Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

THE CLUETRAIN MANIFESTO

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "THE CLUETRAIN MANIFESTO"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 THE CLUETRAIN MANIFESTO
By WHIMSICAL TEAM

2 ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ CLUETRAIN MANIFESTO
ΕΝΟΤΗΤΕΣ: 1 – 6 : «Η ανθρώπινη επικοινωνία στα πλαίσια της αγοράς» 7 : «Η κυριαρχία των hyperlinks και η ανατροπή της υπάρχουσας δομής » 8 – 13: «Η σχέση μεταξύ των νέων αγορών και των εταιρειών» 14 – 25: «Συνειδητοποίηση της νέας πραγματικότητας και προσαρμογή των εταιρειών σε αυτήν»

3 26 – 40: «Θέσεις που πρέπει να υιοθετήσουν οι εταιρείες προκειμένου να εισέλθουν στη νέα αγορά»
41 – 52: «Τα intranets αποτελούν τον κώδικα επικοινωνίας στις νέες αγορές» 53 – 71: «Συνεργασία Internet και Intranets στη νέα αγορά» 72 – 95: «Αλλαγές και προσδοκίες για την νέα αγορά»

4 TOP 10 CLUETRAIN MANIFESTO THESES
THESΙS 6: Το internet επιτρέπει συνομιλίες μεταξύ ανθρώπων που απλά δεν ήταν εφικτές στην εποχή των mass media. THESΙS 7: Τα hyperlinks ανατρέπουν την ιεραρχία. THESIS 9: Οι διαδικτυακές συνομιλίες καθιστούν δυνατή την εμφάνιση νέων ισχυρών μορφών της κοινωνικής οργάνωσης και της ανταλλαγής γνώσεων. THESIS 12: Δεν υπάρχουν μυστικά. Η διαδικτυακή αγορά γνωρίζει περισσότερα από ό, τι οι ίδιες οι εταιρείες για τα προϊόντα τους και είτε τα νέα είναι καλά ή κακά, τα αποκαλύπτουν σε όλους.

5 THESIS 22: Η αίσθηση του χιούμορ σχετίζεται με τις αξίες, την ταπεινοφροσύνη, την ειλικρίνεια, και την αυθεντικότητα των απόψεων. THESIS 25: Οι επιχειρήσεις δεν πρέπει να είναι απρόσωπες αλλά να επιδιώκουν τη δημιουργία σχέσεων με κοινό στόχο. THESIS 38: Οι ανθρώπινες κοινότητες βασίζονται στο διάλογο – με ανθρώπινο λόγο για τις ανθρώπινες ανησυχίες. THESIS 52: Το κλειδί των επιτυχημένων επιχειρήσεων – εταιρειών είναι ο ανοιχτός διάλογος. THESIS 65: Σημαντική είναι η συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού γιατί αυτοί είναι που αναπτύσσουν τις σχέσεις με το κοινό. THESIS 93: Επιδίωξη συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών και των διαδικτυακών αγορών και από τις δύο μεριές.

6 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
SOUTHWEST AIRLINES - VIRGIN AIR Δραστηριοποίηση στον τομέα των social media Αίσθηση του χιούμορ ( thesis 21, 22) Ισχυρή αίσθηση της ανθρώπινης κοινωνικής αλληλεπίδρασης Οι εταιρείες ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους τους να λειτουργούν ως φυσιολογικοί άνθρωποι (με αίσθηση του χιούμορ) και όχι μηχανικά


Κατέβασμα ppt "THE CLUETRAIN MANIFESTO"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google