Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

2 Τι είναι το Διαδίκτυο; Το Διαδίκτυο (Internet) είναι ένα επικοινωνιακό δίκτυο το οποίο επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ διασυνδεδεμένων υπολογιστών . Η τεχνολογία του είναι κυρίως βασισμένη στην διασύνδεση επιμέρους δικτύων ανά τον κόσμο και πολυάριθμα πρωτόκολλα επικοινωνίας . Στην πιο εξειδικευμένη και περισσότερο χρησιμοποιούμενη μορφή του, με τον όρο Διαδίκτυο , περιγράφεται το παγκόσμιο πλέγμα διασυνδεδεμένων υπολογιστών και των υπηρεσιών και πληροφοριών που παρέχει στους χρήστες του . Σήμερα , ο όρος διαδίκτυο κατέληξε στο να αναφέρεται στο παγκόσμιο αυτό δίκτυο . Για να ξεχωρίζει , το παγκόσμιο αυτό δίκτυο γράφεται με κεφαλαίο το αρχικό "Δ" . Η τεχνική της διασύνδεσης δικτύων μέσω μεταγωγής πακέτων και της στοίβας πρωτοκόλλων ονομάζεται Διαδικτύωση .

3 Πληροφορίες στο Διαδίκτυο
Το Διαδίκτυο , σε συνδυασμό με την ολοένα αναπτυσσόμενη ψηφιακή τεχνολογία , έχει δημιουργήσει μία τεράστια αγορά γνώσεων και πληροφοριών . Παραδοσιακές μορφές τέχνης , όπως για παράδειγμα ο κινηματογράφος και η μουσική , μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας παίρνουν την ίδια μορφή ( αρχείων δεδομένων ) με αντικείμενα που εκ πρώτης όψεως είναι εντελώς διαφορετικά ,όπως για παράδειγμα η ιατρική επιστήμη ή κάποιο πρόγραμμα λογισμικού . Παρατηρείται λοιπόν μία συγκέντρωση γνώσης ή , αν είναι δυνατό να λεχτεί, πολιτιστικής κληρονομιάς , που σχετίζεται άμεσα με το internet . Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι το " ποιος θα διοικήσει , ποιος θα ελέγξει την γνώση αυτή " .

4 Από τη στιγμή που το διαδίκτυο είναι ένα δίκτυο συνδεδεμένων υπολογιστών , κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα να μοιραστεί πληροφορίες με άλλους χρήστες γενόμενος , πολλές φορές , ο ίδιος δημιουργός και πάροχος των πληροφοριών αυτών . Δεν υπάρχει άμεσος έλεγχος των πληροφοριών που "ανεβαίνουν" στο διαδίκτυο από κάποιον ιεραρχικά ανώτερο χρήστη ή οργανισμό . Το θέμα της μη ιεραρχημένης πληροφορίας , όμως , τίθεται υπό αμφισβήτηση . Ο όγκος της πληροφορίας στο διαδίκτυο είναι πράγματι μεγάλος . Παρ' όλα αυτά , υπάρχουν πληροφορίες ευκολότερα και δυσκολότερα προσβάσιμες από τον χρήστη . Το Διαδίκτυο κατέστησε εφικτή τη συγκέντρωση μεγάλου όγκου πληροφοριών και επηρέασε σημαντικά τον τρόπο διάθεσής τους , δεν συμβαίνει όμως στον ίδιο βαθμό το ίδιο και στον τρόπο παραγωγής αυτών .

