Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καθηγήτρια : Στανίτσα Μαλαματένια

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καθηγήτρια : Στανίτσα Μαλαματένια"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καθηγήτρια : Στανίτσα Μαλαματένια
Indumento desing Τμήμα:Β΄4 Ομάδα: Β΄ 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής Μάθημα : Τεχνολογία Σχολ. Έτος : Καθηγήτρια : Στανίτσα Μαλαματένια

2 Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας

3 «Indumento desing Α.Ε.» Βιοτεχνία Ενδυμάτων
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πλήρης Επωνυμία «Indumento desing Α.Ε.» Βιοτεχνία Ενδυμάτων Διακριτικός Τίτλος Indumento Νομική Μορφή ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Α.Φ.Μ. Ο Έτος Ίδρυσης 1995 Έδρα Επιχείρησης Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής 7ο χιλ. Κομοτηνής- Αλεξ/πολης Τ.Κ Αντικείμενο Δραστηριότητας Παραγωγή , & Εμπορία Ανδρικών, Γυναικείων & Παιδικών ενδυμάτων Εκδότης και Αριθμός Άδειας Λειτουργίας Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης-Νομαρχιακό Διαμέρισμα Κομοτηνής Ε32/Φ21 Α.Θ115 Αριθμός μονίμως απασχολούμενων για το 2017 ΣΥΝΟΛΟ 120 Dress to impress!!!

4 ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
Δ/ΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΜΕΤ ΟΥΝΑΛ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Δ/ΝΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΒΑΒΟΥΛΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ Δ/ΝΤΡΙΑ ΣΧΕΔ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΜΠΡΑΧΗΜ ΧΑΜΠΙΜΠΕ Δ/ΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΚΟΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Δ/ΝΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΟΥΡΟΥ ΑΧΜΕΤ ΧΟΥΛΙΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΑΜΠΑΤΖΙΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Δ/ΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ/ΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΖΩΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Dress to impress!!! Δ/ΝΤΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5 Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης
Τα καρτελάκια της ομάδας Ονοματεπώνυμο Στελέχους Διεύθυνση Τμήματος «Indumento desing ΑΕ.» Βιομηχανία Ενδυμάτων ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής Τηλ Τ.Κ Dress to impress!!!

6 Γενική Διευθύντρια Η εταιρία
Η «Indumento desing ΑΕ.» είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία ένδυσης με έδρα την Κομοτηνή, που πάνω από 30 χρόνια, δημιουργεί ρούχα σημείο αναφοράς στο ντύσιμο. Απευθύνεται στο νέο, μοντέρνο και σύγχρονο κόσμο που θέλει να αποπνέει έναν αέρα άνεσης, αυτοπεποίθησης και ελευθερίας. Τα ρούχα της διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού και έρχονται να υπογραμμίσουν και να αναδείξουν τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ενώ υποστηρίζεται από ένα εξίσου ισχυρό δίκτυο χονδρικής. Πέρα από την εγχώρια δραστηριότητά της, η «Indumento desing ΑΕ.», πραγματοποιεί εξαγωγές στο Λίβανο, Μέση Ανατολή, στην Αρμενία, την Κύπρο, και διαθέτει ισχυρή εμπορική παρουσία στην Πράγα - Τσεχία. Dress to impress!!!

7 Γενική Διευθύντρια Φιλοσοφία - Όραμα
Με όραμα τη δημιουργία μόδας(ανδρικής & γυναικείας) συνώνυμης του σύγχρονου τρόπου ζωής του Έλληνα και γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, η «Indumento desing ΑΕ.», συνεχώς δημιουργεί και αναδεικνύει το δυναμισμό και την προσωπικότητα. Η «Indumento desing ΑΕ.», θέτει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον άνδρα αλλά και την γυναίκα που σε κάθε εποχή θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο. Στόχος της είναι η διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που έχει χτίσει μαζί τους. Κινητήριο δύναμη για την διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας στο χώρο της ελληνικής μόδας, αποτελεί η αναγνώριση του αισθήματος ευθύνης τόσο απέναντι σε πελάτες όσο και σε εργαζομένους σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία της. Dress to impress!!!

