

6 Ανατολικά των κτιρίων βρίσκονται τα γήπεδα της καλαθόσφαιρας, της πετόσφαιρας, του ποδοσφαίρου και ο στίβος. Υπάρχουν τσιμεντένιες κερκίδες βόρεια του γηπέδου του ποδοσφαίρου και δυτικά του γηπέδου της καλαθόσφαιρας.

7 Νότια της αυλής λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2008 ένα πάρκο με παιχνίδια. Τα παιδιά κάθε τάξης μπορούν να παίξουν σε αυτό σύμφωνα με το πρόγραμμα διαχείρισης διαλείμματος που λειτουργεί στο σχολείο μας.

8 Τα υπόλοιπα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με αθλοπαιδιές στο γήπεδο ή να παίξουν με επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια στο θέατρο.

9 Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που συμμετέχει το σχολείο μας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Οίκαδε. Χαιρόμαστε πολύ που θα συμμετέχουμε και φέτος και θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Είμαστε τα φιλαράκια της τάξης Στ2. Γνωρίστε μας!!! Θα θέλαμε πάρα πολύ να γνωριστούμε κι από κοντά.

10

11 Άντρια ΓιάννηςΓιώργος Φανή

12 ΡαφαέλαΓιάγκος Πανίκος Ειρήνη Δέσποινα

13 Κωνσταντίνος Χριστιάνα Μύρια Χρίστος

14 Νικόλας Νάγια Ελίζα Γιώργος

15 ΜαρίνοςΣτέλιοςΕλίνα Νικόλας

16 ΕΥΡΩΠΗΕΥΡΩΠΗ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _._ 1) Σ΄ αυτή ανήκει η Κύπρος. 2)Νόμισμα που χρησιμοποιούν οι χώρες της Ε.Ε. 3)Το νεότερο μέλος της Ε.Ε. 4)Σκλαβωμένη πόλη της Κύπρου. 5)Θα την αναλάβει η Κύπρος το δεύτερο εξάμηνο του 2012. 6)Στις 9 αυτού του μήνα είναι η ημέρα της Ευρώπης.

17


Κατέβασμα ppt "Το κτίριο του σχολείου μας είναι μοντέρνο, σύγχρονο και παρέχει όλες τις ανέσεις. Λειτούργησε μόλις το 2000 και οι κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούνται."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google