5 Internet και γιατί έγινε μόδα στους νέους
Κυρίως την τελευταία δεκαετία όλο και περισσότεροι νέοι ασχολούνται με το διαδίκτυο είτε για την άντληση πληροφοριών είτε για την χαλάρωση και την διασκέδασή τους . Το internet έγινε μόδα στους νέους καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που δημιουργούν κάποιο προφίλ στο facebook , το twitter , το my space , το hi5 ή άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Δημιουργούν αυτά τα προφίλ για να κρατούν επαφή με τους φίλους τους και να ανταλλάσσουν ιδέες . Αυτό το πετυχαίνουν εύκολα και γρήγορα , καθώς η ταχύτητα του internet είναι πολύ μεγάλη . Επιπλέον , από αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προωθούν προϊόντα , είτε δικά τους , είτε οτιδήποτε άλλο τους αρέσει . Κάτι παρόμοιο είναι και τα blogs στα οποία γράφουν πολλοί νέοι , θέλοντας αυτά που θα πουν να βρουν ανταπόκριση , κοινό και το κυριότερο να μην λογοκριθούν από κανέναν . Μέσω αυτών των blogs , εκφράζουν την γνώμη τους πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα και τις ανταλλάσσουν με άλλες . Ένας κύριος λόγος που το διαδίκτυο έγινε γρήγορα μόδα στους νέους είναι και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια , που δυστυχώς πολλοί νέοι εθίζονται σ’ αυτά , για αναρίθμητους λόγους όπως η μοναξία ή η απογοήτευση .

6 Η ιστορία της δημιουργίας του Facebook , της πιο δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης , είναι γεμάτη φήμες , αντεγκλήσεις και μηνύσεις . Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η σελίδα που δημιούργησε ο φοιτητής του Harvard Mark Zuckerberg , τον Φεβρουάριο του 2004 και τότε ονομαζόταν “ thefacebook.com ” αριθμεί πλέον 400 εκατομμύρια μέλη και έχει μετατραπεί σε φαινόμενο παγκοσμίως . Το Twitter διένυσε πολύ δρόμο από την πρωτοεμφάνισή του το Τότε, απλά ένα σύνολο ανθρώπων έλεγε στον υπόλοιπο κόσμο τι ακριβώς έκανε εκείνη τη στιγμή . Έτσι κάποιος , έβλεπε κοινότυπα μηνύματα . Σαν αποτέλεσμα , αρκετός κόσμος αποθαρρύνθηκε από τη χρήση του αλλά και από την κριτική πολλών οι οποίοι είπαν ότι « πρόκειται για μια υπηρεσία της μετριότητας » . Τελικά όμως κι αφού ήδη έχουν περάσει 4 χρόνια , το Twitter έγινε τόσο μεγάλη μόδα ώστε μεγάλοι οργανισμοί όπως το CNN και το BBC το χρησιμοποιούν για να συλλέγουν νέα .

7 Τα πλεονεκτήματα—μειονεκτήματα της Κοινωνικής Δικτύωσης
Τα πλεονεκτήματα—μειονεκτήματα της Κοινωνικής Δικτύωσης Χρησιμοποιώντας ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης , μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τους φίλους σας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου εύκολα και γρήγορα , να κάνουμε νέες γνωριμίες , να ανταλλάσσουμε πληροφορίες για τα θέματα που μας ενδιαφέρουν και πολλά άλλα . Η επικοινωνία μπορεί να γίνει με προσωπικά μηνύματα , με δημόσιες συζητήσεις ή και με συζήτηση σε πραγματικό χρόνο (Chat) . Εκτός από τα μηνύματα κειμένου , τα περισσότερα social networks προσφέρουν την δυνατότητα ανταλλαγής εικόνας και βίντεο. Αν και είναι πολύ καλή η ύπαρξη της δυνατότητας επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών , αναγκαστικά υπάρχουν κάποια προβλήματα , όπως η διαχείριση και η διαθεσιμότητα αυτών των πληροφοριών . Οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ των χρηστών , είναι κυρίως προσωπικές . Κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο , καθώς ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μπορούν να είναι διαθέσιμα με ευκολία για τον οποιονδήποτε . Επίσης ιδιαίτερο προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός της μετάλλαξης του τρόπου με τον οποίο γίνεται η ανθρώπινη επικοινωνία πλέον στις μέρες μας . Υπερβολική χρήση των social networks μπορεί να οδηγήσει κάποιον στην εξάρτηση και στην αντικατάστασή της επικοινωνίας του με άλλους ανθρώπους στον πραγματικού κόσμο με απρόσωπη επικοινωνία μέσω υπολογιστή .

