Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η Allianz, ένας από τους κορυφαίους Ομίλους παροχής υπηρεσιών στον κόσμο, δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, στον τραπεζικό κλάδο καθώς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η Allianz, ένας από τους κορυφαίους Ομίλους παροχής υπηρεσιών στον κόσμο, δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, στον τραπεζικό κλάδο καθώς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η Allianz, ένας από τους κορυφαίους Ομίλους παροχής υπηρεσιών στον κόσμο, δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, στον τραπεζικό κλάδο καθώς και στη διαχείριση κεφαλαίων. Με πάνω από εργαζόμενους, ο Όμιλος Allianz εξυπηρετεί περισσότερους από 75 εκατομμύρια πελάτες σε 70 χώρες παγκοσμίως. Η Allianz είναι ηγέτιδα εταιρία στη παγκόσμια αγορά των γενικών ασφαλίσεων με εξίσου ισχυρή παρουσία σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιείται. Κατά το οικονομικό έτος 2009 ο συνολικό κύκλος εργασιών του Ομίλου Allianz ξεπέρασε τα 97,4 δισεκατομμύρια ευρώ.  Παράλληλα, η Allianz  είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές κεφαλαίων παγκοσμίως, με τα υπό διαχείριση κεφάλαια τρίτων να ανέρχονται σε 926 δισεκατομμύρια ευρώ στο τέλος του 2009. Επιδιώκουμε την αειφόρο ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων μας, αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και την Εταιρική μας Αξία. Η παγκόσμια διαφοροποίηση, η μείωση της πολυπλοκότητας των διαδικασιών, η δημιουργούμενη προστιθέμενη αξία και πάνω απ΄ όλα το ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελούν τους σημαντικότερους μοχλούς διαρκούς βελτίωσης οι οποίοι έρχονται να ενισχύσουν την ευρωστία των οικονομικών μας αποτελεσμάτων. Έχουμε σχεδιάσει ένα εξειδικευμένο προϊόν για εσάς που αγαπάτε το ποδήλατο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου ζωή σας. Θέλουμε αυτό το όμορφο και οικολογικό μέσο ψυχαγωγίας και μετακίνησης να το προστατεύσουμε από ζημιές που μπορεί να προκαλέσει, αλλά και να εξασφαλίσουμε τον αναβάτη και κάτοχό του.

2 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ: Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης ποδηλάτου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΛΥΨΗΣ: Αστική ευθύνη προς τρίτους για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές που θα προξενηθούν από αμέλεια του ασφαλιζόμενου ως φυσικό πρόσωπο από τη χρήση ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ : Ετήσια από την ημερομηνία που θα συμφωνηθεί ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ: 120€ σε κάθε ζημιά και αξίωση ΟΛΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ : 22,00 € ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ / ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ 30,000 € ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΝΑ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 15,000 € ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ &ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΝΑ ΣΥΜΒΑΝ 60,000 € ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ 120,000 €

3 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΛΥΨΕΙΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κεφάλαιο αποβίωσης Εφάπαξ κεφάλαιο αποζημίωσης λόγω μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας από ατύχημα ΥΓΕΙΑ Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες από ατύχημα ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ / ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ Οι ασφαλιστικές καλύψεις μπορούν να δοθούν και μεμονωμένα Ο μέσος Όρος των ετήσιων ασφαλίστρων είναι 230 € Η κάλυψη διδεται ανά ποδήλατο όσο αφορά την αστική ευθύνη προς τρίτους.


Κατέβασμα ppt "Η Allianz, ένας από τους κορυφαίους Ομίλους παροχής υπηρεσιών στον κόσμο, δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, στον τραπεζικό κλάδο καθώς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google