8 Γενική Διευθύντρια Οι άνθρωποί μας
Αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι της εταιρίας αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της συνεχούς αναπτυξιακής της πορείας, η εταιρία «Indumento desing ΑΕ.», επιδιώκει την προσέλκυση ανθρώπων με επαγγελματισμό, εμπειρία, αφοσίωση και δημιουργικότητα με σκοπό την επίτευξη κλίματος γόνιμης συνεργασίας και τη παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στον πελάτη. Η ομάδα «Indumento desing»,μοιράζεται το πάθος για τη μόδα, τις αξίες και το όραμά της εταιρίας ενισχύοντας την ικανότητά της να ανταπεξέρχεται στις όποιες προκλήσεις της σημερινής εποχής στον αγορά ένδυσης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Dress to impress!!!

9 Διευθύντρια Σχεδιασμού Προϊόντων
Διευθύντρια Σχεδιασμού Προϊόντων Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό των προϊόντων της. Το τμήμα σχεδιασμού απασχολεί 8 εξειδικευμένα άτομα (σχεδιαστές, μοντελίστ, πατρονίστ) και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα CAD / CAM. Τα αρμόδια στελέχη ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τάσεις της μόδας, μέσα από ταξίδια στις μεγαλύτερες εκθέσεις ρούχων και υφασμάτων της Ευρώπης. Η καταγραφή όλων των αλλαγών στις τάσεις της μόδας προϋποθέτει τη διαρκή ανανέωση της συλλογής καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να συμβαδίζει καθώς επίσης και να δημιουργεί τις τάσεις κάθε εποχής.

10 Διευθυντής Παραγωγής Παραγωγή ενδυμάτων
Το τμήμα παραγωγής υφασμάτων υπερέχει χάρις στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις τους, το σύγχρονο εξοπλισμό του καθώς επίσης και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του. Η διαδικασία παραγωγής των ενδυμάτων ολοκληρώνεται σε 6 στάδια, ξεκινώντας με την κοπή του υφάσματος (πατρόν), συνεχίζοντας με το ράψιμο, την εκτύπωση ή το κέντημα, το σιδέρωμα, το δίπλωμα και ολοκληρώνεται με τη συσκευασία. Το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας μας ανταμείβεται από τους μεγάλους οίκους του εξωτερικού, οι οποίοι τιμούν την «Indumento desing ΑΕ.», με τη συνεργασία τους. Dress to impress!!!

11 Στάδια Παραγωγής ενδυμάτων
Διευθυντής Παραγωγής Στάδια Παραγωγής ενδυμάτων Συσκευασία Κοπή υφάσματος (Πατρόν) Δίπλωμα Ράψιμο Εκτύπωση ή Κέντημα Σιδέρωμα

12 Διευθυντής Παραγωγής Κέντημα Μεταξοτυπία
Μια ακόμη παροχή της βιοτεχνίας ενδυμάτων Indumento desing , είναι η παραγωγή γραφιστικών κεντημάτων σε ρούχα. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία σε συνδυασμό με τα οικολογικά χρώματα που χρησιμοποιούμε, μπορούν να αποδώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μεταξοτυπία Στην εταιρεία Indumento desing χρησιμοποιούμε τη τεχνική της μεταξοτυπίας για να δημιουργήσουμε μπλουζάκια με τύπωμα. Η Μεταξοτυπία είναι μια τεχνική εκτύπωσης που γίνεται με ειδικά μελάνια και χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση υφασμάτων. Στην εταιρεία μας, γνωρίζοντας πολύ καλά τη συγκεκριμένη τεχνική, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε μπλουζάκια με τύπωμα, με βάση τις ανάγκες των πελατών μας. Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή της μεταξοτυπίας είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο χρόνο και στις μεταβολές της θερμοκρασίας. Επιπλέον, τα χρώματα των μελανιών μας είναι οικολογικά και ακολουθούν τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Έτσι, είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια των προϊόντων που σας προσφέρουμε.   Dress to impress!!!