8 ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
►   Πληροφόρηση , ενημέρωση , επιμόρφωση . ►   Θεματική ποικιλία . ►   Εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους πληροφορία . ►   Ψυχαγωγία . ►   Διευκόλυνση οικονομικών και εμπορικών δραστηριοτήτων . ►   Διάδοση πολιτισμικών στοιχείων , επαφή μεταξύ πολιτισμών . ►   Διευκόλυνση διαπροσωπικής επικοινωνίας . ►   Εκδημοκρατισμός της πληροφορίας και της γνώσης , ελευθερία έκφρασης . ►   Δυνατότητες δημοσιοποίησης της προσωπικής δημιουργίας . ►   Δυνατότητες ανταλλαγής απόψεων και διαλόγου . ►   Δυνατότητες διασυνδέσεων -- κριτική καλλιέργεια .

9 ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
►   Σύγχυση και αποπροσανατολισμός μέσα στην υπερ-πληροφόρηση . ►   Δημοσιοποίηση της ανηθικότητας ή της « τρέλας » του καθενός . ►   Κυριαρχία του ανούσιου και περιττού σε βάρος του ουσιώδους και σημαντικού . ►   Εγκληματικότητα , τάσεις αυτοκτονίας . ►   Παραβίαση προσωπικών δεδομένων , ιδιωτικής ζωής , επιχειρηματικών δεδομένων , κρατικών μυστικών . ►   Εθισμός . ►   Απομόνωση , απομάκρυνση από την οικογένεια και τον κοινωνικό περίγυρο , εύρεση αγνώστου συντρόφου . ►   Εξάρτηση από την τεχνολογία , κυριαρχία της μηχανής , τεχνοκρατική αντίληψη . ►   Κυριαρχία του πολιτισμού των ανεπτυγμένων επικοινωνιακά κρατών .

10 Κίνδυνοι!!! Ο έντονος ενθουσιασμός των νέων για τους ιστοχώρους κοινωνικής δικτύωσης και των υπηρεσιών τους , υπερκεράζει το θέμα της προσωπικής τους ασφάλειας , αφήνοντάς το να περάσει σε δεύτερη μοίρα . Έτσι , δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις , στις οποίες οι έφηβοι εκθέτουν άφοβα τα προσωπικά τους στοιχεία . Όμως , δε γνωρίζουν ή δεν έχουν αναλογιστεί τους κινδύνους που ενέχουν τέτοιες ενέργειες . Δεδομένου όμως ότι η διείσδυση του διαδικτύου στον Ελληνικό πληθυσμό είναι ακόμα μικρή , είναι αναμενόμενο ότι και οι γνώσεις των χρηστών γύρω από το θέμα είναι περιορισμένες . Άλλωστε , είναι πολλά εγκλήματα που απασχολούν το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος . Ως Ηλεκτρονικό Έγκλημα ορίζεται κάθε αξιόποινη πράξη , στην οποία ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αποτελεί κύριο μέσο τέλεσης . Τα συνηθέστερα είναι η απάτη , η παραβίαση προσωπικών δεδομένων, η παραβίαση απορρήτου ή πνευματικής ιδιοκτησίας , εγκλήματα κατά τιμής και αξιοπρέπειας και η διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας .

