Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ)
Πανταζή Ειρήνη, Σπηλιωτόπουλος Αδριανός, Συρίγου Μυρτώ, Τόλιος Ορέστης, Φαβατάς Πάνος

2 ΕΔΑΦΟΣ Για να δημιουργηθεί το χαρτί για εκτύπωση εντύπων χρειάζεται το δασικό έδαφος για την ξυλεία και την επεξεργασία ξύλου. Η καλύτερη λύση θα ήταν να εκμεταλλευτούμε τα ανακυκλώσιμα χαρτιά κάθε είδους για να μην πειράξουμε το φυσικό περιβάλλον. Επίσης πρέπει να βρούμε ένα μέρος για να χτίσουμε το γραφείο μας, το οποίο να είναι προσβάσιμο. Έτσι θα μπορούν οι εργαζόμενοι να πανε στις δουλειές τους.

3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Τα παραγωγικά μέσα που θα χρειαστούν για την δημιουργία του περιοδικού είναι τα εξής: Υπολογιστές, για να γράφονται τα κείμενα του περιοδικού. Πολλοί εκτυπωτές και τα αναλώσιμά τους, για να τυπώνεται το περιοδικό σε μεγάλες ποσότητες. Studio για της φωτογραφίσεις του περιοδικού: Κάμερες φώτα τρίποδες Αίθουσα συναντήσεων/meeting με πελάτες ή χορηγούς.

4 ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ: Εμπορικό Τμήμα Γραμματεία
Τμήμα Marketing Οικονομικό τμήμα ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Εκδότης Αρχισυντάκτες Art Director Δ/νση Σύνταξης Δημοσιογράφοι Ειδικοί στις Τέχνες (θέατρο, Σινεμά, Βιβλία)

5 ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Γυμναστής Αστρολόγος Fashion Director
Makeup Artists Τμήμα Διαφήμισης Φωτογράφοι Μοντέλα

6 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ώστε η συγγραφική ομαδα του περιοδικού να έχει κέρδος, πρέπει το περιοδικό να γίνει  «γνωστό». Για να γίνει «γνωστό» θα πρέπει να διαφημιστεί. Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι θα το μαθουν και θα θέλουν να το αγοράσουν. Βέβαια αυτό θα γίνει αν οι διαφημιστές το προβάλλουν  με τέτοιο τρόπο ωστε να προσελκύσουν τους ανθρώπους.


Κατέβασμα ppt "ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google