13 Διευθυντής Προμηθειών
Συνεχής αναζήτηση ποιοτικών πρώτων υλών Η αναζήτηση ποιοτικών πρώτων υλών είναι το πρωταρχικό και κύριο μέλημά μας! Η εταιρία μας, αναζητά άμεσους και πρακτικούς τρόπους ώστε να μην επιβαρύνει το περιβάλλον με την επιλογή των υφασμάτων. Η παραγωγή βασίζεται κυρίως στο βαμβάκι. Το 90% των υφασμάτων που χρησιμοποιούμε είναι ήδη πιστοποιημένα με GOTS και OEKO-TEX.  Oeko-Tex® Standard 100: Το πρότυπο είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή ως προς τις επιβλαβείς ουσίες για τον δέρμα και γενικά τον άνθρωπο. G.O.T.S. (Global Organic Textile Standard): Το πρότυπο ορίζει τις απαιτήσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής, από τους προμηθευτές ως την παραγωγική μονάδα των ρούχων, και απαιτεί τουλάχιστον το 70% του ρούχου να αποτελείται από βιολογικές πρώτες ύλες. Η βιολογική παραγωγή βασίζεται σε ένα σύστημα καλλιέργειας που διατηρεί και αποκαθιστά τη γονιμότητα του εδάφους χωρίς τη χρήση τοξικών, φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων. 100% Φυσική Βαφή: Μέσω του συνδυασμού των αρχαίων και των σύγχρονων τεχνικών, τα υφάσματα μπορούν να χρωματιστούν με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας φυτά, ορυκτά, φρούτα, σπόρους και ρίζες. Η σταθεροποίηση της βαφής μπορεί να γίνει και αυτή με την κατάλληλη διεργασία και πάντα με φυσικά υλικά.

14 Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου
Ποιότητα και πρώτες ύλες Η επιλογή των πρώτων υλών είναι αρχή του παντός. Μέσα στα χρόνια η ανησυχία μας για συνεχή βελτίωση μάς έφερε την ανάγκη να αναζητήσουμε ποιοτικότερες πρώτες ύλες, καλύτερες για το ανθρώπινο δέρμα αλλά και για το περιβάλλον. Δεν χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες, όπως δέρμα, γούνα, ανγκορά, κ.α., καθώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπό ποιες συνθήκες προέρχονται. Αυτή τη στιγμή το 5% της παραγωγής μας αποτελείται από συμβατικό βαμβάκι, το 15% από λινό και το 80% από οργανικό βαμβάκι, το οποίο διαθέτει πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100. Σύντομα το μετάξι, ένα ακόμα φυσικό υλικό, θα εμπλουτίσει τις συλλογές μας.  Σύμφωνα με την συμβουλευτική εταιρία σε θέματα αειφόρου ανάπτυξης Made-By, τα νήματα χωρίζονται σε κλάσεις Α-Ε ανάλογα με την τοξικότητά τους ως προς τον ανθρώπινο παράγοντα  και το περιβάλλον, τις εκπομπές αερίων που συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, την κατανάλωση νερού, την κατανάλωση ενέργειας και την χρήση γης Η κλάση Α αντιπροσωπεύει τα περισσότερο αειφόρα νήματα, ενώ η κλάση Ε τα λιγότερο αειφόρα. Dress to impress!!!

15 Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου
Νήματα-Κλάσεις Α-Ε Οι κλάσεις των νημάτων που χρησιμοποιούμε στην εταιρία μας ,η φύση και η συμπεριφορά τους. Οργανικό Βαμβάκι: Ανήκει στην κλάση Β. Η υφή μοιάζει με τα συμβατικά βαμβάκια. Δεν χρησιμοποιούνται ούτε τοξικά φυτοφάρμακα, ούτε συνθετικά λιπάσματα. Η καλλιέργεια αυτών των ινών δεν επιβαρύνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένους σπόρους. Είναι μια σοβαρή εναλλακτική λύση έναντι του συμβατικού βαμβακιού, με πολύ μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Γι 'αυτό μας αρέσει και προσπαθούμε να αυξάνουμε την χρήση του χρόνο με το χρόνο! Στοχος μας είναι η πλήρης αντικατάσταση του συμβατικού βαμβακιού με οργανικό. Λινό: Ανήκει στην κλάση C. Έχει υψηλή αντοχή, είναι δροσερό και εξαιρετικά απορροφητικό, καθιστώντας το ιδανικό για το καλοκαιρινά ρούχα. Το λινό είναι μια ανανεώσιμη φυτική ίνα που βρίσκεται στο φυτό "λινάρι". Dress to impress!!!