11 Προγράμματα Υπολογιστών
Στην επιστήμη υπολογιστών με τον όρο πρόγραμμα αναφερόμαστε σε μια συγκεκριμένη ακολουθία εντολών τις οποίες πρέπει να εκτελέσει ένας υπολογιστής για να παραγάγει το επιθυμητό για το χρήστη αποτέλεσμα . Σύμφωνα με τον γενικό ορισμό που έδωσε ο Τζον Φον Νόιμαν το 1945 , το πρόγραμμα αποτελέιται από μια συνεχή αλληλουχία εντολών τις οποίες ο υπολογιστής καλέιται να εκτελέσει μία προς μία για να παραχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα . Στους σύγχρονους υπολογιστές το πρόγραμμα εγγράφεται σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο προσβάσιμο από τον υπολογιστή . Ο υπολογιστής « διαβάζει » από εκεί μια εντολή , την εκτελεί και επανέρχεται διαβάζοντας την επόμενη κ.ο.κ. Η περιοχή αποθήκευσης μπορεί , επίσης , να περιέχει τα δεδομένα ( δεδομένα ειναι ένα σύνολο διακριτών , αντικειμενικών στοιχείων για γεγονότα . Μπορεί να ειναι αριθμοί , λέξεις, σύμβολα , γεγονότα που περιγράφουν ή αντιπροσωπεύουν ποσότητες , έννοιες , ιδέες , αντικείμενα , καταστάσεις και λειτουργίες ) , τα οποία κάποια από τις εντολές οφείλει να επεξεργαστεί . Η εκτέλεση ενός προγράμματος από τον υπολογιστή συνηθίζεται να ονομάζεται « τρέξιμο » (Run) . Ένα πρόγραμμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως δέσμης ( Batch ) ή αλληλεπιδραστικό ( Interactive ) , από την άποψη του ποιος το καθοδηγεί και του πώς εκτελείται ( τρέχει ) .

12 Ιός σε Υπολογιστή Ο ιός υπολογιστή είναι ένα μικρό πρόγραμμα λογισμικού που εξαπλώνεται από έναν υπολογιστή σε έναν άλλο και παρεμβαίνει στη λειτουργία των υπολογιστών . Ένας ιός υπολογιστή μπορεί να καταστρέψει ή να διαγράψει δεδομένα σε έναν υπολογιστή , να χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μεταδώσει τον ιό σε άλλους υπολογιστές ή ακόμα και να διαγράψει όλα τα δεδομένα σε έναν σκληρό δίσκο Οι ιοί υπολογιστών διαδίδονται πιο εύκολα από τα συνημμένα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω άμεσων μηνυμάτων . Οι ιοί υπολογιστών μπορεί να είναι μεταμφιεσμένοι ως συνημμένες αστείες εικόνες , ευχετήριες κάρτες ή αρχεία ήχου και βίντεο . Οι ιοί υπολογιστών μεταδίδονται επίσης χρησιμοποιώντας στοιχεία λήψης στο Internet . Οι ιοί υπολογιστών μπορεί να κρύβονται σε πειρατικό λογισμικό ή σε άλλα αρχεία ή προγράμματα που μπορεί να κατεβάσετε .

13 Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος
Η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι μία αυτοτελής κεντρική υπηρεσία της ελληνικής αστυνομίας με αποστολή τη διερεύνηση , εξιχνίαση και δίωξη εγκλημάτων που πραγματοποιήθηκαν σε βάρος των συμφερόντων του δημοσίου ή έχουν τα χαρακτηρισικά του οργανωμένου εγκλήματος , καθώς και οποιοδήποτε έγκλημα που γίνεται με τη χρήση του διαδικτύου . Άρχισε τη δημιουργία της το 2011 και η στελέχωση της γίνεται με συγκεκριμένα άτομα που προέρχονται κυρίως από υπηρεσίες της ασφάλειας καθώς και με αξιωματικούς ειδικών καθηκόντων που έχουν μεταπτυχιακές σπουδές σε Χρηματοοικονομικές σχολές , Τραπεζικές εφαρμογές , Λογιστική ,Πληροφορική , Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα . Στην Ελλάδα οι κυριότερες μορφές κυβερνοεγκλήματος σύμφωνα με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος : Απάτες μέσω διαδικτύου Παιδική πορνογραφία Cracking and hacking Διακίνηση και πειρατεία λογισμικού Πιστωτικές κάρτες Διακίνηση ναρκωτικών

