Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟ FACEBOOK ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Είμαστε Ο Ανέστης,η Ελένη και ο Λευτέρης και θα σας μιλήσουμε για το facebook στις μέρες μας…!!!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟ FACEBOOK ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Είμαστε Ο Ανέστης,η Ελένη και ο Λευτέρης και θα σας μιλήσουμε για το facebook στις μέρες μας…!!!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟ FACEBOOK ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Είμαστε Ο Ανέστης,η Ελένη και ο Λευτέρης και θα σας μιλήσουμε για το facebook στις μέρες μας…!!!

2 FACEBOOK Το facebook είναι ένας τρόπος που πολύ άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους συνομιλώντας με τους φίλους τους..παίζοντας μερικά ομαδικά παιχνίδια και βλέποντας αστείες φωτογραφίες..!!

3 Τα Status Τα Status είναι οι δημοσιεύσεις που μπορείς να γράψεις στον τοίχο σου και να κάνουν οι υπόλοιποι σχόλια από κάτω και likes. Το facebook είναι το μόνο πρόγραμμα διασκέδασης που μπορείς να γράψεις σε τοίχους να σχολιάσεις φωτογραφίες και δημοσιεύσεις…!!

4 Τα Ελαττώματα του facebook* Εσείς τι πιστεύετε για τα ελαττώματα του facebook..??? 1ο ελάττωμα :αλλάζει συνεχώς και ότι κολλάει σε κάποιες φάσεις πάρα πολύ!! 2ο ελάττωμα: δεν σου βγάζει μερικές φορές την συνομιλία.. 3o ελάττωμα : συχνά υπάρχει πρόβλημα με τον κωδικό για να συνδεθείς στο προφίλ σου..!! *Ελαττώματα = αρνητικά στοιχεία.

5 Ο Εφευρέτης του face!, Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η σελίδα που δημιούργησε ο φοιτητής του Harvard Mark Zuckerberg, τον Φεβρουάριο του 2004 και τότε ονομαζόταν “thefacebook.com” αριθμεί πλέον 400 εκατομμύρια μέλη και έχει μετατραπεί σε φαινόμενο παγκοσμίως..!!. Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2010/03/i- istoria-tou-facebook/#ixzz1jhfHVxWXhttp://www.otherside.gr/2010/03/i- istoria-tou-facebook/#ixzz1jhfHVxWX

6 Ευχαριστίες!!!!!!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε τον χρόνο σας διαβάζοντας τα άρθρα μας.. Ευχαριστούμε πολύ και μια φιλική συμβουλή:το facebook δεν σας κάνει καλό, ελαχιστοποιήστε τις ώρες που κάθεστε, για το δικό σας καλό. Αυτά όσο αναφορά το facebook.!!!!!


Κατέβασμα ppt "ΤΟ FACEBOOK ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Είμαστε Ο Ανέστης,η Ελένη και ο Λευτέρης και θα σας μιλήσουμε για το facebook στις μέρες μας…!!!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google