16 Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου
Ποιότητα «Indumento» Διαχρονικά η «Indumento desing ΑΕ.», παρακολουθεί και ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε άνδρα και της κάθε γυναίκας, τόσο μέσα από την εμπορική της πολιτική, όσο και τις στιλιστικές προτάσεις της, διατηρώντας πάντα την αξεπέραστη ποιότητα στις δημιουργίες της. Η «Indumento desing ΑΕ.», διασφαλίζει την οργάνωση σε όλα τα στάδια της παραγωγικής της διαδικασίας από την επιλογή άριστων υλικών και φίνων νημάτων, το μοντέρνο και δυναμικό σχεδιασμό και την παραγωγή, μέχρι τη διάθεση των προϊόντων της μέσα από εκσυγχρονισμένα και λειτουργικά καταστήματα με φιλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Παράλληλα, η «Indumento desing ΑΕ.», εναρμονισμένη με την πολιτική εταιρικής ευθύνης με έμφαση στην ευαισθησία του περιβάλλοντος, προωθεί την ανακύκλωση υλικών σε όλα τα στάδια δραστηριότητάς της και χρησιμοποιεί οικολογικά υλικά παρέχοντας ως αποτέλεσμα την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των ρούχων της. Dress to impress!!!

17 Διευθύντρια Προσωπικού
Αγγελία Πρόσληψης Η εταιρία «Indumento desing ΑΕ.», μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στο χώρο της ένδυσης επιθυμεί να καλύψει τη θέση Πατρονίστ-Μοντελίστ για το εργοστάσιο της Κομοτηνής. Περιγραφή θέσης Ζητείται έμπειρη πατρονίστ - μοντελίστ, κατά προτίμηση να γνωρίζει το πρόγραμμα της lectra για πλήρη απασχόληση στο εργοστάσιο της Κομοτηνής. Απαραίτητα Προσόντα Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση απαραίτητη. Γνώση σχεδιαστικού προγράμματος lectra. Καλή γνώση Η/Υ. Καλή γνώση αγγλικών. Πτυχίο ΤΕΙ. Παροχές Μισθός & Ασφάλιση, προσφέρεται δυνατότητα ανέλιξης. Αποστολή βιογραφικών μέχρι στο της εταιρίας

18 Διευθύντρια Προσωπικού
Υποβολή Βιογραφικού Επώνυμο* Όνομα*  Πατρώνυμο* Ημερομηνία Γέννησης* Διεύθυνση* Τηλέφωνο* * Κινητό τηλέφωνο* Φύλο* Άνδρας Γυναίκα Στρατιωτικές Υποχρεώσεις* Ναι Όχι Οικογενειακή Κατάσταση Άγαμος(η) Έγγαμος(η) Άδεια οδήγησης* Ναι Όχι Εκπαίδευση-Σπουδές* Ξένες γλώσσες* Επαγγελματική εμπειρία Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών μέχρι τις στο mail της εταιρίας μας: Τα πεδία με* είναι υποχρεωτικά   

19 Διευθυντής Εκπαίδευσης
Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού Μια αναγκαία επένδυση Η εκπαίδευση και η ανάπτυξη του προσωπικού είναι το κύριο μέλημα της επιχείρησης μας. Η εκπαίδευση παίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο για την επιχείρηση αφού χωρίς αυτή δεν θα είναι εφικτό να υλοποιηθούν οι στόχοι της. Επίσης, σημαντικό ρόλο έχει τόσο για τα ανώτερα στελέχη όσο και για την ίδια την εταιρία. Στην σημερινή εποχή, η επένδυση στην  εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού έχει πολύ μεγάλη σημασία. Οι άνθρωποι μιας επιχείρησης είναι το άυλο κεφάλαιο. Το ανθρώπινο κεφάλαιο σημαίνει τις δεξιότητες και τις γνώσεις του ανθρώπινου δυναμικού, που συνδέονται άμεσα με την ανάπτυξη της εταιρίας. Η Indumento desing πρωτοπόρος και σ΄αυτόν τον τομέα κάθε χρόνο οργανώνει σεμινάρια για την εκπαίδευση των στελεχών της, αλλά και όλων των εργαζόμενων στην εταιρία. Dress to impress!!!