14 Ιστορική Αναδρομή ΧΑΚΕΡΣ (HACKERS)
Hacker ονομάζεται το άτομο το οποίο εισβάλει σε υπολογιστικά συστήματα και πειραματίζεται με κάθε πτυχή τους . Ένας hacker έχει τις κατάλληλες γνώσεις και ικανότητες να διαχειρίζεται σε μεγάλο βαθμό υπολογιστικά συστήματα . Συνήθως οι hackers είναι προγραμματιστές , σχεδιαστές συστημάτων αλλά και άτομα τα οποία ενώ δεν ασχολούνται επαγγελματικά με τομείς της πληροφορικής έχουν αναπτύξει τέτοιες δεξιότητες και δουλεύουν είτε , σε ομάδες ( hacking-groups ) , είτε μόνοι τους. Ιστορική Αναδρομή Η ιστορία των hackers μπορούμε να πούμε πως ξεκινάει το 1960 από σπουδαστές του πανεπιστημίου του MIT . Οι υπολογιστές τότε ήταν mainframes , μηχανήματα κλειδωμένα σε δωμάτια με ελεγχόμενη θερμοκρασία . Το κόστος λειτουργίας τους ήταν απαγορευτικό και οι ερευνητές είχαν στη διάθεση τους περιορισμένο χρόνο εργασίας . Τότε κάποιοι από αυτούς , δημιούργησαν τα πρώτα hacks , προγράμματα που βοηθούσαν στη γρηγορότερη εκτέλεση υπολογισμών . Αρκετές φορές τα hacks ήταν καλύτερα προγράμματα από τα αρχικά .

15 Τρόπος Δράσης – Επιθέσεις
Η πρόσβαση ενός hacker στο σύστημα του υποψήφιου θύματός του προϋποθέτει δύο στάδια: ένα προπαρασκευαστικό και ένα κύριο . Αρχικά στο προπαρασκευαστικό στάδιο ο hacker , συγκεντρώνει πληροφορίες για το σύστημα που επιθυμεί να προσβάλλει και προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σ’ αυτό αποκτώντας τους κωδικούς εισόδου , αποκτώντας έτσι τα δικαιώματα ενός νόμιμου χρήστη του συστήματος . Στο κύριο στάδιο ο hacker , επιδιώκει την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους μπήκε παράνομα στο συγκεκριμένο σύστημα και αποχωρεί από αυτό προσπαθώντας να μην αφήσει ίχνη που θα μπορούν να οδηγήσουν στην ανακάλυψη της ταυτότητάς του , ενώ παράλληλα φροντίζει να διατηρήσει την επανείσοδό του στο σύστημα , όποτε πάλι ο ίδιος το επιθυμήσει .

16 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Τα συμπεράσματα δικά σας .................»
Τελειώνοντας την ερευνητική μας εργασία πάνω στο διαδίκτυο μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι οι πληροφορίες που λάβαμε κατά τη διάρκεια της εργασίας αυτής μας έκανε να αναθεωρήσουμε αρκετά για τον τρόπο που αντιμετωπίζαμε την ιδέα και τη χρήση του internet στην καθημερινή μας ζωή ! Εμείς αυτό που προσπαθήσαμε με αυτήν την εργασία είναι να ενημερώσουμε τους νέους για τα πάντα που αφορούν το διαδίκτυο , έτσι ώστε να μάθουν να το χρησιμοποιούν σωστά προς όφελός τους και να μην πέσουν σε καμία περίπτωση θύματα αγνώστων ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να τους βλάψουν . « Ο κάθε άνθρωπος έχει την κρίση να σκεφτεί τι πρέπει να πράξει και τι πρέπει να αποφύγει !! Τα συμπεράσματα δικά σας »

17 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΓΡΑΣ ΑΒΡΑΑΜ ΚΟΥΡΜΠΕΤΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΙΑΣΩΝ ΜΑΛΛΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ ΜΑΜΟΥΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΚΡΤΣΙΑΝ ΡΑΦΑΕΛΑ ΛΙΖΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΟΥΣΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΓΙΑΣΑΡ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΓΚΟΥΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google