Κατέβασμα παρουσίασης
Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε
Δημοσίευσεπετρος Ε Τροποποιήθηκε πριν 6 χρόνια
1
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΔΙΚΤΥΟΚΗΠΙΟ ) ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ Α2 ΕΠΑΛ 2017-2018
2
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΕΚΤΡΟΦΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
3
ΤΥΠΟΙ ΕΚΤΡΟΦΗΣ. ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Δ/Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
5
ΕΚΤΡΟΦΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ Επένδυση στον αγροτικό τομέα με καλές προοπτικές και αυξημένη ζήτηση σε διεθνές επίπεδο αλλά και στην εγχώρια αγορά.
6
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ:
7
ΝΩΠΟ ΣΕ ΔΙΧΤΥ:
8
ΦΙΛΕΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ:
10
ΦΙΛΕΤΟ ΣΕ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ:
11
ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ:
12
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ:
13
ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ:
15
ΕΚΚΡΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ
16
ΧΑΒΙΑΡΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΟΥ:
17
ΤΥΠΟΙ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
18
ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
19
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
20
ΕΚΤΡΟΦΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ
21
ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Με αυτή τη μέθοδο, η εκτροφή των σαλιγκαριών γίνεται σε κλειστούς χώρους, όπως ένα διχτυοκήπιο όπου τα σαλιγκάρια βρίσκουν καταφύγιο κάτω από ξύλινες κατασκευές.
22
Το σιτηρέσιο των σαλιγκαριών είναι τεχνητό και αποτελείται από συνδυασμό αλεσμένων δημητριακών.
23
ΑΠΟΔΟΣΗ Η μέση παραγωγή ξεκινά από 3000 κιλά /στρ. Μπορεί να φτάσει έως και 7000 κιλά / στρ.
24
ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1) ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥ ΑΥΛΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ 2) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ 3) ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ
25
4) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ 5) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΧΤΥ ΤΟΜΕΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ 6) ΧΑΛΙΚΩΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
26
7) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΡΤΑΣ 8) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 9) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ
27
10) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΔΙΧΤΥ ΣΚΙΑΣΗΣ 11) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΧΤΥ ΣΚΙΑΣΗΣ 12) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ - ΤΑΙΣΤΡΕΣ
28
13) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑ 14) ΣΠΟΡΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ
29
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
78
ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ: ΝΤΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΑΚΟΥ ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΟΥΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΕΝΕΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΝΤΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
79
Ο κύκλος εκτροφής στη συγκεκριμένη μονάδα θα ξεκινήσει τέλη Μαΐου 2018 αναμενόμενη πρώτη παραγωγή Οκτώβριο του 2019
80
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!
Παρόμοιες παρουσιάσεις
© 2024 SlidePlayer.gr Inc.
All rights reserved.