20 Διευθυντής Εκπαίδευσης
Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Σεμιναρίων Ημερομηνία Ώρα Τόπος Ομιλητής (-τρια) Θέμα Τρίτη π.μ. Αίθουσα εκδηλώσεων Γενική Δ/ντρια Αμπατζιάνη Αγγελική Τα μελλοντικά σχέδια της επιχείρησης Τετάρτη π.μ. Δ/ντής Παραγωγής Αμέτ Ουνάλ Προτάσεις για ανανέωση του εξοπλισμού Πέμπτη μ.μ. Δ/ντρια Δημ. Σχέσεων Βαφειάδου Ζωή Επέκταση του δικτύου εξαγωγών Δευτέρα π.μ. Δ/ντρια Μάρκετινγκ Δεληγιαννίδη Λιάνα Τεχνικές πωλήσεων Τρίτη Δ/ντρια Σχεδ. Προϊόντων Ιμπραχήμ Χαμπιμπέ Προτεινόμενα νέα προϊόντα

21 Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων
Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Χορηγίες Η «Indumento desing ΑΕ.», πέραν της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, έχει έντονη παρουσία στα πολιτιστικά, κοινωνικά και εκπαιδευτικά δρώμενα της Ελλάδας και ιδιαίτερα της πόλης της Κομοτηνής. Η «Indumento desing ΑΕ.», είναι σταθερός χορηγός στα Ελευθέρια Θράκης, ενώ στηρίζει συστηματικά πρωτοβουλίες και ενέργειες που προάγουν την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα, ενισχύοντας οικονομικά το ειδικό σχολείο Κομοτηνής, βοηθώντας έτσι στην εκπαίδευση των παιδιών με προβλήματα. Επίσης στηρίζει οικονομικά τα χωριά SOS Αλεξανδρούπολης και την ομάδα ποδοσφαίρου εφήβων Κομοτηνής. Dress to impress!!!

22 Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων
Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων e-shop indumento Η Indumento desing έχει ενισχύσει τη δραστηριότητα της με τη λειτουργία e-shop, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν υψηλής ποιότητας ένδυση κερδίζοντας χρόνο και απολαμβάνοντας τις προσφορές που διατίθενται.  Dress to impress!!!

23 Διευθύντρια Μάρκετινγκ
Πιστοποίηση BSCI Πρόσφατα ο οργανισμός BSCI αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες μας για συνεχή βελτίωση των συνθηκών εργασίας καθώς και των εγκαταστάσεων μας, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία των εργαζομένων, μας ενέταξε στα μέλη του με βαθμολογία 97%. Dress to impress!!!

24 Διευθύντρια Μάρκετινγκ
Διακρίσεις Πρόσφατα, η «Indumento desing ΑΕ.», διακρίθηκε με δύο σημαντικά βραβεία Το Μάρτιο 2017 η εταιρία βραβεύτηκε για την πολύχρονη παρουσία της στο χώρο του ανδρικού και γυναικείου ενδύματος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Creative Greece 2017: Η εξωστρέφεια στην ελληνική επιχειρηματικότητα». Ένα μήνα νωρίτερα η «Indumento desing ΑΕ.», τιμήθηκε από το μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο Κοινωφελών Δράσεων και Φιλανθρωπίας «ΖΕΥΣ» για τη σημαντική δράση και προσφορά του στην τοπική κοινωνία, συμβάλλοντας στη βελτίωση του επιπέδου ζωής στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης. Dress to impress!!!

25 Διευθύντρια Μάρκετινγκ
Οι εξαγωγές μας Πέρα από την εγχώρια δραστηριότητά της, η «Indumento desing ΑΕ.», σήμερα διαθέτει ένα μεγάλο ενεργό πελατολόγιο εταιριών και στο εξωτερικό, και τα ενδύματα που παράγει εξάγονται σε πάνω από 10 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Γερμανία Ολλανδία Δανία   Αυστρία Γαλλία Ελβετία Ιταλία Σουηδία Ιρλανδία Κύπρος Τσεχία

26 Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής
Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής Στο εργασιακό περιβάλλον πρέπει να επικρατούν τέτοιες συνθήκες εργασίας που να το καθιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλές και υγιεινό, ώστε να διασφαλίζεται η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων. Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας μας, είναι η ασφάλεια των εργαζομένων μας, γιαυτό, Λαμβάνουμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να μειώσουμε τη συχνότητα και τη σοβαρότητα των ατυχημάτων στις εγκαταστάσεις μας. Μεριμνούμε οι εγκαταστάσεις μας να πληρούν τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας για τη λειτουργία των μονάδων μας. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας καθώς και προσωπικής υγιεινής. Η εκπαίδευση αφορά τους εργαζομένους τόσο στις παραγωγικές μονάδες όσο και στα κτίρια της διοίκησης.

27 Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής
H πρόληψη των ατυχημάτων εξαρτάται κατά πολύ από την σωστή συμπεριφορά των εργαζομένων σε όλες τις θέσεις και τους χώρους εργασίας. Α) Τα σήματα ασφάλειας παίζουν σπουδαίο ρόλο για την επίτευξη αυτού του στόχου αφού με την κατάλληλη χρήση τους προσελκύουν την προσοχή των εργαζομένων προειδοποιώντας τους έτσι για τους ελλοχεύοντες κινδύνους ή υπενθυμίζοντας τους συγκεκριμένες οδηγίες. Η σήμανση ασφαλείας γίνεται με τυποποιημένα σήματα και χρώματα ασφαλείας ως εξής: - κόκκινο χρώμα για απαγορευτικά σήματα, κίνδυνο, συναγερμό και εξοπλισμό καταπολέμησης πυρκαγιάς, - κίτρινο χρώμα για προειδοποιητικά σήματα, - μπλε χρώμα για σήματα υποχρέωσης, - πράσινο χρώμα για σήματα διάσωσης ή βοηθείας Σχήματα και Χρώματα στην Σήμανση Ασφαλείας

28 Διεύθυνση Ασφάλειας & Υγιεινής
Η χρήση Σχημάτων και Χρωμάτων στην Σήμανση Ασφαλείας Απαγορευτικό σήμα - Αποφύγετε επικίνδυνες πράξεις Προειδοποιητικό σήμα - Προσοχή, προφυλακτικά μέτρα, έλεγχος Σήμα υποχρέωσης - Συγκεκριμένη συμπεριφορά, Υποχρεωτική χρήση ατομικού εξοπλισμού Υλικό & εξοπλισμός καταπολέμησης πυρκαγιάς - Αναγνώριση & εντοπισμός Σήμα διάσωσης ή βοήθειας-Πόρτες, έξοδοι, διαδρομή, υλικά, θέσεις

29 Η ιστοσελίδα μας Τμήμα Μηχανοργάνωσης Η εταιρία
Αρχική Σελίδα Τμήμα Προσωπικού Θέσεις Εργασίας Τμήμα Οικονομικών Καταστατικό Εταιρίας Τμήμα Παραγωγής Γραμμή Παραγωγής Γάλακτος Τμήμα Προμηθειών Τμήμα Ασφάλειας Τμήμα Σχεδ.Προϊόντων Εργασιακό Περιβάλλον Βιώσιμη Ανάπτυξη Επικοινωνία Η εταιρία Τα προϊόντα Εργασιακό Περιβάλλον Βιώσιμη Ανάπτυξη Επικοινωνία Η εταιρία Η «Indumento desing ΑΕ.» είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία ένδυσης με έδρα την Κομοτηνή, που πάνω από 30 χρόνια, δημιουργεί ρούχα σημείο αναφοράς στο ντύσιμο. Απευθύνεται στο νέο, μοντέρνο και σύγχρονο κόσμο που θέλει να αποπνέει έναν αέρα άνεσης, αυτοπεποίθησης και ελευθερίας. Τα ρούχα της διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού και έρχονται να υπογραμμίσουν και να αναδείξουν τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Διαβάστε περισσότερα…

30 Η μακέτα μας!!!

31 Οι πηγές μας!!! https://dur.gr/career
Οι εικόνες είναι από το internet

32 ΤΕΛΟΣ Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την παρουσίασή μας!!!
ΤΕΛΟΣ Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την παρουσίασή μας!!!


Κατέβασμα ppt "Καθηγήτρια : Στανίτσα Μαλαματένια"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google